8

Здравната вноска

преди 1 година

За Безработните ще стане 4% от 760 = 30.40ст всеки месец! А за самоосигеряващите - 60.80 ст. Отделно - за ДОО - Над 140.лв. Значи почваш да работиш всеки месец с над - 200лв само за осигуровки!

7

Shark

преди 1 година

До АЙ СИКТИР Къде е тази мярка за намаляване с 25 ст цената на горивата? Аз имам кола и зареждам, такава мярка не съм разбрал да се прилага. И друго, вместо да се противопоставят хората на такива с и без коли, да вземат пример от Германия. Там направиха 9 евро месечни билети за регионалните влакове и за градския транспорт. Затова вместо да апелирате за противопоставяне, искайте да видят какво правят хората в цивилизованите страни. Не е трудно, просто трябва желание! И обществен натиск!

6

смешници...

преди 1 година

КЪДЕ БЯХТЕ 12г. ДА ПРОТЕСТИРАТЕ,А СЕ СЕТИХТЕ СЕГА КОГАТО ДОРИ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМАМЕ ВЕЧЕ..... АБСОЛЮТНИ КЛОУНИ!!!! КНСБ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ И ДА ИМА ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА....

5

А знаете ли

преди 1 година

...колко ще се УВЕЛИЧИ здравната вноска и вноската ДОО , защото те са % от минималната заплата?! Смятайте сами!

4

ъхъъъъ

преди 1 година

Не е лошо, но в ойро.......иначе файда йок!

3

Цъ

преди 1 година

Не подкрепям! Първо трябват съкращения! После - увеличения! Сега е Барбарония -Какофония в мерките!

2

АЙ СИКТИР

преди 1 година

КНСБ ЗАЩИТАВА САМО ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО РЕВАТ ЗА ПАРИ, А БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА ЯКО СЪКРАЩЕНИЯ ТАМ!!! САМО РАЗХИЩАВАТ ПАРИ!!! ВМЕСТО ДА ДАДАТ МЯРКАТА ЗА 25 СТ НАМАЛЕНИЕ НА БЕНЗИНА НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ЗА ЯВНА ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО ХОРАТА БЕЗ КОЛИ! СРАМОТА Е БЕДНИТЕ ДА ПЛАЩАТ НА БОГАТИТЕ ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ, КОИТО СА ЗА ВСИЧКИ, НО ОТСТЪПКИТЕ - НЕ СА!!

1

Анонимен

преди 1 година

Смешно човече.