66

До 58 Айти

преди 1 година

То си ти личи ,че си някакъв ,,износен каскет"!

65

Да го д-хате!

преди 1 година

Тоя път ще има пребити лекари,доценти ,професори,математици и т.н.

64

Анонимен

преди 1 година

Поглеждам смъртността от ковид настинка НА ПЛАНЕТАТА - 1200 човека на ден и върви надолу. Едва ли има друга болест, от която да има по-малка смъртност.

63

Oqsan

преди 1 година

Ай сukTuP, няма да стане т'ва, посмеят ли ще стане лошо!

62

Анонимен

преди 1 година

До Айти - още ли пънете да пробутате някоя безплатна рекламка на тая пирамида "Исторически парк"...

61

спи спокойно

преди 1 година

До Анонимен 59 Теорията малко ти куца. Да ти припомня, че точно Вова ги боца здраво руснааците с братовчеда на Астрата, че точно там почнаха да развяват Кю-Ар кодовете като паспорти с петолъчка..

60

па и горд нашия

преди 1 година

До Айти Като *** сте станали, викаш, у резервата..

59

Анонимен

преди 1 година

Една световна война ще ни излекува от всички вируси. Путин вече го направи...Няма нищо по-страшно от глобалфашизма! Днес воюват либералфашизмът и авторитарният фашизъм. Утре във войната ще се включи и китайския тоталитарен фашизъм. Никой от тях не възразява срещу глобалността на фашизма и единно го осъществяват чрез психозата от болестите и подчиняването на хората, като използват страха от смъртта. Защо е всичко това? Защо все по-малко хора имат достъп до качествено здравеопазване?Защо ни лъжат?

58

Айти

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини.

57

една

преди 1 година

Сега вече наистина от вас/нас зависи дали ще продължим да бъдем овце или ще дадем много силен отпор. Те ще пробват докато не ни подчинят и унищожат. Спасението е в нас самите.

56

666

преди 1 година

Вдовицата на починалия рок певец Сион - Вики Спит, чийто партньор почина след инжекция с AstraZeneca, стана първият човек, получил обезщетение за смърт на близък от ваксина срещу COVID-19, пише BBC News.

55

Анонимен

преди 1 година

Какво тревожна има в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА НАСТИНКА? Преболедуваш за два-три дни и толкова.

54

ергенът324

преди 1 година

колко сладко ! И , дааа , плянът на деда ви Шваб куца , но все пак върви .... пандемия , война , втора пандемия ,продоволствена криза , нежна инфлация .... Но вие си се кланяйте на оня дек бърка на Лена по дупките и наумно красивите продажници . След няма и година очаквайте мерки ала Китай .И драги жОрналисти ай напишете некой ред за случващото се в Еквадор ,щот скоро ще е същото и тука , а причините са едни и същи

53

данчо калпазанчо

преди 1 година

Дайте координатите на СЗО на товариш Шойгу и да им праща ваксината Сармат

52

Анонимен

преди 1 година

Изобщо вече не си и помисляйте за маски и затваряния!!! Заврете си сертификатите и ваксините там където слънце не огрява!

51

K6

преди 1 година

Не разбрахте ли че не вирусът и нашето здраве са проблемите.Гледайте Китай и се приготвяйте

50

Услади му се

преди 1 година

на някой тоз ковид , няма да го оставят лесно да си отиде

49

Анонимен

преди 1 година

Ех, този вирус как си идва когато си поиска.... пролетта защо го нямаше в Гърция, ама сега извъджъж в жегите се появил отново.... как пък в Бразилия примерно го нямаше на 17 и 19 юни, а изведнъж на 21.06. отбелязали 160хил. случаи???? Страшна пропаганда.

48

Анонимен

преди 1 година

бавно и методично започва да се налага психозата, днес вече три статии, до вечерта още три.

47

Анонимен

преди 1 година

от три месеца покрай войната им секнаха ковид кранчетата за пари и пропаганда ,затова изгладнелите и лъжливи ковид експерти настървено почнаха да заливат ефира с по-м-и-я-т-а си надявайки се да напълнят пак джобовете. От сега да знаете народа се опари жестоко доста хора умряха от бустерите и вече няма да е толкова лесно ,нито маски ,нито ,локдауни само ще има народен съд за вас.