101

ти добре ли си

преди 1 година

До Хе,хе!борисов -държавник.*** краткия виц.

100

Fena, N 100

преди 1 година

Не си си взела розовите хапчета ***, Fena! За теб "светъл лъч" ли са сбирщина чалгари на Сактото учиндолско нищожество, което мутри от подземния свят измъкнаха от подлеза на ЦУМ, където мръзнеше като улично псе и продаваше мартеници, дадоха му пари да направи едно порнографско и просташко шоу, опростачи три поколения българи, не плащаше данъци, направи си незаконни офшорки в чужбина, стана милионер и понеже правителството на Кирил Петков силно удари аверите му, сакатият учиндолец го свали!

99

Тоше,

преди 1 година

Киро не може да стъпи на малия пръст на Борисов! Изобщо не може и да става дума за сравнение! А колко е образован всички видяхме....

98

1

преди 1 година

брей,брей,този тошко,голем политик,го направихте.

97

Анонимен

преди 1 година

С по-високо образование - да, и не е учил Киро в милиционетска школа висше образование. Но е безскрупулен, нагъл и не се стеснява да рекетира: или новият кабинет начело с него, или извънредни избори. Само че насреща си има две обиграни в такива ситуации партии и още две нови, които ще гласуват или поне едната от тях ще гласува за ГЕРБ. С рогата напред политика не се прави. Киро и Ас.Василев да си ходят!

96

Анонимен

преди 1 година

Хаджи притеснявам се как си сънуваш ли закланите в Батак срещу които гласува с ДПС

95

6587945876

преди 1 година

Рупчева пълзи.

94

Fena

преди 1 година

До No 100: На оня Makapoн, дето си мисли, че някой е направил нещо, а Тошко отричал всичко, ще му дам един пример: Имахме договор за транзит към Турция до 2030г. Пуснахме Турски поток през 2020г, като Бойко доброволно се отказа от 3 млрд лева, които трябваше да получим за транзита (по 300 млн. по клауза Take or Pay) за 10-те години до 2030г. 3 милиарда лева ей така отидоха в джоба на руснаците, вместо в България!

93

6

преди 1 година

Че кой ви търси бе умреленяци от Левски Г. Айде на село.

92

Fena

преди 1 година

Слави и ИТН са единственият светъл лъч в това омaзaнo от корупция, подкупи, и далавери политическо общество. Единствените, които не се стремят към властта на всяка цена, единствените, на които не им пука за постове, служби, посолства, пари и т.н. далавери на всички други политически сили.

91

Анонимен

преди 1 година

Тошко Африкански

90

Истукан

преди 1 година

А от ИТН ще подкрепите ли в рамките на този парламент сваленото от вас правителство на ПП?

89

Хе,хе!

преди 1 година

Доживяхме един като Тошко да дава оценки на държавника Борисов ! Ноооооо, суверенът си е избрал *** да го управляват ,а не държавници !

88

Гласоподавател

преди 1 година

Не мога да си представя,ч този Тошо е някакъв политически фактор в държавата,и личният ми живот зависи от него. Та той няма маниер на изказване,да не говорим че коефициентът на градивност при него е с отрицателен знак.Такива хора са ,,дестриктори'',те могат да рушат и развалят всичко онова което други преди тях са градили със много труд и време.От тези хора лъха единствено негативизъм и лоша енергия.От тях съм чул единствено закани,заплахи,шантажи и прочие негативност.

87

Анонимен

преди 1 година

Хаджи Тошко докъде стигна да гласува сДДС срещу България Айде АУТ

86

Анонимен

преди 1 година

АЗ МИСЛЯ ЧЕ ПО-ОБРАЗОВАН ОТ БОРИСОВ НЯМА.

85

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Слави Трифонов падна македонското вето. Защото македонското вето служеше само за бухалка с която да се бие правителството. Няма правителство и прибраха бухалката

84

хахо

преди 1 година

какво да ти тошко и двамата с канадският *** сте по *** от боко

83

Ххахахахаа

преди 1 година

Ей чалгар, не ти е дадено да мислиш. Не се напъвай.

82

Анонимен

преди 1 година

Г,л,у,п,а,ц,и, защо се самосвалихте тогава?? Мързи ви да стоите и дремете в парламента ли?