70

Аз промяната

преди 1 година

ДБ ВЪРВЕТЕ СИ НЕССТАВАТЕ ИМАШЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА И НА ЦЯЛАТА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ ДА СЕ СЪСТАВИ НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ЗАЩО ТЕЗИ СВАЛЕНИТЕ ПОГРОМАДЖИИ КУПУВАТ ДЕПУТАТИ ЯВНО И НИКОЙ НЕ И ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ВЪРВЕТЕ СИ ИЗБОРИ КОРЕННА ПРОМЯНА БЕЗ БКП БЕЗ БКПБЕЗ БКП ФАЛИРАХА БЪРГАРИЯ НЯКОЛКО ПЪТИ И СЕГА СЕ РЕДЯТ ЗА НОВАТОРИ МЕСИИИ ПОЗОР ПОЗОР ПОЗОР

69

Да се

преди 1 година

преименуват на НБСК, нов б със стари к.

68

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков започна с лъжа за една декларация. Асен Василев започва с лъжа за една декларация.Бившият премиер излъга, че не е канадски гражданин.Искащият да е премиер излъга в декларацията си до КПКОНПИ за 2021 г., че притежава само един апартамент от 54 кв.м., купен през 2016 г., а живее в луксозна резиденция на 4 етажа на ул. Чаталджа 3 в София, заедно с Виолета и Даниел Лорер, който е кум на Кирил Петков. Една подробна проверка ще установи чии фирми са я построили преди 2 години и защо там са се провеждали срещи с отбрани журналисти в предизборната кампания.

67

Анонимен

преди 1 година

Чакам с нетърпение изборите! Повръща ми се от ПП. Оставям настрана всички простотии. Но поведението на Петков и Бориславова... липса на всякакъв морал и благоприличие! Вече е нетърпимо и гнусно!

66

Анонимен

преди 1 година

Киро е Асен са напазарували още депутати. Търсят само един и ще имат нужните 121 гласа за кабинета. Това тотално падение е благодарение на дупка в българската Конституция. Правителство с вот на недоверие да получава първи мандат е абсолютна гавра с народа.

65

Бай Пешо

преди 1 година

Да се чете: "Потвърдихме готовност да окажем подкрепа на ПП. За нас е важно да се стабилизира държавата в рамките на първия мандат. Трябва да подходим отговорно, за да предотвратим разделение в обществото и четвърти поредни избори," че това ще ни е в парламента, та камоли във властта, а още не сме се наяли от държавната маса и не сме уредили всичко за нашите хора зад нас, знаете кои са.

64

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и Асен Василев дойдоха в България чисто-и-просто да гепят де-що-докопат. Кабинетът Василев - като бучка масло в горещо олио; като дървен сал насред цуна̀ми; като нудист в снежна преспа Да, триото клоунът-хищникът-ковчежникът иска властта на всяка цена, за няколко месеца повече, с компромиси безкрай

63

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Както виждате десните партии - ГЕРБ-СДС, ИТН, ВМРО, ВЪЗРАЖДАНЕ ДПС победиха лявата мафия БСП-ПП-ДБ

62

Анонимен

преди 1 година

нови избори и бившото БКП вън от управлението

61

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПЕША.

60

Анонимен

преди 1 година

Престъпници!

59

Анонимен

преди 1 година

Няма по нагли от тези на снимката. Видяха, че не могат да управляват , съсипаха държавата, всичко тъне в хаос и разруха за 6 месеца ами още се натискат да "управляват" (да крадат), вместо да бяха върнали мандата и да не губят време. *** от класа

58

M.I.C.

преди 1 година

Аз не мога да разбера. И двете партии, "на хартия" уж проповядват Демокрация, защот е този неистов ужас от избори, та нали точно това е Демокрацията.Какво ще се промени като съставят поредното правителство в рамките на този парламент? Ами нищо.Вярно е, че и с нови избори може би нищо няма да се случи, но това е начина и така се прави в една демократична република. Нека се види. А не да се чудят как да "прелъстят" поредния депутат, защото изглежда само това ще се прави оттук нататък.

57

Анонимен

преди 1 година

Василев заяви: "По македонския въпрос ние си свършихме работата." - Да, пердадоха България. Какъв пък беше тоя огромен натиск? Макарона звънял всеки ден? Ми спрете да му вдигате! Шолц идвал на посещение? Ми оставете го да чака и му пратете някой да играе сантасе... Или нещо са ни заплашвали под масата? Ми направете заплахите публични и те падат от власт в държавите си, там не обичат скандалите. Или Кире и Кокоре взеха едни кинти и предадоха държавата?

56

Анонимен

преди 1 година

Бойко ела моля те и ни оправи държавата!!!!! Явно тия гал-фони не могат

55

Анонимен

преди 1 година

Пинокио- не искате избори, щото няма да.влезете в парламента. Тез пари дето сте взели, трябва да се връщат. Атова толкова неистово искате тоя кабинет, на всяка цена. Докога бе. Докога ще ви търпим. Айде да си ходите вече!!!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Айде и тоз ши на стабилизира !!! боко тиквата 12 години викаше стабилност стабилност стабилност а България стабилно затъваше. ПАК ЛИ СТАБИЛНОСТ ??? Агонията евроатлантическа продължава.

53

Анонимен

преди 1 година

И как ще я стабилизирате тая държава,инфлацията до тук е над 50% като изключим подаянието за пенсионерите доходите не са мръднали?

52

Да отбележа:

преди 1 година

Тези тримата наглеци са достойни за карикатурите на гениалния Доньо Донев от серията "Тримата ***" За само шест месеца съсипаха Държавата и народа,а се изтъпанили безсрамно да лъготят колко много са направили! А направеното е глад,мизерия,недоимък,галопираща инфлация,предадена Македония,безпрецедентен скандал с Русия,който е взривоопасен за националната ни сигурност,кражби,корупция,изчезнали девет милиарда! И тези решили да продължават в същата посока,което значи загробването на РОДИНАТА ни!

51

Анонимен

преди 1 година

Асенчо е спец по съдружниците