63

Свобода

преди 1 година

няма да има помощи за бедните, и нека всеки ***, който плюеше управлаващите си даде сметка, че за него помощи няма да има, именно заради неговите любимци от ***, ДПС, Герб или ИТН.

62

Кико

преди 1 година

Блажени са вярващите! Цитат от Библията

61

Анонимен

преди 1 година

56 Киро гласува заедно с ГЕРБ и още няколко за Македония! Ето ти как се гласува. Както е спуснато отгоре! Ей така. Да не мислиш, че на тия от ЕС им пука за вас пенсионерите? Вие сте бреме. По-важна им е евтината работна ръка, вие нито сте евтини, нито можете да работите.

60

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ГО ДУ-ХА-ТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ!!!

59

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука за българите? Важното е, определени хора да правят лапалома. Как така държава от ЕС, доходите са на дъното?Както казаха по-долу, на НАТО и трябва територията, не населението. Ей къде е Русия, за това са ни гласи ли 30г.Не се напъвайте, никога няма да ни изравнят пенсиите и доходите.

58

Анонимен

преди 1 година

Статия за разфокусиране, за да не наблюдаваме под лупа как ни предават с макетата и предложението на Макрон! Бъдете на щрек хора. Ще ни зарият със статии които са за нашите си проблеми за да ее видим родоотстъпвичиството дето готвят! Бъдете на щрек!

57

Анонимен

преди 1 година

днес в 8.20ч.бяхме изгонени извън сградата на ХЕИ Варна където се помещава Дирекция МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ където се подават документите за ТЕЛК на хора с увреждания,изгонени навън извън сградата на ХЕИ Варна ,за да не дишаме пред вратата на работещите в тази администроция,ние сме хора с увреждания,а те ни гонят,не сме дошли на ресторант.а за освидетелстване.

56

Км

преди 1 година

На тези,които не приемат актуализацията на бюджета на следващите избори пенсионерите ще им го набият с200.

55

Анонимен

преди 1 година

Сваляме правителството щото не ни харесва, ама и ние не можем и не знам сега какво да правим. Герберасти сър. Примесени с помаци.

54

Анонимен

преди 1 година

Питайте , пъво ГЕРБ, защото те внесоха , вота на недоверие!Ако , оставят тези хора без нужните средства , нека да тежи на тяхната , съвест, ако въобще имат такава! И на техните , патерици , ИТН ДПС ВЪЗРАЖДАНЕ. !!

53

Анонимен

преди 1 година

Герберастите и турците буквално канонизираха Кирчо и ПП, голяма грешка. Сега ако не приемат и пенсийте Киро ще се върне баш на бял кон с 30% гласове.

52

Анонимен

преди 1 година

Като на първо място приемат бюджет който трябва на 3 месеца да се актуализира по-добре да не мине и новото правителство да приеме реален бюджет който да може да изпълни до края на финансовата година без повече актуализация . Да поледнем реално - всяка актуализация води към нови заеми а това не ни е нужно при положение че заемите се позлват за даване на пари на калпак а не за нещо което води до растеж на икономиката

51

Стига

преди 1 година

с тази Македония ,че ни се повръща вече. Народа едва свързва края . Бюджета не се приема и въобще не става дума за него. Затова 2 милиона пенсионери няма да гласуват на избори повече.

50

Анонимен

преди 1 година

Дано да няма, за да се сетят хората от къде изгрява слънцето, докато избират да ги управляват помаците от герп-дпс ще са бедни и простти.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31/Толкова ти е и работата, щом заплащането ти е по-малко от една пенсия. Смешкоо....

48

Анонимен

преди 1 година

Още от началото беше ясно, че това са само кьорфишеци, независимо кой обещава...Важното е заплатките да им са на ниво и балъците да вярват на обещанията по пътя към светлото бъдеще и западните ценности...

47

Яба Даба Ду!!!

преди 1 година

До: номер 47 Направо си търси някоя пещера че като се населят с питекантропи ще свършат и за тебе няма да има място къде да живееш! Ще се наложи да си строиш колиба от пръти и глина!За гъби може после да отидеш!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Следващия път пак тия си изберете и ревете. Малко е дрането, още трябва...

45

До 45

преди 1 година

Не искаме центове, защото е мизерия.... И не Възраждане го направиха, то е от "успешното" управление на държавата 33 години! За толкова години България винаги е показвала възход, независимо от управляващия режим.

44

Анонимен

преди 1 година

Затова на изборите-пак за гъби. Тия си мислят само за заплатките и благинките, независимо от коя партия са. Важното е келепира. Затова вечно сме на тоя хал и макетата са ни отсвирили завинаги. Знаят какво представлява тази територия.