21

Анонимен

преди 1 година

Повечето починали от Ковид-19 ги регистрират като починали от нещо друго, защото не са им правили тест.

20

Анонимен

преди 1 година

Някои отричащи, че вируса е опасен, така и не разбраха, че при всяка зараза се обявява епидемия при различен брой заразени. Често правят аналогия с грипа, но защо не поглеждат статистиката? От грип в България умират по десетина човека на година в последните 15 години

19

Анонимен

преди 1 година

Като гледам под новините за Ковид-19 коментират най-вече такива, които твърдят, че вирус няма, че всичко е измама, че не трябва да се васинираме и че не трябва да пишат на тази тема. Интересното е, че коментират, с ужне ги интересува.

18

Търчим за ваксина

преди 1 година

310 не са "нови болни", а нови фалшиви +пср тестове. Набедените за починали ОТ коронавирус, всъщност са починали от водещите си заболявания, с наличен фалшив +пср. Не е от значение дали са били "ваксинирани" или не срещу коронавирус, защото те не са починали от него. То все едно някой да почине от сърдечен удар и да ни информирате дали е бил ваксиниран срещу коклюш.

17

До 16

преди 1 година

Интересно защо трролът продължава да се напъва. Явно си е заложил главата.

16

Муахаха

преди 1 година

при 10% този Бройка преди 2.5 години ни Затвориха Напълно, какво ли се Промени?! Освен, че ПП сгъва Кинтите и си Затворя Очите, т.е. Не Чух, Не Видях, Не Разбрах!!

15

Анонимен

преди 1 година

До 15 - да, още първите дни беше болезнено очевидно.

14

Анонимен

преди 1 година

Интересно явление-същите, които реват за ковида, реват и за украинците и хвалят Байдън и Урсула. Няма по-нагледно помагало да разберем откъде идат директивите.

13

Анонимен

преди 1 година

58% от новите случаи не били инжектирани с експерименталните терапии. Ами останалите 32%? За кво се инжектираха? За да карат по-леко леката настинка? Ами тя си се кара леко! Тичайте за бустер! Тая инжекция правена за вирус от преди 3 години е супер ефективна за сегашните варианти НЕ БЕ ЧЕСТНО!

12

Анонимен

преди 1 година

Щом в момента така си тлее, наесен пак ще пламне.

11

Анонимен

преди 1 година

Случаите се увеличават, въпреки смешно малкото тестване. В интензивните-също . Не искали ваксина! Еми това е положението!

10

Анонимен

преди 1 година

Болни? Я пак? От какво точно са болни?

9

тъй де

преди 1 година

Само споко, заедно с Джулая иде и по-евтиния сиропец......с 25 стинки за 50 литра месечно.

8

Анонимен

преди 1 година

А колко са болните от ДИАБЕТ? От ИНФАРКТ? ОНКОБОЛНИТЕ? То летоска журналята са амок - нема за кво да се пише. Ония 240 ви дават леб за цело лето. Не са 300 ама нЕма да е зле да станат.

7

Анонимен

преди 1 година

НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ ВЕЧЕ. Айде у лево!

6

Копипасте

преди 1 година

До Бачo Навремето грипна епидемия се обявяваше при 200 болни на 10 000 население и немалко и умираха от грипа и последствията! И нямаше пернати да ни го снесат страхуващото инфо! А сега за няма и 1 000 заразени /даже не са и болни/ на 6 милиона окрякват околията! "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета." - Марк Твен. Не се сещам за нещо по-добро от казаното някога от забравения вече Самюъл Лангхорн Клемънс.

5

Бачo

преди 1 година

тъй като гледам никой не коментира под статии с кромит, а преди годиина по 10страници имаше, просто не ни интересува вече, пишете за извънземните нещо......

4

Анонимен

преди 1 година

Когато не дават статистиката за Ковид-19, ще реват защо да крият, а когато я дават, пак реват защо я дават?

3

Факт

преди 1 година

Новите случаи се увеличават. За последните седем дни имаме 1504 нови случаи, а през предишните седем дни бяха 998 нови случаи. В почти цяла Европа е така. От тези 1504 новозаразени, около 38 ще починат.

2

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази информация, който болен - болен, ще се излекува, какво ни интересува броя на болните в болница или в интензивно. Ковид или не, все едно. Има кой да се грижи за болните, всеки с професията си. Сложете край на тези абсурдно ненужни писания, ей журналистите. Още ви привлича желанието да наливате масло в огъня.