105

До стига глупости

преди 1 година

Гледай документалния филм Второто "освобождение" и ще видиш с факти и документи!!!!! А има и много други източници за да се информираш....стига да ти се чете!!!!

104

Малко за политика

преди 1 година

Дотук рософобството беше почти безплатно. Но цените на всичко вървят нагоре.Сега чакаме резултати от последният русофобски напън на тандема Киро-Асен. Показателно е, че вече взеха даже да говорят за братска дружба с руският народ, все едно че нищо не е станало.

103

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 124: "Тонове злато сме им изплатили като репарации". Репарации за какво? И какво общо има това с темата?

102

До 123

преди 1 година

Видно е, че не си българин. Надявам се, че не живееш в България, в противен случай требе и теб да натоварят днес на път за раша!!!!!!

101

Нищо ново

преди 1 година

Ясно си пролича че сега се хвърлят всякакви кьорфишек приказки за да се оправдае гафа на Киро със 70-те руски дипломати. ............................... Например това, което го разправя Лена Бориславова е много удобно като обвинение, но не от ДАНС, а така, просто казано. Прокуратурата не знае нищо, тази сутрин Гешев го каза пред журналисти. Ако беше вярно, че някой получавал пари и това е незаконно, щеше да го каже ДАНС в парламента.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 Кво лаладжийстваш бе,червена подлого?

99

Анонимен

преди 1 година

Русия само е ограбвала България. Тонове злато сме им изплатили като репарации, на тези душмани ("братушките").

98

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябваше да реагират още когато чехите изгониха много дипломати . Ако и сега не скъсат отношения това ще продължи . И в Чехия и в България много руснаци имат имоти може би това използват САЩ . Така или иначе запада разбере ли че няма да има последствия ще посегне пак . Русия трябваше да вкара един юмрук още в Чехия . Сега задължително според мен трябва да скъса отношения . Хубавото е че и в двете държави има АЕЦ и от съветски тип и може да спре обслужването им .

97

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.

96

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно управление в Оставка, да има правото да взема важни решения за страната, къде е правото , не звучи рационално въобще

95

то хубуу

преди 1 година

До Анонимен 96 Ама си забравил най-важното!Вместо народ на територията има сборище от блеещи телета,дето не знаят по кой свят ходят!А за т.н.русофили пък хич и да не говорим!Нещата са безнадеждни!

94

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 115: "Стига вече тормоз от шпиони и лентяи". Теб ли са тормозили шпиони и лентяи? Подай оплакване в кварталният полицийски участък. А може и да те покажат по телевизията. Мен например много повече ме притеснява високата цена на бензина.

93

Българин

преди 1 година

Щом говорим за месене в държавата, цялото американско посолство трябва да бъде изгонено.

92

До бай лазар

преди 1 година

Гледай документалния филм Второто "освобождение" и ще видиш с факти и документи, че сме били в по-голяма мизерия заради раша окупатори!!!!

91

Малко за политика

преди 1 година

Киро избра най-неподходящият момент и най-неподходящият начин за тази политическа акция с изгонването на (прекалено много) руски дипломати. То се прави, но не по тоя начин и не без доказателства. Чакаше ръкопляскания от централите на ЕС и НАТО и ги получи, но си получи и заслуженото в България. Да им е за урок на следващите.

90

Анонимен

преди 1 година

Да се махат и да се закрива посолството. Стига вече тормоз от шпиони и лентяи.

89

Бай Лазар

преди 1 година

А колко дипломати работят в американското посолство, защото за тях нищо не се говори. Много ама много неадекватно управление от тези лъжливи младежи. Никога не сме имали такова обедняване.

88

Анонимен

преди 1 година

Ааа не, полетите до Москва са прекратени. Дори Лавров не успя да прелети. Дипломатите остават тук.

87

Наблюдател

преди 1 година

Тези който гонят Русия значи са Турци

86

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова ще остане в историята като посланикът поискал да се закрие руското посолство в България.