52

Анонимен

преди 1 година

Аз си помислих,че наистина е "Дневникът на Лена"Щеше да е интересно а пък то....

51

И пелтекът....

преди 1 година

И Любендиловият пелтек, "изпълзял" от банкянския зайчарник да "брани" Радев! ПП дошли на неговите криле, а сега го "тричали"! Пелтеко, дето с мизерната си партийка като жрица от "Околовръстното" обиколи де що коалиции има в парламента, жадуващият за неограничена власт "български" президент нае палачи в лицето на чалгарската сбирщина и свали от власт ПП, нали?! Ти какво искаш, да го превъзнасят и да му се кланят, както направиха Хаджитошков, Балабана Джебчията и Митевата слугиня ли?

50

Анонимен

преди 1 година

На таа откакто и депилираа половия орган хептен изтрещя. Нали ти казвах да не го депилираш мъ. Отрезаати кли туро и сега без кит ур ръсиш умнотии.

49

ГРАД ЛОМ

преди 1 година

Киро, къде е интерконектора с Гърция? Първи юли мина, а азерския газ май си остана мираж.

48

Руси

преди 1 година

Тая е известна с това ,че се Е*Е!

47

Анонимен

преди 1 година

Хайде психиатрите, вие сте! Постът на Ленчето е достатъчен за точна диагноза.

46

Асен СпецОф

преди 1 година

Муцка, нали ти казах, че лазерната епилация няма да ти хване мустака, пробвай с кола маска, аз ходя на цяло тяло. Като се видим ще ти кажа от къде да си купиш хубави , женствени дрехи, аз от там си взех розови халатчета и тези вратовръзки на цветя.И не си слагай по - светличък фондьотен, че ти подчертава мустака. За останалото - ще помагам ;)Хайде цунки по муцунки

45

Анонимен

преди 1 година

Ленче като главна метреса на републиката кой ти дава право да определяш кой политик е случайник.А ти каква си.

44

aZ-ът

преди 1 година

кои са либераЗите-случайници, попадащи в няколко категории: (1) деца на бившата бкп-номенклатура живеещи в идеал. център на СФ, за които да му'ат мекици в Фабрика Дъга и да гласуват за ДБ/ПП е начин да си покажат елитарноста. (2) износени IT-та, носещи къси панталонки и вълнени пуловери през Юли, които взимат 5-6К нето (което е НИЩО !) и съответно са голяма работа. Имат най-много акъл и следва да го раздават. Всъщност просто си лекуват комплексите така. (3) Дъртаци реститути (4) Грантаджии !

43

То верно, че козата

преди 1 година

си сака пръч, ама при тая и мандръсането не помага. Требе да я постават под запрещение! Щото коза, коза, ама във война че ни вкара!

42

Наско Културата

преди 1 година

Лена , на какво си ? Многоо е добро и аз искам да избухна така, моля за телефон на дилър. Отдавна не съм " летял"

41

АК-47

преди 1 година

Леле-ееее, както ката ден ни облъчват с нацито Зеленски, сега до кога ще ни облъчват с това момиче, получило по погрешка един миг световна слава. И при нов кабинет ли ще се изживява, като сив кардинал на правителството. Пази Боже, сляпо да прогледа!!

40

Буци

преди 1 година

Ленчето си повярва, но отива в историята. Лена става бивша, а президента има още 3 години и половина. Ех, ленчееее Киро свърши в тебе май преждевременно

39

Тенгри кан

преди 1 година

Дори да стане мин. председател, Ленчето никога не би спечелила "Стани богат";)))

38

Анонимен

преди 1 година

Браво! Ленчето си повярва май комай!

37

Какво е ясно?

преди 1 година

До Анонимен 35: "Ясно си пролича, че..." Какво си е проличало ясно? Ясно си пролича че сега се хвърлят всякакви кьорфишек приказки за да се оправдае гафа на Киро със 70-те руски дипломати. ............................... Това, което го разправя Лена Бориславова е много удобно като обвинение, но не от ДАНС, а така, просто казано. Прокуратурата не знае нищо, тази сутрин Гешев го каза пред журналисти. Ако беше вярно, че някой получавал пари и това е незаконно, щеше да го каже ДАНС в парламента.

36

36-ти гербераст

преди 1 година

А ти на теб ли искаш да даде бе, клошар мръсен и долен, дето в гащите ти виси една спаружена гюдерйка и като тръгнеш да пикаеш, я търсиш два часа! Виж, може да се предложиш на Деса Дуловската банкянска слугиня! Деса Дуловската винаги е готова, при това не е много придирчива ,защото самата тя смърди от километри, понеже не се къпе! Та, миризмите ви ще си паснат отлично! Можеш да повикаш и чалгарката Митева!

35

Ленчето е интересно

преди 1 година

Хей другарю старшина, командир на ротата, разпиши ми билета за домашна отпуска да си видя Ленчето. ..................................................................................................................... Ленчето е интересно и на всички е известно, хей другарю старшина

34

Тошкова

преди 1 година

Политици от миналота са не само Румен Радев, но и вицепремиерката му, както и Ахмед Доган, Бойко Борисов, Атанас Атанасов, Корнелия Нинова, Мустафата от ДПС и останалите генерали от политическата класа на България. Преди промяната и промените в България се живееше лесно. Не ни пускаха да ходим в чужбините, имахме си режим на токовете и водата. Дори и двама генерали си имахме. Сега генерал до генерала, полковник до подполковника, мила моя майно ле !

33

Анонимен

преди 1 година

Ясно си пролича, че рашките пълнят определни касички и са го правили от много години.Интересно къде се позиционира евроатлантикът Бойко, който не можа за 12 години една газова връзка за направи, построи за 3 милиарда наши пари газопровод на рашките и сме единствената 100% зависима енергийно от тях държава.