213

ПроСоТо

преди 1 година

Ниновица ще направи грешка като продължи агонията на тия..нечифтокопитни от ПП..Аз я разбирам,че и тя самата не е наясно накъде ще тръгне и до къде ще стигне след следващите "избори" и за това гледа да не изпусне кокала..Ама тя /Ниновица/ с действията си ПОДДЪРЖА и НЕДОРАЗУМЕНИЯТА "К.Петков" и въпросното Ленче,за което става дума в статията..Може би девиза й е "Целта /да остане на власт/ оправдава средствата /на всяка цена/.."

212

ПроСоТо

преди 1 година

иде ми да завия,нема майтап!....Прочетохте ли?.-"17:00 Мандат. Политик от миналото подава папка. Отговорност. Бъдеще."....?!?!?!?!?!?!...НЕВЕРОЯТНОМАЛОУМИЕ!!!!...Първо:-Президента НЕ е политик!!..Още по-малко "от миналото" !..Второ:-Човека просто изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ,вменени му от Конституцията!.../ама от къде я изровиха тая десетокласничка бе ?!?!/..

211

анонимен

преди 1 година

Kакто биха казали поданици на държавата, на която симпатизира политик с прозвище на чужда валута - Бред сивой кобылы в летнюю ночь. Демек олигофренични записки на дамата с името доста популярно в същата тази държава.

210

ПроСоТо

преди 1 година

не разбрах:-Това опит за шега ли е,или просто най-обикновено съчинение на тийнеджърка ?

209

msm

преди 1 година

Три поколения на България стоят на барикадите за нормално евро-атлантическо съществуване на България. Ако тези от 1989 вече са стари и пасивни, поколенията на 1997/2007 и 2021/2022 ще изметат от улицата опита за реваншизъм на всяка про-руска и про-империалистическа и фашистка партия!

208

Анонимен

преди 1 година

121 независими казала зависимата СваЛена.Мили Боже, слез си пребори вересиите!

207

Анонимен

преди 1 година

Дневникът на вампирът Лена. Киро и Лена плащат от 1 до 5 милиона за главата на депутат. Къде са 4000 лева, къде са 1 милион? А 3 милиона къде са в сравнение с 4000 лева? Отиде Киро на Кирия и Лена изтрещя. Някой да и смени амфетамините, че главата и пуши!!!

206

Анонимен

преди 1 година

7,15h-парапета беше прашясъл и се обадих на чистача,8,00h-чистачът дойде и до 9,45забърсва парапета,накрая изпрах парцала на ръка,10,00h-направих си кафе и прегледах новините,май ще уволняват чистача.10,30h-а бе,гледам го този парапет не е хубаво забърсан,пак ще звъня.

205

Безистенът

преди 1 година

Откровено пунтира Петя Дубарова и нейното й последно писание...

204

Анонимен

преди 1 година

Те хапчетата трябва да се пият, ама явно в случая не е така!!!!

203

Анонимен

преди 1 година

Дневникът на една Гейша.

202

А

преди 1 година

Ленче, сменяй дилъра по-често.

201

Анонимен

преди 1 година

Президента и след три години ще е президент!А след три месеца кой ще си спомня за Кико и Лена?Само пилотът на правителствения самолет,че голям сеир беше.

200

Ssss

преди 1 година

Да ама Чирен е пълен САМО на 34% и това е от миналата зима!! Докато цяла Западна Европа трескаво пълни хранилищата си и са в ужас ,че са само на 60%

199

До Ади

преди 1 година

До АдиАди, ти си самият АД! Злобно, нереализирано и малограмотно боже творение- няма страшно...светът е за всеки. Жена клюкари с наслаждение друга жена. Очаквам кални борби, много интересни са! Опорките си от ПИК ли ги копирате? Дай нещо твое, измътено в обърканата ти празна и злобна главица. Можеш да мразиш Ленчето на воля- просто си в екзистенциална криза, но е лечимо..Само мразиш, или и силно любиш? Дай по- позитивно!

198

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има уважение към президента, то е избран мажоритарно! И не е сигурно дали е от миналото.

197

Сата НАТО

преди 1 година

Добре. Тая им ее бала мамката... Кво стаа, нали щеха да закриват пасольството? Ама като ги върнат у Просията, там нема Била и Лидл и Фантастико. Митровановна шще требе да дъвче коремчета от сьомга и да пие квас.

196

Бай Лазар

преди 1 година

Това дете много от рано е станало злобничко. Славата Ленче идва и си отива, но по-лошото е, че ти ще останеш в историята с бъркането под полата от един психично болен и неуравновесен човек. Не зная дали Радев е политик от миналото, но ти си мината.

195

Ха ха

преди 1 година

Къпем се в азерски газ, слънцето пак изгрява, а парното с 40 % нагоре.

194

Анонимен

преди 1 година

Добре е, че с Лукойл ими напредък. А с Дънди Метълс кога? Или това е друга работа?