85

Анонимен

преди 1 година

спокойно, пълно е с *** тук, големите са си направили смеките кога българите ще бъдат пратени да се бият , голяма радост ,голямо нетърпение, метрополията да ви изпрати модерни летящи катафалки с вашите пари/животи , перверзия

84

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са в потрес. Лъжеха, че започването на строежа щяло да се забави до 2024. Ееех, колко бързо дойде 2024!

83

ф16

преди 1 година

ф16 са доста по-добри от миг29 които руснаците масово използват в момента. И по-евтини за подръжка - руснаците всяка година вдигаха цената за подръжка на българските мигове и я раздуха до абсурдни размери. Другият фактор е ,че ф16 е с един двигател. Ако доживеем руснаците някога все пак да изкарат миг35 (совен двата прототипа) руснаците може и да изкарат нещо което да съперничи на старите ф16-ки. Су37 е многоцелеви изтребител (т.е. главно бомбардировач) и не може да се мери по пъргавина с ф-ките

82

Анонимен

преди 1 година

Фашисти и Нацисти е имало и все още има.Не е в това въппроса,а въпроса е кой ги подкрепя и кой създава културни центрове с тяхно име.Мислиш ли,че в САЩ не са разбрали за този културен център,след като го запли тяхен гражданин?

81

Анонимен

преди 1 година

А ти откъде знаеш какъв е договора?В договора може да е описаноче ако има заплаха за шпионаж да не се предпставят самолетите.

80

Анонимен

преди 1 година

САЩ не ги интересува твоето и моето мнение,а по-скоро действията на нашите политици и хората ,които са на власт.А то не е добро нито за мен нито за теб.

79

Анонимен

преди 1 година

Тук сега вие можете да коментирате, но например в новинарските портали на яху, yahoo -- на английски и на още десетина езика не може да се коментира. Такава е свободата на словото на американците.

78

Анонимен

преди 1 година

Сащ действат избирателно, не се занимават с отделни държави да им налагат волята си, когато в брюксел са инсталирали свои хора и те действат от тяхно име и в техен интерес.Ако става въпрос за някаква самостоятелна държава те действат чрез тайните служби и местни марионетки и правят преврат.

77

Анонимен

преди 1 година

"Натиск няма, аз съм тук от 19 май, имах разговори и от Държавния департамент, при това нееднократно." -- тук съм чел най-малко 3-4 статийки на това дезинформаторско сайтче, където се казва буквално "има огромен натиск върху" български политици за сваляне на ветото. Т.е. става дума вероятно за ес, които пък не са самостоятелна организация, а васална на сащ. Ха-ха хи-хи!

76

Анонимен

преди 1 година

Американските санкции са в нарушение на международното право. Никой не говори за това.С лъжи и измами са успели да изградят система, в която да печелят от печатане на хартиени долари, за сметка на останалия свят. И тука някакви техни слугички ги превъзнасят и ни тласкат в хаоса, който идва със срутването на тази тяхна система. Защото тя започва да се руши неумолимо под натиска на Русия и Китай.

75

Анонимен

преди 1 година

Видя се че България няма изработена стабилна позиция по рсм на основа на международното право. Затова в ес гледат с недоумение. Някакви историци постоянно говорят за какво било преди 50, 100, 200, 1000 години. Това е много хубаво, но те са историци. Всичко тече и се развива. Защо макроикономистите не започнат да говорят за днешното състояние на българската икономика в ес? Явно някой им пречи за да не стане ясно, че нещата не вървят добре. Със слаба икономика България няма никакви шансове.

74

СССР

преди 1 година

БРАВО НА ГЕРБАВИТЕ ЗА УСПЕШНАТА СДЕЛКА ,2030 ГОДИНА ЩЕ ДОЙДАТ ,А ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ НЯКАКВА ЛАМАРИНЕНА БАРАКА ,СЛЕД 8 ГОДИНИ МЪСК ЩЕ ИЗМИСЛИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ.***.

73

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, след колко години ще имаме едно самолетче, жалка история. Боко продаде страната.

72

Бай Дрън

преди 1 година

Относно Ф-16 подозирам, че никога няма да дойдат, защото едва ли ще имаме подходящото правителство, което да ги приеме.

71

Анонимен

преди 1 година

Те до като ни го изпратят, направо ще е за музея, да се знае какво е било на въоръжение миналият век!

70

Бай Дрън

преди 1 година

Иван Михайлов бил нацист? Тогава Доган какъв беше и е? Терорист и мафиот! Или викате бил борец за свобода? Иван Михайлов, за разлика от Доган, не стана мафиот!!! За едно съжалявам, че не е направил Иван Михайлов. А именно, че не се е съгласил за независима Македония под егидата на Хитлерова Германия. Ако го бе направил не знам каква опорка щяха да имат в днешна Македония относно фашизма там. В крайна сметка навремето дори Хенри Форд е бил спонсор на Хитлер, а и САЩ и Америка са били там...

69

Анонимен

преди 1 година

Години след като вече сме ги платили все още ни залъгват, че скоро щяло да започне производството им. Нямам думи.

68

Анонимен

преди 1 година

Американското правителство лъже най-безочливо и безсрамно собственото си население, а в България се намерили много вярващи им, които нямат никаква представа какво става там на място. Защо не се учудваме?

67

Анонимен

преди 1 година

Прочели сме много добре и преди и след лъжите и глупостите които пишат. Просто не са интересни. нека да почнат да ходят на ръце с главите надолу.

66

Анонимен

преди 1 година

Има вид на честен човек. вЕрвамму. lol