68

Анонимен

преди 1 година

Асвабадители са започнали изграждането на "Руский мир".

67

Анонимен

преди 1 година

До Дзивко. Ако чете по често, различни медии от Риа Новости, щахте да знаете че целия свят нарича Голанските възвишения окупирани територии. Точно така както и целия свят нарича Херсон и Мариупол окупирани.

66

Анонимен

преди 1 година

Кучетата и котките свършиха ли?

65

Анонимен

преди 1 година

До Кой ви вярва ? Те и руснаците не изостават в пропагандата. То не беше спец, операция, прилепи убийци, извънземни, хиляди натвоци в Азовстал, пак там имаше и ядрени оръжия , а един крайцер взе, че потъна от фас и буря.

64

Анонимен

преди 1 година

До Боби. Ти пращал ли си някога пратка?, за какво ти е паспорт при изпращане на пратка ? Фани изгедай записите от куриерските служби в Белорус , не че ще повярваш, щом злепоставят руснаците.

63

555

преди 1 година

До Пепа . Е нали ужким руснаците като "асвабадят" Малиоупол, щяха да докарат тонове храни и едва ли не несметни богатства . А ко стана, глад мизерия и болести, както всъщност е в голямата част от Русия. Е как па ЕС изкарахте виновен, това даже по РТ и Русия 24 , не плямпят чак такива глупости.

62

БС

преди 1 година

54 на какъв език говори? Да не е от Северна Македония?

61

Пепа

преди 1 година

Великите сили САЩ и ЕС ,се погрижиха за оръжие ,избиха хиляди ,останалите да умират от глад ! Това са " Западните демократи , правата на човека " пълен фалш и лицемерие !

60

Анонимен

преди 1 година

Това е руския свят, който Пьютью изгражда. Беднотия, мизерия. Мутри за кметове и връзки с наркопласьори.

59

БС

преди 1 година

Защо не им пратите малко марули и свинско от Пловдив , нали им помагате.

58

Анонимен

преди 1 година

Руски й мир

57

Кой ви вярва ?

преди 1 година

Смешници. Тази пропаганда може да мине за пред полу умните американци. То не бяха Призракът от Киев който свалял по една ескадрила руски изтребители на ден !? Или Киборгите от Азов които се евакуирали от Мариупол ?! А пък днес руснаците нямали вече генерали ?? И взели запас един 300 килограмов. Сега пък в Мариупол били се изхранвали с ..гълъби !! А. Сетих се още по смешно. Един американски наемник обясняваше как се е бил с руска танкова бригада и моторизирана пехота..и ги унищожил ?! Абе мани...

56

Анонимен

преди 1 година

До Боби Русофилите твърдят също и че са "виждали" Путин да е демократ. Русофилите "виждат" всичко, което се налага за опорките.

55

Анонимен

преди 1 година

при Путин е така

54

Дзивко

преди 1 година

Не знам каква е истината, знам от човек с роднини в Херсон, че при първото превземане от Руснаците, веднага са дошли тирове с храна, но примерно украинците не са взимали.., мен друго ми прави впечатление, езика на медиите, в още един сайт четох определения като "окупатори".., руснаци също върши работа, щото не пишете така за Израел например дето си окупираха Голанските възвишения, или пък Турция дето чат пат влиза в Сирия..., забелязвам модел на езика, някакви опорки ли има

53

Българин

преди 1 година

Да ... а в Русия ядат деца ...

52

r3v0lv3r

преди 1 година

Нормално, раздаваха храна, която иземваха от хуманитарната помощ на западът, като доставките вече ги прекратиха. За сметка на това откраднаха реколтата от районът и даже я изнясят в Беларус.

51

Анонимен

преди 1 година

До Статия пропаганда - трудно ми е да ти повярвам, при все че елитната руска армия след като нахлу в Украйна първото нещо което направи беше окраде пералните, съдомиялните, хладилниците и телевизорите от домовете на хората. Не ми звучи като богати хора да го правят това?

50

У бре

преди 1 година

Имаше тези дни случай, при който руски войници бяха изолирали болница с обръч от последователно свързани гранати със шплентове. За зла беда украинска коза, избягала от селски двор, се завъртяла в района в търсене на храна и активирала "охранителната система" която ранила около 40 "освободители"

49

Зловинарника на 7/8

преди 1 година

Стига с тази пошла пропаганда, дами и господа !Житото което Зеления смяташе да даде на Запада,за да покрие огромните си многомилиардни дълговеза оръжие, сега руснаците ще дадат на украинскотонаселение, за да не умре от глад през идващата зима !