378

Анонимен

преди 1 година

България е кауза пердута, в тая държава няма вече интелигенция - видно е от политическия "елит", така че ако има още мислещи хора на тая прокажена територия вместо да се хващат за оръжието да си стегнат бохчата и да се изнасят към най-близката държава от цивилизования свят.

377

митко

преди 1 година

МВРО бяха *** на Герб.Пръскаха с маркучи протестиращите българи.Тези подлеци нямат думата.

376

Скопски

преди 1 година

"френското предложение" иако несъвршено, е по един начин за први път европски "ревизионистичен" акт кой атакува македонизмът в сегашното антибългарско състояние.В момента в РСМак. общетсвени медийни и всякакви среди заровени ментално в юго миналото ,са в един вид шок и не могат да повярват че Българите кои те тук мачкаха десетилетия наред, са уважавани поне тяхните изискваниа касаещи историата..А Краси и Дзамбазот подобре да се стараят за паспортния бизнес и "облагите" от него.

375

Емил босилеград

преди 1 година

Колко милиони взе за български, паспорти заедно с уж патриотите. ОТ БОСИЛЕГРАД МАКЕДОНЦИ СРБИ АЛБАНЦИ. ГУВЕДЖАР МРСЕН ТИ АКО СИ ПАТРИОТ АЗ САМ ЦАР Борис

374

БГ кашик

преди 1 година

Тоя е много нагъл.

373

7

преди 1 година

Малиии тоя ще войува *** с кого

372

Хо

преди 1 година

Е, точно Каракачанов ли ще е лидер на тази "революция"? Най-честния и най-моралния? Пълен смях.

371

Гербер

преди 1 година

Долен предател си ти войводо.

370

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов,тояа няма за Ви върне в политиката.Ти се изложи Говореше ти и твоята оартия стешу ГЕРБ и така влезнахте в парламента и след това направихте коалижия с тях. Ималед това крадохте,крадохте и се пърснахте от крадене.

369

Лъжеш бе !

преди 1 година

Вашата партия живее от омразата , вие може и 5--нац катастрофи да докарате и тотално да изолирате БГ да не говорим как наливате омраза към нас във Македония ! ДО оня ден не двахте на Борисов да се махне крепихте го още една година ,въпреки протестите !Виновни сте колкото и герб ! Позицията не е само на Франция тя просто я представя на базата на нашите искания ,ако това беше предателство макетата веднага щяха да се съгласят ,виж ,че скачат като изгорени , ТИ си предателя и много манипулираш

368

Анонимен

преди 1 година

Жаден за власт

367

Лъжеш бе !

преди 1 година

Македония започва преговори за ЕС ,като ЕС ти става гарант за всичко което ние искаме от македонците ,като си запазваме правото на вето във всеки момент ,а накрая преди да влезнат във ЕС пак можеш да им сложиш вето ,ако не са изпълнили това което ТИ искаш !!! Ти си националния предател защото накара македоннците да ни мразят от все сърце ,ТИ докато беше във коалиция със герб откри ли бг училища и университети във Македония ? Какво направи добро за сближаване --нищо ти сееш само омраза !

366

Така

преди 1 година

Един път ще го кажа, България съществува ли, съществува, всеки който се смята за неуважаван "българин" в чужда държава, да заповяда. Останалите, да си налягат парцалите и да се простират според чергата в държавата в която живеят, отнася се и за турците в България. Ай ше ви и разправиите и войните...

365

Анонимен

преди 1 година

...само да попитам, че не си спомням, кой беше военен министър в последното равителството на борисов и го крепеше дълги години на власт...ако сте забравили, хората му казваха шкем..бе войвода

364

Анонимен

преди 1 година

Свинеглавеца и партийната му живееха от конфликтите ни с Македония....

363

Отвратен

преди 1 година

Именно Тиквоний Банкянски обърна палачинката за падане ветото над Македония, с неговите 59 *** в Парламента! Иначе турците, ПП и ДБ нямаха необходимите гласове! Този бандит жертва достойнството на народа и държавата си, за да се подмаже на "началниците" от Кравария и Брюксел и пак да управлява! Още повече ги намразявам ГЕРБерастите! Дано народът го осъзнае!

362

Анонимен

преди 1 година

Бяхте достатъчно дълго във властта, за да пищите сега!Вие имате голяма отговорност за това продажно поведение на властта спрямо българските граждани. Примери много.Падна поредното българоубийствено правителство. Чакаме следващото -тип като оня Илия от българската мъдрост.

361

Анонимен

преди 1 година

Може би ВМРО и двете страни на границата ще се закрие .

360

Хмм...

преди 1 година

Стига бре шкембе войводо, кога беше военен министър и лапаше торбички с Билла от софрата с Боко друга песен пееше!

359

Мадуро

преди 1 година

Аз викам да спретнем една Чирпанска свадба ..която се равнява на едно македонско въстание..