108

До 126

преди 1 година

Лъжеш!!!Никой не е късал нищо...всичко друго дето си го написал е глупаво и жалко!!!

107

анонимен

преди 1 година

ами от американското посолство кога ще ги изгонят - всички там са шпиони, и то закоравели

106

Нахака ни го здраво

преди 1 година

К0пeлeт0 ни скъса дипломатическите отношение с Русия. Бедна ви е фантазията какъв ще го ядем от тук нататък. Признавам го, страшно k0пeлe е, никой не може го направи по-майсторски. Точно на изпроводняк така здраво го нахака на остриганите, с кафеникава кожа, с бради и ходещи с миризлив анцуг и маратонки гaHь0внци и предатели, които са основната част от българите, че ще им държи влажно с десетилетия след това нещо. 90 % българската икономика зависи от Русия и суровините и. Беше въпрос на време.

105

Анонимен

преди 1 година

До 122,Едновременно си умствено ограничен и жалък. По хуманитарни и дипломатически причини се иска разрешение. Разбира се, че то е дадено. Лавров нямаше дипломатическо посещение тук.

104

ми да питам

преди 1 година

копейкин и воленчо от къде ше получават заплати сега ?

103

Анонимен

преди 1 година

Как така Руски самолети ще кацат в България.Нали има санкции.Не трябва ли само западни и български самолети да кацат в София.Нали самолета на Лавров не го пуснахте да прелети над България заради санкциите?Струва ми се ,че Русия пак ви показа,палец между среден пръст и показалец.То и други не се очакваше.И сега какво следва.Мразовита и гладна зима в България и нова коалиция,орел(американски),щука(руска) и българско раче(морско)което просто не знае накъде да тръгне.

102

...

преди 1 година

Е откъде накъде със самолети? Тия масквичи нямат ли? Айде лек път!

101

а бе,хапльо

преди 1 година

До Анонимен 94 Да си благодариш на американците че натиснаха ЕС да ни приеме,че досега да сме изпукали от глад!

100

BG-Гражданин

преди 1 година

Предлагам днешният ден да бъде обявен за Национален празник, след като веднъж сме били освободени от многонационалните сили на Руския цар, след това сме били завзети и поробени от ордите на Сталиновият престъпен комунизъм, а в момента сме жертва на путинският диктаторски режим на Кремълските военнопрестъпници и последствията от него, е време да се отърсим от комплексите си свързани с Путинова РАША и да заживеем като свободен и цивилизован народ, член на европейското семейство и НАТО ... !!!

99

Ей Кириле

преди 1 година

"Всеки, който работи за чужди интереси, ще бъде призован да се върне обратно в страната, откъдето е дошъл"Айде сега застани зад думите си и изгони турските посланници в България и забрани ДПС, или чакаш разрешение от САЩ? Или забрави Кърджали, историите за майчиният(турски) език в България, новините на турски в България и спонсорирането на турски влияния в България от Анкара?

98

Анонимен

преди 1 година

Дано има достатъчно смели софиянци, които да отидат на летището да им покажат малко народна любов на руските фашисти.

97

Анонимен

преди 1 година

До white starТой го изключи два пъти. Веднъж над Русия и веднъж над Черно море. Сега беше третият. Другият не го неправи дори веднъж.

96

Анонимен

преди 1 година

Да не забравят да вземат и мутрофанката.

95

Анонимен

преди 1 година

Айде къш

94

white star

преди 1 година

Първия наближава софия, би трябвало да кацне до 2-3 минути? Обаче си изключи трансподнера. Да не се крие от лошото нато? Има ли някой да го снима?

93

Анонимен

преди 1 година

НИЕ ТОАЛЕТНАТА НА ЕВРОПА АКО НЕ СЕ РАЗМИРИШЕМ!

92

Анонимен

преди 1 година

до 95 -. *** администратор пишеш коментари пък не ти харесват отговорите.щом си тръгнал след магарето ще му душиш пръ.....! 95 коментар а и много по надолу са твои . Останалите 45 когато прекарат май* к' а ти.защо го изтри? Неудобен а .ми тогава да прекарат теб бе.

91

Анонимен

преди 1 година

Визирайки последното изречение в статията, Петков няма ли най-после да призове първо себе си да напусне страната?

90

д

преди 1 година

е айде дано всичките си отидат заедно с дъртата

89

бай Тъпчо

преди 1 година

Абе вие ако изгоните някой от къщи, такси ли му викате бе? Ако ще гонят някой, то е от редакциите!