35

Анонимен

преди 1 година

Уж украинците бяха братски народ. Ама след началото на войната се оказа, че дори рускоезичните украинци не щат да са руснаци.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 Ти какво печелиш психясало русофилче? Искаш ли да живееш с 2$ на месец като Венецуела?

33

Анонимен

преди 1 година

До Скоро И Харков ли ще разрушат тия варвари?

32

Анонимен

преди 1 година

До тя Какви братушки *** смотло? Честно кажи колко руснака си виждала на живо в селския ти живот. Ама честно.Не познаваш ни един руснак, ам а ти били братушки. Промит мозък русофилски - по-лошо от шизофрения.

31

Скоро

преди 1 година

В крайните квартали на Харков вече се чува канонадата на Руската артилерия,това съобщават хората там.

30

Анонимен

преди 1 година

Zа нами праVда. Не сме ненормалници, че да извършваме ядрени удари по своята си земя Новорусия.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27..ами ти къде ще отидеш бе...недоразвит в главата.....

28

тя

преди 1 година

Давайте братушки ,затрийте това племе ! Нахални неблагодарни !

27

Анонимен

преди 1 година

Бой по укрите. Ако много знаят евроджендърите - ядрен удар. До крак цялата евро-с*г*а*н*.

26

Анонимен

преди 1 година

Русия се готви да започне строителството на нов жилищен микрорайон в Мариуполь. Интересно дали неговото изграждане ще бъде осъществено на територията на бившия стоманодобивен комбинат "Азовсталь"?

25

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът се подготвял да управлява световното население с помощта на биологични лаборатории и нанотехнологии и в Украйна, каза Ирина Яровая, заместник-председател на Държавната дума на Руската федерация. Тя каза още, че са получени доказателства за създаването от американската армия на военно биологично разузнаване, което действа по целия свят.

24

Е и...

преди 1 година

Северно-американските индианци не са били по-нецивилизовани от бледоликите завоеватели. Обаче са били изтребени от тях. Такава е истината и тя не може да бъде изтрита от пропагандни сериали като "Доктор Куин, лечителката". Руснаците знаят, че същата съдба им кроят потомците на онези, които са изтребили индианците.

23

Мдааа

преди 1 година

Освободи го вече

22

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Най могъщата империя на планетата. Наши братя за винаги. Всеки истински българин е русофил. Другите са наши врагове. Няма кой да я спре ако не иска да бъде подравнен със земята.

21

Анонимен

преди 1 година

До 19.Първо Путин не иска цяла Украйна а историческите руски източни области и Черноморието.Второ ще видиш след операцията колко бързо ще се разберат Запада и Русия и пак ще започнат да си търгуват нормално.Трето американците имат изгода от тази операция и световна икономическа криза за да печелят и намалят дълговете си.И четвърто всички печелят без Украйна.

20

Анонимен

преди 1 година

Оня шут като си вземе довечера дозата ще им"разкаже играта"

19

Е и

преди 1 година

Дори и цяла Украйна да завладеят...това означава...1. Много разходи за Русия за окупацията 2. Много жертви,макар ,че за руснаците човешкият живот никога не е значил нещо. 3. Русия изолирана десетилетия от света 4. Швеция и Финландия в нато и натовски ракети на 50 км от Санкт Петербург 5.технологично изостанала държава Русия без достъп до нови технологии и с намалени купувачи за нейните продукти. 6. Жизнено равнище на всички надолу.....и всичко това заради параноята на едно джудже.

18

Анонимен

преди 1 година

Стария от 26-ти Май тази година:Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че руските въоръжени сили са влезли в Лисичанск и почти са влезли в Северодонецк."В Луганск и Донецк се провеждат много добри спецакции, там участват много добре обучени най-добри бойци на Министерството на отбраната, Росгвардия и милицията. Това е начинът, по който трябва да бъде", каза той във видеосъобщение в канала си в Telegram, предаде "Риа Новости".Днес сме 2 Юли

17

Ужас

преди 1 година

ДНР съобщи че Украински воени са продали на Републиката за 120 000 долара, 2 САУ "Цезар" доставени от Франция на Украйна!!!!Техниката е доставена в Русия която има вече две подобни оръдия пленени преди време.

16

Анонимен

преди 1 година

Все едно да освободиш Бургас от България - няма такова нещо