118

Кари

преди 1 година

Цените са нагоре, но за сметка на това получавате: дълбоко замразена храна от незнайно кога, препържени в стара мазнина продукти с изминал срок на годност, салати от пресни зеленчуци на по седмица, разредена бира, алкохол от бидони, плаж с фасове, курорти без транспорт, хотели без топла вода и чисто спално бельо, бавно и некачествено обслужване, море с фекалии и разбити пътища.

117

Анонимен

преди 1 година

Такова ниско качество за толкова много пари няма никъде!Чакайте си туристите, ние вече сме на Крит за 3 месеца хоум офис, по 800 евро цял апартамент + уникална закуска всеки ден, от терасата виждам залеза и морето.За 23 евро ядем в рибния ресторант за вечеря и всичко е вкусно и прясно.Налбантов да не реве, а да се пенсионира. Българите не обичаме да ми лъжат и да ни третират по-зле в България, отколкото в чужбина.

116

Анонимен

преди 1 година

До до 114-пък аз бачкам за 1100лв чисто и си мечтая за бунгало на Шабла,поне за 3 дена.

115

до 114

преди 1 година

Съгласен съм. Преди няколко дни се върнах от Миконос. Хотела - 250 евро на вечер, чадър и 2 шезлонга - 50 евро на ден. Храната е по 20-30 евро основното ядене, бирата е по 5 евро. Но си изкарах супер, обслужването беше супер, гледка, вода, храна.. както се казва с кеф си дадох парите и не съм се и замислял за цените и т.н. Но хората знаят как да работят с туристи, от хотела дойдоха до летището и ме взеха с чисто ново BMW, направиха безплатен ъпгрейд на стаята.. Супер доволен останах

114

Аз

преди 1 година

Вдигайте още.Те щото досега бяха ниски.Вие нормални ли сте да искате по 200+лв за стая двойка 2х3м?И продължавайте да застроявате с бетонни кутийки крайбрежието.Преди седмица се върнах от малко селце на на нашето море.Чудесно семейно хотелче на първа линия,двойна стая 40лв с всички екстри.Хотела отсега е пълен за целия сезон.Защо ли?

113

Анонимен

преди 1 година

Разплаках се за чужденците. Поне балъци българи колкото щеш!:) Вдигнете още цените! Пак ще дават! Сложете по 50 лв шопска с развалени домати и бира 10 лв.. Българинът е ларж...юруш на изгорялото олио и сянка за 40 лв.

112

Гага

преди 1 година

Руснаци няма, но е пълно с украинци който шляпат само на руски език. Защото толко патриотични са, че чак езика си забравили хе хе хе

111

Иван Стратиев

преди 1 година

Всяка седмица съм по морето. На Слънчака вече няма къде да си сложиш столчето, а българска реч 3-4 %. Като казват, че няма чужденци - от Сириус ли очакват гости?

110

Koko

преди 1 година

Каква изненада, добре че и тази година сме на Беломорието ни.

109

Анонимен

преди 1 година

На плажа 5 лева за 500 мл Бургаско пиво. А руснаците се избиват да купуват, защото при тях в Русия в момента е още по-голяма скъпотия.

108

морски

преди 1 година

Не ги мислете мутрите по морето. Те перат пари за господарите си. Мила Родино...!

107

Анонимен

преди 1 година

Журналята много лъжат. Точно от южното бетономорие се връщам. Не само че има туристи, но май са и повече, в сравнение с миналата година. Поне с рускини е пълно. Дошли са през Турция и сега пълнят гушите на българските мошенници, които са завишили цените като за последно.

106

Анонимен

преди 1 година

До 30% нагоре цените - следва почти без туристи! На меринджеите по хотелите дали им хрумва че за толкова пари в съседните държави се почива, но доста по качествено!

105

от Стария Несебър

преди 1 година

Непосилните наеми нямат изплащане. Догодина наемете още по-скъп обект.

104

Bylgarofil

преди 1 година

"hotelieri"??? :)))

103

x

преди 1 година

В Слънчев бряг съм. Свърши ми водата на плажа и викам да си купя. 3лв за 300 мл вода на плажното барче. Ахахаха, оптимисти.Викам си абеее яяяяя. И си взех 1.5л за 1.40 лв на 5 мин пеша оттам.

102

Анонимен

преди 1 година

До Аз промяната 110 Виж сега, проблемът не е само в цените, макар че ние сме беден народ и всеки лев отгоре натежава. Проблемът е, че курортният бизнес попадна в ръцете на хора, които изобщо не стават и услугата е адски зле. Ясно е, че всичко поскъпва, но не ми е ОК да пилея пестени цяла година пари за намусени лица, кофти храна и пр. и да си тръгна с чувството, че са ме прецакали, защото ден джип купува. С този манталитет няма да имате клиенти, или поне не редовни.

101

Анонимен

преди 1 година

докато не стане двойно и даже тройно няма да им стъпя, че ходим у турско и гръцко

100

Съвет за хотелиери

преди 1 година

Ако чак толкова сте се притеснили че ще са ви празни хотелите..... АМИ ХОДЕТЕ СИ НА ГОСТИ ЕДИН НА ДРУГ. Нали и някакво сдружение си имате. Днес собственика на хотел Чайка ще гостува на колегата си от хотел Първенец..... другата седмица ще се сменят и с парите дето Чайка е платела, Първенеца ще плати за своето гостуване. НЯМА ДА СТЕ НА ЗАГУБА ПОНЕ.... Хайде, организирайте се. Какво чакате?

99

идем

преди 1 година

Ще изчакам да вдигнат цените с още 20-30%, и чак тогава ще се затичам да се гмурна във фекалните маси до някой бетонен мастодонт. Знам че собственикът му събира за нов черен жиб, а аз съм социално отговорен човек и едно такова съвестно ми става.