141

Анонимен

преди 1 година

Аз ви казах, че Русия почне ли една работа я довежда до край. Да вдигат по-скоро белия байряк укрите и да декларират безусловна капитулация. Иначе руснаците щв стигнат до Лвов.

140

Анонимен

преди 1 година

Поредният гръмнат склад със западни оръжия! Молодец, товарищи!

139

Анонимен

преди 1 година

Ахмат Сила. В мола е имало чужди наемници. Нас рали са яко.

138

Анонимен

преди 1 година

Браво наще. Колко азовеца дадоха фира?

137

Анонимен

преди 1 година

Не вижадам осколки. Колите са видимо здрави. Сградата няма разрушения, а само гори. Хората спокойно се разхождат наоколо. Ако бе ракетен удар да са се изпокрили. И на всичко отгоре инфото е от Зеленски. Да им нпаравим с Кирчо двубой по надлъгване?

136

Тарас Булба

преди 1 година

До АнонимеН....145....Успокой се бе,човек,или там каквото си,ще спукаш жлъчка,пийни нещо да ти мине!

135

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Браво на руснаците. Опукали са пункт за разпределяне на оръжие. Това е новината

134

Предприемач

преди 1 година

Всички укронацита трябва да бъдат попиляни. А беге психодесния умникрасивитет да го гори ***

133

Ашмодеан

преди 1 година

До Предприемач: Не че се заяждам, но къде открихте независим източник. Освен руска и украинска пропаганда друго няма.

132

1000 на ден

преди 1 година

"Зеленски пикчърс" представя....

131

Предприемач

преди 1 година

Току що от независим източник научих, че в Мола са се крили айдарци и азовци. Слава Расий

130

Ашмодеан

преди 1 година

Може да звучи безсърдечно, но може би ако нямаше война, сега всички щяхме да сме затворени по къщите, задължително да ни ваксинират срещу щама Волтрон на Маймунски ковид-22 и да ни взимат aнaлни PCR- и всеки ден. Всяко зло - за добро.

129

Анонимен

преди 1 година

Време е ракета да удари Кремъл...

128

Патриот

преди 1 година

Руски животни

127

Анонимен

преди 1 година

Eй Байданеееееееее стига си гледал сеир историята няма да ви прости ВЛИЗАЙ В УКРАЙНА И И РАЗКАТАЙ МАЙКАТА НА ТАЗИ АЛКОХОЛИЗИРАНА ЗГАН .

126

Анонимен

преди 1 година

При попадение с тактическа ракета, експлозията разхвърля отломки в голям радиус особено ако е в търговски център с много магазини. А паркинга е учудващо чист, няма и една отломка. И още кадрите са от 10 сутринта, горе-долу час след удара. Е тия Украинци сън не спят за да отидат в МОЛа. В 9 часа е имало 1000 човека там, при условие, че отваря в 9 часа...Седят и чакат да отвори.

125

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли как Германия лека полека отказва да дава помощ на Укропитеците. Днес в Телеграм каналите наглите Укри не спряха да критикуват Германците. Същото се забелязва и от Франция двете най мощни икономически държави помагат най малко. А между другото остават още 5 км. да се затвори обръча около Лисичанск там се намира най голямата групировка на Луганска област. Укрите имат само един път за отстъпление ако ве го направят до утре ще им се стъжни много положението.

124

КГБ

преди 1 година

Укрите държат оръжия по МОЛове и ЦУМове, а не във военни обекти, за да ги прикриват. Руското разузнаване знае тия фатки много добре и затова са гърмяли. Причината да има такива огромни огньове и толкова малко жертви е, че вътре не е имало цивилни, а военни. Това е и причината да няма коли на паркинга. Складират оръжието си по училища, магазини и болници укристанските фашааги!

123

Анонимен

преди 1 година

Представете си какво би станало ако Украйна удари голям търговски център в Москва? Русия няма абсолютно никакво право да бие каквото и да е било цели в Украйна под какъвто и да е било предлог.

122

Анонимен

преди 1 година

На всички клипове паркинга на търговския център е празен, и е пълно с военни.Дори пренасяните на носилка към линейките са в камуфлажи.Случайно хората да не са отишли пеша до там и 2 роти наемници да охраняват мола или е имало сбирка на ловно рибарската общност? Не е първия търговски център който бомбандиран от началото на конфликта. И децата вече знаят че складират оръжието там.