22

Манолов

преди 1 година

Тези от КНСБ така и не могат да разберат, че заплатите не се определят от НС, а от работодателите. След като ги арестурат за неразрешен протест пред свещената квара на българската демокроция, да им конфискуват и палатките. Честито на депутатите от следващия пореден български парламенти и 100-ния министър председател.

21

До22

преди 1 година

Кой,къде и как те е задължил да членуваш в синдикат?Лъжеш като кубинско национално питие!

20

До 21

преди 1 година

Аз специално съм програмист и благодарение на мен, ти получаваш заплата, защото плащам високи данъци. А ти може и дудуци да правиш, но мен лично не ме интересува. Гледай да не се изнесем, че цялата ви клоака ще фалира и няма кой да ти плаща социални помощи и пенсии. Прати дъщеря ти да ми направи дудук, защото няма да има какво да ядете.

19

Анонимен

преди 1 година

Преди много години не беше задължително да се членува към КНСБ или Подкрепа, но от няколко години ни задължиха, за да може да ни удържат членски внос за тези хрантутници КНСБ и Подкрепа

18

До 17

преди 1 година

Ти специално дудуци ли изработваш? На шефо?

17

Анонимен

преди 1 година

КНСБ и ПОДКРЕПА взимат 1% от заплатата на работниците. Колкото е по висока толкова повече те гушат. Не им е толкова до работниците, а да може с увеличението да прибират повече пари от работещите.

16

Реалист

преди 1 година

КНСБ са от Бойковите придворни ! ББ мутрата държеше в страх и подчинение жалки бяха всички министри ,магистрати ,началници ,той ги обиждаше ,а те мълчаха като пънове ! Толкова жесток ! А мутрите и олигарсите го чакат да се върне ,да се краде , жална ни майка на нас работещите на чорбаджиите ненаситни.!

15

Хахаха

преди 1 година

Като искате увеличение на работната заплата, отивайте в частния бизнес, ама там се работи.

14

Анонимен

преди 1 година

А не бе, цените 100% нагоре, а ние ще живеем с 1500 лв при някакви пидирунгели. То вече 5 бона не са пари. В момента почивам в Гърция и цените не са мръднали с 10% по заведенията

13

До 12

преди 1 година

Бегии си пишем апчетата откачалник

12

Анонимен

преди 1 година

Според общите прави на ЕС минималната заплата се предвижда да бъде минимум 50% от средната брутна заплата за всяка страна членка,според НСИ средната брутна заплата в България към месец януари 2022 година е била 1566 лева което означава МРЗ трябва да е минимум 780 лева!

11

Анонимен

преди 1 година

Тези от КНСБ дават ли си сметка, че при увеличаване на заплатите се увеличават и осигуровките и при икономическа криза висока инфлация, покупателната способност пада. Откъде пари за увеличаване или искат фирмите масово да фалират?

10

Смях

преди 1 година

Хахахаха, тия па искат увеличения нек'ви

9

Анонимен

преди 1 година

Мафията активира лакеите си. 12 години - гробна тишина

8

Старите хора викат

преди 1 година

КаНиСаиБе...

7

Анонимен

преди 1 година

Отчаяните гербаджии тук пишат всевъзможни глyпости и лъжи с, което само потвърждават критично ниското си ниво на обща култура и интелект...

6

Анонимен

преди 1 година

И откъде искате увеличение, бе?! Като държавата в момента е в икономически спад?!

5

Рсботодател

преди 1 година

Съгласен съм, ако заплатите и осигуровките ги плащат КНСБ, а ние тока който доста увеличен за бизнеса и другите данъци. Другият вариант е съкращаване на персонал и тогава ще са още по бедни.

4

Асан

преди 1 година

Минимум 20% увеличение иска президентът на НСПС "Огнеборец" Венцислав Станков. - А максимум колко иска? :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите у нас са всичко друго, но не и синдикати.