199

Анонимен

преди 1 година

Слава РОССИИ. *** умрели.

198

Анонимен

преди 1 година

ЕТО ТОВА Е РУСИЯ. САНКЦИИ ЛИ. ВЪРНА ЕСЕС ОВЦЕТЕ ВЪВ КАМЕННАТА ЕРА СЪС ВЪГЛИЩАТА.СПРЯХА ИМ ЗАВОДИТЕ ПОРАДИ ЛИПСА НА СУРОВИНИ И ЕНЕРГИЯ. ЩЕ ТРЯБВА ДА МИСЛЯТ И ЗА НОВА АЗБУКА.ЕДНА ОГРОМНА ДЪРЖАВА СЛОЖИ ДЖЕНДЪРСКАТА ПАС" М. ИНА ВЪВ КРАКАТА СИ. И ТОЯ ГЛАШАТАЙ НЕЧИСТОПЛЪТЕН ЗАРЕВАЛ.АЙДЕ И ВИЕ ВЪВ КОНТЕЙНЕРА.

197

Augusto Pinochet

преди 1 година

ИЦЕ АЙ ОТИВАЙ ПРИ КАУНКА НИНОВА ДА СИ ОБСЛУЖВАТЕ ОРАЛНО РАНИТЕ ОТ ТЕЖКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ БИТКИ. ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ ЕДИН НА ДРУГ КАКВО УСПЯХТЕ ДА ОТКРАДНЕТЕ ЗА ТОВА ВРЕМЕ. ЧЕ НА ТЯХ И НА ВАС ВИ Е ЗА ПОСЛЕДНО!!! НИКАКВИ АНГЛОСАКСИ НИКАКВИ КУМУНЯГИ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

196

Анонимен

преди 1 година

ПП: 10-15%! Герб: 20-25%! Възраждане: 15-30%! ДБ: 2-3%! Бсп: 10-12%! Итн: 8-13%! Доган: 10-13%! Янев: 2-4%! Вмро: 1-3%! Луна :) - 0.5%!Извода е, че няма да има стабилно управление докъто не станем ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!

195

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Е, този филм го гледаме 70 години. Ръшистан чупи всички крака в България. Никога няма да ни позволят да се измъкнем от ръшистанската мизерия.

194

рашка_чибурашка

преди 1 година

Тези с първосигналното мислене дето речника им се изчерпва с две-три думи, като кражба, чекмиджета, кюлчета и чували, няма как да осъзнаят че крадците завлякоха държавата с 9 милиарда за половин година и тези пари ще ги плащаме всички ние ... не знам какво още трябва да се случи в тази държава хвърлена в пропастта и бездната след един болшевишки юмрук и последвалите събития, за да прогледнат чехълчетата и зелените еуглени напъплили жълтите плочки по нареждане на Прокопиев и Черепа ... !!!

193

Анонимен

преди 1 година

До Анти Врачок лъжлиВ ... Има нещо такова .... Осман Окай :БСП и ИТН са ауТ от всякъде , герб ще бъдат 2-ра политическа фигура ... ПП и Стефан Янев са на 2-ра позиция , и на трета ДПС ...

192

Как може бе !

преди 1 година

Толкова ограничено мислене и безмислени коментари ,как ще пишеш ,че ПП нямало да мине 4%, това трябва да си крайно ограничен гербер без сиво вещество опиянен от шкафчето на вожда !

191

Анонимен

преди 1 година

Да Ристо , и ти прецака още 3 години , да не говорим за бащата на Корупцията И.Й.Костов ,... А МЕРСИ , ТИ СЪЩО СИ ВИНОВЕН , ЕДНАКВИ СТЕ С ТРИФОНя...

190

Анонимен

преди 1 година

Нищо не похарчил чалг_ароидът, защото никога не е бил фактор. Куклата на конци няма мозък, че да взима решения. Времето го похарчиха господарите му - а то не е само 1 година, а цели 30. И ти, "суверен", оглеждаш ли се вече за новия месия, дето ще те излъже? На тезгяха този път има по-голям избор - Копейкин, КириякСТЕФчов Янев. Бог да пази България! И дано по-скоро Украйна победи Пут_лер, че и ни е да си отдъхнем от "братската любов" на raZZia.

189

Нео

преди 1 година

Пинокио да обясни ползите от коалиция с комунистите! Първо да пита Маджо! И да предаде на Бобоков, че е много стиснат!

188

Анти Врачок лъжлив

преди 1 година

ПП до 30% дпс--10% Възраждане 15-20% герб--17--21% Янев 4-5% Бсп--4--8% дб--4-6% итн--2--3% патриоти--2--3% и ГЕРБ със кого ще се коалира ? Има да ходим по избори докато поумнеем 2--3 години !!!

187

Анонимен

преди 1 година

До 189Продажниците от ДБ няма да минат 4-те %! ПП вероятно ще ги минат, заради американските медии, които им лъскат имиджа.. Всички медии ще лаят срещу възраждане и затова вероятно герб ще спечелят изборите.. Грозната действителност!

186

Анонимен

преди 1 година

Щом ви е ценно времето, разтиряйте бързо седянката и да отиваме на избори.

185

Анонимен

преди 1 година

Трябва г-н Рашков да арестува престъпниците Гешев и Борисов до два три дни.

184

Анонимен

преди 1 година

Тоя от миналата година само подпира шперплата на пленарната зала, мрънкя и си чеше ниската част на гърба, загуби ни година време с Надка две кафета едното без захар, вмириса и изду два квадрата чисто нов шперплат. Чао, чао, Бойкикев!

183

Под претекста...

преди 1 година

Македония .Слави продаде живота на българите ,хубавото е, че повече няма да фактор !От такива некадърници заради македония България са я треснали 2 нац.катастрофи ,сега пак сме във някаква дупка ,ако не катастрофа ,ама на милионера шоумен какво му дреме ОН си има ,а че ще се ходи 5-пъти на избори ,ами да ходят какво му е на него !

182

Анонимен

преди 1 година

Айде сега Ристе на следващи избори дали ще прекрачиш прага на парламента?Ще имаш много години за размисъл ама само това ще ти остане!

181

Врачок

преди 1 година

Отиваме на избори. ГЕРБ, Възраждане и ДПС ще си разделят поне 2/3 от гласовете. БСП, евентуално ИТН ще прескочат 4%. ПППП и ДБ са аут - заминават на политическото бунище!

180

ДС ДАНС МВР

преди 1 година

Защо още няма статия за ур.ода Борисов!?