26

Анонимен

преди 1 година

Страх ги е да отидат на избори ПП и БСП, защото знаят, че повече власт няма да помиришат и ще гледат Парламента само отвън.

25

Не се прави така

преди 1 година

Тези от толкова совалки ще си го нашият сами. Ако съм на Доган примерно, шестима от моите ще се. Да ходят после тези да обясняват, че нямат сестра.

24

Анонимен

преди 1 година

В една демократична и правова държава се отива на избори и там се решават нещата, а не с купуване на депутати или с платени улични протести само и само да останат на власт. Повече от 90% не ги искат, да се махат веднага.

23

Съдията Дред

преди 1 година

Ако народът иска съвест и родолюбие в управлението на тази държава ТРЯБВА ДА ЛИШИ ОТ ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ, ИМУНИТЕТИ И ВЪЗМОЖНОСТ САМИ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ тия наши депутати и управници , ТОЧНО заради тия изброени благинки към политиката ДРАПАТ не хора милеещи за родината ни а АЛЧНИ,АРОГАНТТНИ, ЛЪЖЖЛИВИ И КОРУМПИРАНИ ККРЕТТЕНИ .... и ще става все по-зле. Власта и безконтролния достъп до държавни пари привличат моШенниците както мед мухите..... зелените мухи .

22

Анонимен

преди 1 година

Истина е, търсят още шест човека без съвест.

21

Анонимен

преди 1 година

Най-бързо сриналото се правителство в историята на българската държава е правителството на простото Киро, което панически се опитват да спасят с подкупи

20

Анонимен

преди 1 година

Европа почва да протестират против високите цени и инфлацият, в България правителството вика украинците да протестират в подкрепа на високите цени.

19

Анонимен

преди 1 година

Гнусно е дори само да ви гледаме физиономиите. Ка-моли да ви слушаме прос тот иите и да ви търпим последиците от неадекватните решения и действия! Вън от България, нищожни предатели!

18

баба мара

преди 1 година

за каква съвест става въпрос кои има съвест в нс били независими ами напуснетенс и се кандидатираите за новото нс като независими всички са зависими от кокалавие чакате траншовете от ес 12 милиарда ли бяха за тях е цялата олелия ибезчестие това за съвестта е тема на селските вечеринки оставка и да ви няма

17

Анонимен

преди 1 година

Хайде най после да се свършва с мафията ПП (Продължаваме Падението) Гуд бай,Кирчо,Лена,Кокорчо,Дамаджана, Техноимпексова, Бойкикев и сие. Няма да липсвате и на майките си.

16

Държава без мафия

преди 1 година

Докато подземните твари на ГЕРБ/ДПС решават бъдещето ни, бъдеще няма да има. Разчитам на депутатите да вземат решенията си по съвест, не по партийни указания!

15

Анонимен

преди 1 година

"Промяната" промени България - върна ни с шут десетилетия назад

14

Анонимен

преди 1 година

НОВИ ИЗБОРИ! Ако ще говорим за съвест вие отдавна трябваше да сте подали оставка всичките умно-красиви! Когато дойдохте на власт по социологически проучвания половината население ви подкрепяше. Сега сте под 17%. Всеки който толкова бързо загуби толкова значителен процент от доверието на народа при наличието на НЯКАКВА СЪВЕСТ би трябвало сам да се оттегли, а не да стиска властта до последно като удавник за сламка. Айде стягайте куфарите и кой откъде е!

13

Асан

преди 1 година

Тез бузи не са от туршия и зарзават :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Май-май, движим се към президентска република. Опитите с демокрацията могат да отнеиат още някое поколение.

11

делфииския оракул

преди 1 година

Форумът се организира от Делфийския икономически форум и Центъра за либерални стратегии.Като чуя либерални стратегии и ми се разплитат чорапите, мам... ви хлъзгава!

10

очаквано

преди 1 година

Всички са против изкривената съвест на Киро и Кокоро. Не е нормално държава да се управлява от лъжец с двойно гражданство и подсъдим крадец на интелектуална собственост.

9

Анонимен

преди 1 година

...... Не, НЯМА такава държава ...... / приликата с текст от песен на Слави Учиндолския е напълно "случайна" / .

8

Анонимен

преди 1 година

Чао

7

aaa

преди 1 година

Скрий се бе, пор. Интересно от коя дупка изпълзя тая невестулка Асен.