43

Руски империалист

преди 1 година

Кой е Медведев, че да каже какво може да прави независима държава? Явно не е различен от американците.

42

Чупикурова

преди 1 година

До Анонимен - отдавна съм го казала: не е важно как са ония в Русия или Сащ. Важното е аз да съм добре.

41

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да спре тази война да спрете с глупостите?Не е редно да изкривявате българските интереси през геополитическа призма.Все тая ни на нас българите и за Украйна,и за Русия.Важното е ние да сме добре.

40

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Всъщност Цар Петър I Великий е бил не са Велик, но и много голям, в смисъл - висок. Джуджето ще му стигне най-много до пъпа, а това е добре за да му посвири на кавала.

39

Чупикурова

преди 1 година

Веселинъ 7112136860, казва: "...Днес, който ежедневно блокира проявата на Българските Родолюбие и Любов към Русия..." <<< "Българско родолюбие" ("български родолюбци") и "любов към Русия" са оксиморони. За повече информация, чети Христо Ботев, Захари Стоянов, Поп Минчо Кънчев, за да ти просветне на "съветското родолюбие".

38

КИШБГТРЕ

преди 1 година

Медведев да си гледа руската ***. Вместо да си оправят вътрешните работи руските политици все се бъркат в др. държави.

37

Сата НАТО

преди 1 година

Молдова кремльовците са я минирали още '92 с Приднестровие и Гагаузия, но и за там има измислено решение. Справка - Гордиев възел.

36

Анонимен

преди 1 година

А защо само за Просията да е позволено да създава "велики" проекти?

35

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 --- Колега, таа информация отдека я изкопа. Сякаш е изскочила от Съветската Бальшая Енциклопедия.

34

Червена бюлетина

преди 1 година

Тея двама международни терористи са обявени за издирване от Интерпол за безкрайно много убийства на чужди граждани и затова по-далече от Червения площад не смеят да ходят.

33

До ВеселинЬ

преди 1 година

Колко да е българска? Някога при ПБЦ и частично при Асеневци.Българите там са бежанци бягали заедно с руските войски.При което са заселени като КРЕПОСТНИ да облагородяват неплодородната степ, обитавана преди това от татари.И виж кога точно става "руска".И от кога имаме княжество Молдова, което се бие с турците по времето, когато Москва едно село в горите.Молдовците ще решат какво искат за себе си не проваления политик Медведев

32

Анонимен

преди 1 година

Букурещ се опитва да настъпи мотиката! Дано успее!

31

Анонимен

преди 1 година

Нали румънците не са нахлули в Молдова, за да изгонят фашистите и да забравят да си тръгнат (по сценарий на Русия)?

30

Оня

преди 1 година

Това е разрешено само на имперска Русия

29

Коцето

преди 1 година

Румъния е демократична страна, Молдова също, следователно могат да си вземат решение сами. Русия е диктатура и насила хубост не става.

28

Анонимен

преди 1 година

Това са глупости джудже по ниско от джуджето в Кремъл :))) Защо да е невъзможно суверенна държава като Молдова да влезе в НАТО, вие да не им висите постояно на главата, че не могат да влязат там :))

27

Анонимен

преди 1 година

Тук май много хора ги вълнува Възраждане.Явно наистина са първа сила на избори.Американците са го разбрали преди Българите и затова неискат да ни направят избори.

26

sofeto

преди 1 година

А руското джудже се самообяви за Петър Велики!

25

Пенсионер

преди 1 година

До кк 18 Нормално е да се страхуваме от Възраждане. Излизане от ЕС и НАТО и отиване към Евразия.То си е за страх. Лу ди хора.Че и за първа сила на изборите се гласят.

24

До Анонимен --- По отношение на колегата с паспортите да му кажеме, че с руски паспорт в момента си съде за Турция и оттам за никъде. Молдовците, като влязат в ЕС ще се разхождат на воля по света. Или с други думи: руските паспорти те закрепостяват, като пашипортите на НРБ, докато европейските отварят вси врати на зоопарка, но и дават шанс на определан клика да си кюта на ялова хранилка из клетките.