74

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СЛУГАТА НА С.А.Щ. ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ ГЛЕДА Е.С. ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН БЕЗ ДУПКА. ВЕЧЕ ПОЧТИ НЯМА УКРАИНА,ЗА КАКВО ЧЛЕНСТВО БЪЛНУВА НАРКОМАНА?

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "Посочи една." Напирмер, че българите на Запад не работели квалифицирана работа. Друга е, че не били добре приети. Хиляди са.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 Не ми е това мисълта, но това, че "Соца" беше провал не е никаква "тайна". Всъщност, много от най-запалените носталгици по соца и яростни критикари на демокрацията, нищо не могат, и смяната на системата с такава, в която трябва да покажат какво могат, ги прати в 9та глуха.

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 "Е па не дращиме опорки" Личи си.

70

Анонимен

преди 1 година

До 81 "Стига си ни убеждавал в друго.За да попнеш хубава работа там трябва да си завършил висше там.Това е." Това АБСОЛЮТНО не е вярно. Имам познати, които завършиха ТУ София, които работят в ЕС САМО с дипломите си от там. В най-различни държави. Имам познати от УАСГ, отново - САМО с дипломите си оттам работят в ЕС. Разбира се, познавам и много, които завършиха там и работят нормални квалифицирани работи. С други думи, приказките за това, как българите не били добре приети са руски фантазии.

69

Анонимен

преди 1 година

До 82:Защото се дразниме как пишат глупости и ги оспорваме с други такива хахаха

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 "Тя си я печели и няма нужда да драскаме опорки." Ми тогава защо драскате опорки? :))))

67

Анонимен

преди 1 година

До 78:Има.Стига си ни убеждавал в друго.За да попнеш хубава работа там трябва да си завършил висше там.Това е.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 "Като наслага много минуси и Русия ще изгуби войната" Като драскате опорки, и ще я спечели. :))))

65

Анонимен

преди 1 година

До Божил Божилов Нещо си се объркал. НЯМА истински образован българин с умения и квалификация, който да мие тоалетни на Запад. Хора с "дипломи" от комунизЪма, или такива от някоя пародия на "университет", които НИЩО не могат и като последен шанс за работа са отишли да мият чинии НЕ СА образовани. Аз познавам ДЕСЕТКИ образовани българи работещи на Запад съвсем нормални квалифицирани професии. Най-нискоквалифиицраните, които познавам, са сервитьорчета, но те и нямат претенции да са образовани.

64

Анонимен

преди 1 година

Добре,че е само минуси.Снощи и запалахи бяха.Някакъв изперкал русофоб е.Поне не пише.Цяла нощ явно не е спал от злоба и вече е изморен.Болестно състояние някакво има.Дано се оправи и излекува.Жив и здрав да е.

63

Анонимен

преди 1 година

До 73:Не се впечатлявай.Вчера вечерта Карлуково пуснаха интернет на пациентите си.Хахаха

62

Божил Божилов

преди 1 година

Да,ДОСТА от миячите на чинии,чистачите на тоалетни и други престижни занимания са образовани българи.Познавам ЕС от 1981 г.тогава те ни приемаха като равни сега май не е така!?Българите,които им вършат нещо по сериозно ги третират като слуги,а останалите като ***.

61

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с С цената на всичко, което е необходимо да се противопостави на руските нацисти. Със съпротивата си украинците направиха две неща: доказаха на всички, че СА нация, като ДИРЕКТНО изложиха лъжите на руския режим, че били "руснаци" които просто имат "назначено" правителство, и второ, спряха руските нацисти да ги изличат като държава, което щеше неизбежно да стане, ако не се съпротивляваха. Още Сталин се е опитвал да ги изличи като нация.

60

Анонимен

преди 1 година

Днес са получили нови западни оръжия.

59

Анонимен

преди 1 година

Днес русофобите са бесни. Вчера ВСУ изядоха поредния пердах под Лисичаск. Днес получиха вече заповед за отстъпление, казват му - маневрена отбрана. И нашите на гаулайтери, друго освен да дрънкат злостно врели-некипели не им остана.

58

Анонимен

преди 1 година

До Божил Божилов Време е да почнете да се образовате. Аз не познавам нито един българин, който да мие тоалетни в ЕС, но познавам ДОСТА, които работят престижни работи в ЕС, много от тях със собствени бизнеси. Не разбирам сред какви хора се движите, та само миячи на тоалетни познавате.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57. Като се има предвид, че ТИ намеси темата "Русия в ЕС" е интересно защо се тръшкаш? Аз се смея, защото Русия И ДА ИСКАШЕ след това, което направи НИКОГА нямаше да получи тази възможност. Реалността за Русия е в Азия, а там я чака едни могъщ Китай. Буквално Путин измъкна Русия от партньор на най-богатия и проспериращ платец за техните стоки, който беше готов да я толерира донякъде защото е демократичен, в ръцете на авторитарен партньор, който ще я изстиска като лимон.

56

Божил Божилов

преди 1 година

Големи са облагите от членство в ЕС.Трябваше лична карта,и бегом към благоденстващи държави.Сигурна и приятна работа,почистване на тоалетни.миене на чинии.гледане на болни старчета.Връщаш се в България ,по празници,която е стъпила стабилно на последно място по икономическо развитие и гордо лидира класацията по корупция.Прекрасно европейско развитие.

55

Анонимен

преди 1 година

Пътя на Зе сигурно е през пустиня. Вече от много време не чуваме да е освободил поне някое украинско село.