84

Анонимен

преди 1 година

Досега само *** не сме имали за премиер.

83

Анонимен

преди 1 година

Продажници винаги ще се намерят

82

ВСЕ ПАК —КОЙ Е ШЕФЪТ

преди 1 година

КИРО или АСЕН...?....... ЛЕНА или ВИОЛЕТА ЛОРЕР...??

81

Къде е Българското?!

преди 1 година

Руски "паметници" в София:руската "църква" (бивша турска джамия Сарай) и паметника на руския не-гър-р Александър Пушкин, дом на Москва, РКПЦ, открит от Путин паметник на руските войни - в близост до РКПЦ, Руски паметник, МО_ЧА, паметник на съветските войни в кв. Лозенец, паметник на двуглавия "орел" в близост до БТА и Полиграфическия, паметник -плоча на Скобелев, паметник на "царь" Александър втори - срещу Парламента; катедралата на руско-монголския князь Александър Невски. Все символи на БГ

80

Асен Василев е

преди 1 година

умен, образован и интелигентен човек и българин, може да ръководи България, може да състави Правителство. Асен Василев, за разлика от други, НЕ е обиждал свои политически противници, НИТО е правил конфликти в Парламента. Само рубладжиите и русофилите са против това България да има свое правителство, те не искат България да бъде ръководена от българи! Тъкмо се появиха тези млади и образовани българи, и ***-ай-ката веднага взе да ги плюе!

79

L.

преди 1 година

Ше събере дръжки!

78

До 666

преди 1 година

Само Русия ли е Християнска държава ве, промит мозък?

77

Питам

преди 1 година

Подсъдно е да се купуват гласове на изборите, но не е ли подсъдно купуването на депутати?!? Пазар на хора е почти пазар за роби, далавера в чист вид!

76

Асен Василев е

преди 1 година

умен, образован и интелигентен човек и българин, може да ръководи България, може да състави Правителство. Асен Василев, за разлика от други, НЕ е обиждал свои политически противници, НИТО е правил конфликти в Парламента. Само рубладжиите и русофилите са против това България да има свое правителство, те не искат България да бъде ръководена от българи! Тъкмо се появиха тези млади и образовани българи, и ***-ай-ката веднага все да ги плюе!

75

перко

преди 1 година

"Ние не сме за власт и позиции!" Държавата е под влака!Самолета за Скопие не лети! Преборихме кризите като назначаваме наши хора! Остава дадойдат пари по плана за да има лява ръка десен джоб! Почтенните длаври продължават!

74

анонимен

преди 1 година

Както знаете по време на войни за пушечно месо на първа линия са използвали най-ниска категория войници. Така и нас ни използваха хитреци от разни посолства да откажем на Русия плащане чрез превалутиране , за да се види каква ще е реакцията , да водим задкулисни преговори за РСМакедония , за да се изтъкне чужд принос, да гоним къде с основание, къде не руски дипломати, чистачи и готвачи, за да изпробваме нервите на мечката. Чиста проба-пушечно месо за нечий, но не български кеф.

73

Анонимен

преди 1 година

Май се оказа по евтино и сигурно да си пазаруваш депутати вместо избиратели!? Ученото си е учено.

72

Само руснаци,

преди 1 година

русофили, американци и американофили НЕ искат България да има свое стабилно правителство. И ЕС, и Русия, и Америка злорадо потриват ръце, че положението в нашата Родина България върви към анархия.

71

ahhh

преди 1 година

ПП се готви за ужасяваща коалиция с другия сащнически проект - ГЕ(Й)РБ! ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Защо не коментирате зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не

70

Да живее Българският

преди 1 година

Лъв НАПУК на двуглавата руско-византийска кокошка, НАПУК на американският орел!

69

абе

преди 1 година

какво ви е дала америка бе, бу-да-ли? газта я няма, а самолетите хич не ги и чакайте, само голи обещания и подкрепа ади стига! заблудени ов-це!

68

666

преди 1 година

фасилеф е поел ангажимент да продължи с агресията към Русия и ще санкционира всяка българска фирма, дръзнала да има икономически отношения с неудобната за фасилеф Русия! Очаква ни продължение на политическата агресия на тези американски представители/шпиони срещу християнска Русия!

67

Анонимен

преди 1 година

Трябва да разбият налълно ИТН за да стане тяхната работа и да продължат Подмяната. Предполагам работят усилено по въпроса.

66

До горното

преди 1 година

хайде сега, и САЩ и Америка намеси, русофилска по-ми-йо! Който не е русофил, значи е американофил, -ее - ба-си ***-ота! Между другото, американските "паметници" са нищожен брой в София (те са само в София!) в сравнение с руските "паметници"-маркировки, в София и цялата България! Отивай да целуваш за-дни-ка на руския "царь" и на Путин, щом считаш, че е те са най-важните са Българското съзнание! Русофилската из-ме-т тачи Александър Невски, Александър Втори, Двуглавата кокошка и руската църква

65

НЕ ИСКАМЕ ЕВРАЗИЯ

преди 1 година

ЕЙ ВИ ГИ НА АКТИВНИТЕ БОРЦИ С КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ- ЕДИН ОТ ДРУГ ПО ГОЛЕМИ ИЗМАМНИЦИ, ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ- РАЗБИХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ И УЖ ДУДНАТ СРЕЩУ РУСИЯ, А СМАЗВАТ ФИНАНСИТЕ А ПОСЛЕ...ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ