27

Анонимен

преди 1 година

Е война е,бежанците купуват.Ако се пренесе и в балтийските държави ще има още бежанци...

26

Анонимен

преди 1 година

Платена статия.Сайта днес.бг е част от Инвестор медия Груп,която е собственик на портала Imoti.net,сега разбрахте ли защо се пишат такива статии?

25

Анонимен

преди 1 година

хммм, българите избягаха от България и не искат да се връщат от 10милиона сега сме едва 6 милиона, а нямало било апартаменти за всички, що за глупости приказвате???

24

Абе луди ли са бе

преди 1 година

Единственото хубаво нещо е, че ако си рискувал с 2 апартамента 2018-2019 и си имал възможности, то сега ако ги продадеш и можеш да се пенсионираш в някое по-малко градче с печалбата.Само моя апартамент купен за 90к евро в престижен квартал в момента гони 170к и то при директна продажба. Квадрата ново строителство в Люлин-10 гони 1400 евро бе!!!Не знам само колко пари останаха за изпиране, зашото и с 5к доход, 200к евро за апартамент означава поне 2к вноска.

23

Анонимен

преди 1 година

Защо не сте написали че това е платена статия. В този бранш работя от 25 години и едва ли тази госпожа ще може да ме излъже. Имотният сектор е в стагнация в каквато не е бил от 1995 година. Няма търсене а предлагането е много слабо. Мои колеги вече смениха бранша и отидоха да работят по нова специалност. Аз все още се държа на повърхноста благодарение на това че съм пестелив и в силните години направих доста пачки. Но готови пари бързо се харчат особено при тази инфлация. Ще сменя професията.

22

Цените

преди 1 година

Първо не се вдигат, а се свалят и при 3% лихва по фепозитите става безсмислено да си купуваш камъни при падащи цени и очаквани разпродажби.

21

Анонимен

преди 1 година

Европейския съюз с неговите безумни социални политики, а сега и с печатането на пари заради водената война срещу Русия ни набута в тази галопираща инфлация. Резултата е обедняване на средната класа и затъване в мизерия на бедните. Хората ще "изгубят" спестяванията си. Който може купува имоти, само че държавата ще намери и цаката и на имотните. От вчера отоплението "скочи" с 40 %. Киро и Асенчо ни скараха с Русия и яко ще се студува.

20

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

И бездомните африканци дойдат ,няма да напълнят кутийките които направиха за да забогатеят , и да станат НАЙ-НАЙ !

19

Анонимен

преди 1 година

Живея във Франция по точно на границата с Швейцария.Когато отидохме да живеем цената на квадратен метър беше 3000-3500 евро на квадратен метър.Сега са два пъти по-големи.Върхът тепърва предстои тъй като управата на Женева прекарва трамвайна линия свързваща две френски населени места през центъра на Женева.Минаващ през ООН.Цените още сега скачат и ще минат 10000 евро.София е един приличен град с ненормално ниски цени.Така че цените каквито и балони да пукат ще вървят нагоре за съжаление .

18

Анонимен

преди 1 година

Как е Инстаграм на тази?

17

Петър

преди 1 година

Аз имам 3 апартамента. Един мой и два наследих. Живея в единия, а другите нито продавам, нито давам под наем. Просто не искам. Вероятно като мен са много хора и това още повече вдига цените.

16

Анонимен

преди 1 година

Е в другата статия пише, че от 2-3 месеца търсенето с спаднало с 20 процента. А е видно че цените са с 40 процента нагоре.

15

Да се знае

преди 1 година

От много алчност накрая ще дойде нов комунизъм. Опичайте си акъла!

14

Krass

преди 1 година

Къде е логото платен репортаж?

13

Анонимен

преди 1 година

При такава зверска инфлация няма как да паднат цените. А що се отнася до ФЕД ясно е че за да плаща 3 % по десетгодишните единствения начин е да печата ;) Рублата продължава да яде на долара вече под 50 за долар и расте . Въпреки дефолта рублата продължава да расте . Къде ще ги пласират тия долари ??? Китай вече започна да се мръщи заради дълга.

12

Софиянец

преди 1 година

Пичове, само в моя вход имаме 5 празни апартамента. От другия вход съседите също живеят със заключени апартаменти в съседство. Приятелите от съседния блок пък са с цял етаж празен от блок ново строителство. Какво точно се е изчерпало?

11

Pepe

преди 1 година

Хахахахаххах, при 30% празни имоти в София, изчерпан вторичен пазар. Тези съвсем насериозно се взеха :)

10

Анонимен

преди 1 година

Балонът се надува ... надувайте момчета .. ПУК!

9

Анонимен

преди 1 година

До 9 Не с 30%, а с 60% ще се сринат.

8

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Догодина ще паднат с 30% поне!