42

Анонимен

преди 1 година

Ковида е гаден, "ваксината" още повече. Точка.

41

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Срам и позор ако пак сложите маските! СРАМ И ПОЗОР! Време е да се противопоставим на лъжата и измишльотината! Който го е страх от настинка, той да ходи с "маска"! Нормалните хора трябва да откажем! Докога ще е това, завинаги ли??

40

Анонимен

преди 1 година

Доста хора умряха от "ваксините" що така ваксъри? Май не са ваксини?

39

Анонимен

преди 1 година

Очевидно антиваксите и конспирационистите не са се сблъсквали с ковида до сега. Или са асимптоматични. Късметлии.

38

Анонимен

преди 1 година

Доста хора умряха от грипът що така антиваксъри? Май не е грип?

37

Годжи

преди 1 година

Тоя път не познахте,вече ще има кютеци

36

е как се знае отсега

преди 1 година

"Тя заяви, че най-вероятно мерките като дистанция и носене на предпазни маски ще се върнат през септември, когато ще се появи нов вариант на коронавируса." - Изглежда има план-график за поява на нови варианти?

35

Възмутена

преди 1 година

Как пък знаете кога ще ми нов вариант-в началото олеле непознат вирус, сега знаете и кога мутира.... Истината е, че нищо не знаете, ваксината на този етап не действа както видяхме и стига лъжете хората.....Мангъров излезе прав...

34

2

преди 1 година

Како Радке, всяко грипоподобно заболяване протича с втрисане, умора и отпадналост, но не си спомням някога да са се слагали маски, затваряли бизнеси и т.н - хвърли си дипломата дърта чумо.Сега през лятото са най-активни ентеровирусите, които се разпространяват най-често по морето - що не забраните и летния сезон, че децата се подрискват за ден, два?

33

Анонимен

преди 1 година

Надувате спукан балон, господа. Измислете си нов вирус, изиграйте представлението по-добре, пък тогава се надявайте хората да ви се вържат.

32

Анонимен

преди 1 година

Имал изключително грипоподобни симптоми. Ами защото е грип. Ковид няма. Има един фалшив тест, който дава положителен резултат на какво ли не.

31

АнонимеН

преди 1 година

БИЛИ : УСЕТИХ , ЧЕ СВЕТА ИМА НУЖДА ОТ НЕЩО ПО-СЕРИОЗНО ОТ ОМИКРОН БАБАЛУГА 4 И БАБАЛУГА 5 / ЗАТОВА СЕГА ПРОКАРВАМ МАЙМУНСКАТА ЧУ-*** / НЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕТЕ ОТ ВАКСИНИРАНЕТО НА БИЛИ

30

Айде стига вече, а?

преди 1 година

Отдавна сте смешни, но вече КОПАЕТЕ ДЪНОТО. Втрисал и водел до умора... ТОВА ПОВОД ЗА СТАТИЯ ЛИ Е? Я ходете на... Колко ваксини да си набия, за да се предпазя от "втрисане" и "умора"?

29

сложи 3-та време е

преди 1 година

До Фънди Така става като Графеноксида вкезе в митохондрийте на мозъка.

28

Анонимен

преди 1 година

"Имам опасение, че има скрита заболеваемост" - тоест, великият Страшен Ковид продължава да се боледува без даже да разберат заразените? Моле мале

27

ан те такааа

преди 1 година

Преди малко ме втресе и се уморих, дали ковидясах?!

26

Фънди

преди 1 година

Гаден си е вируса и това е. След две ваксини преди 6 месеца, осми ден съм на легло, потя се, кашлям и не мога да изгоня гадния бацил.

25

Анонимен

преди 1 година

Изпитвам вече втрисане и умора от ежедневното баене на корона врачки като баба Радка! Не ми трябва маска, а тапи за уши!

24

Петър Танчев

преди 1 година

Е от кога толкова много се загрижиха за хората че заради един обикновен грип с втрисане и умора нахлузват насила маски и затварят бизнеси?? Тези сериозно започват да ме вбесяват! Искам да се върне старото нормално, а тези като Радка, Ива, Мутафчийски и тем подобни корпоративни лобисти - в затвора!

23

Янко Антивакс

преди 1 година

"Тя заяви, че най-вероятно мерките като дистанция и носене на предпазни маски ще се върнат през септември, когато ще се появи нов вариант на коронавируса."----Най-вероятно ще вървиш на два метра под земята, дъpта фарма вещицe!