41

МУТРИ, ВЪН.!.

преди 2 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАЩИТАВАТ КИРЕ КАТО ВИКАТ СТАВКА

40

Анонимен

преди 2 години

24 да припомним ли коя партия най-дълго управлява с ДПС? Или усложливо забравяте, че в момента защитавайки Киро, всъщност пеете химни за величаенето на 100 годишната партия!?

39

Анонимен

преди 2 години

укромайдана на Киро се скри като излязоха българите! Сбогом Предатели! Сбогом Киро ! Сбогом Кокор!

38

Анонимен

преди 2 години

Общините не са мои и твои. Не са на нашите партии и на вашите. Това са общини с български граждани, чест от българския народ. Имат пълното право да попитат какво правят като нямат пари за улично осветление. Имате ли идея какво се случва в малките градчета ако след 10 вечерта няма улични лампи? Я Софиянци да си представят какво ще се случи ако се окаже че няма пари за улично осветление! Идеи?

37

"Бедните"к

преди 2 години

На ДПС,дойдоха със служебните си автомобили.Има и платени автобуси.Карадаяъ ги посрещна.

36

Гергана

преди 2 години

Ударът върху Ахмед Доган е удар върху всеки един от нас. Аз съм отишъл там не на плаж. Аз обичам Ахмед Доган, той е част от моето семейство, както е част и от семействата на всички стотици хиляди български граждани, които го подкрепят. В Белица аз съм Ахмед Доган, колегата в Шумен той е Ахмед Доган, а обикновеният човек е част от нашите семейства. Така кметът на Белица онагледи реакцията на членовете на младежкото ДПС, които са съставлявали около 90% от стеклите се на място партийци."

35

дабе-da

преди 2 години

do 14 --- "мафията си искала държавата обратно'" Явно купуването на д.педати за 3 млн. евро не е мафиотко и не е кУрупция, назначаването на родата, любовници и де що има баджанаци и техни *** - също не е мафия и не е кУрупция, а тегленето на милиарди раздавани на себе си и кръгчетата - също ти харесва. Ха, честито! Или си от някой от новоназначените? Няма друго обяснение за глупостите ти.

34

Анонимен

преди 2 години

Кой кмет открадна 9 милиарда лева за един ден?Май беше Кокорчо, а не някое кметче.Чак малкия Мук му завидя(Ники Василев)!Какво видяхме от тези пари?Хляб -2 кинта, олио 6 кинта, гориво -4 кинта и Слава кокаине!Ако им се размине само с падането от власт ще са късметлий.На бой отиват работите...

33

Анонимен

преди 2 години

На кои общини!Гербавите и ДПСарските.Я вижте кой е сред тях и кого аплодират-Карадайъто.

32

Анонимен

преди 2 години

искат да занулят цялата територия, да останат само 2-3 командни центъра . Крадели били, ехоо загубихте човешкото в себе си, и вие ще бъдете занулени след този цикъл ,е не сте ли наясно ???

31

истина е

преди 2 години

Общините крадяха като за световно ,защото нямаха контрол ,и сега за това реват !!!

30

до 28

преди 2 години

До До реалист Защото Кирчо и Кокорчо са дошли да обслужват чужди интереси и българите въобще не ги интересуват,вкарват македония в ЕС,приемат еврото и си заминават,а ние духаме супата

29

Анонимен

преди 2 години

Най-бедната държава в ЕС с двойна инфлация?!Тея ни се подиграват!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Всички протестират.Даже някакво движение "Хан Кубрат".За ДПС сте се хванали....Даже и тези,които не са от определена партия и те мрънкат.ПП да си правят изводите.Дори да останат на власт пак ще има проблеми.Да се махат с некадърното си управление.

27

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджета , скринове и долапи и всякаква дървена мебел

26

До реалист

преди 2 години

И досега не си активира мозъка и не попита защо цените бяха по-ниски? Или нарочно пропускаш причината

25

реалист

преди 2 години

Не знам,ама при Мафията заплата ми беше същата,а цените бяха много по-ниски.Сега при Промяната не се издържа.Да ви *** и промяната

24

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите против правителството не могат да ти обяснят какво правят там, защото не знаят езика, тарамбуки.

23

Анонимен

преди 2 години

Кметовете нали си имат СИНЯ ЗОНА! Да се спасяват!

22

За пръв

преди 2 години

Път от 30г.ДПС протестират.Защото им спряха хранилката.Обръчът от фирми се разпада .Браво на Петков.