48

българин

преди 2 години

Бяорисов може да спечели единствено на Муро таратанците !

47

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо- ББ МИСЛИ за държавата,и още как! След него да има поне един такъв?? Кой,кажате? КОЙ ОТ ЕДНА ГОДИНА НАСАМ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА!? НЕЩО ДА Е НАПРАВЕНО ОТ ЕДНА ГОДИНА НАСАМ? Е,да направиха ни за посмешище,направиха ни бедняци!!!! И изобщо не ме интересува съвета ви,и въпроса ви! ИНТЕРЕСУВА МЕ САМО ДАЛИ МОГА ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКИТЕ,С ТОВА,КОЕТО ИМАМ, ИНТЕРЕСУВА МЕ ЗАЩО ЗИМАТА НЕ МОЖАХ ДА СЕ ТОПЛЯ НА ГАЗ!!!!-ЗАЩО СТАНА НЕВЪЗМОЖНО ОЩЕ ОТ ЕСЕНТА,НАЛИ ТОГАВА НЯМАШЕ ВОЙНА!!

46

Анонимен

преди 2 години

За да е вярно , в заглавието трябваше да го няма тирето ! Щото по-голям дрънкач на глynocmu от Боко няма - все едно дали е в опозиция или не ! Съпартийците му - също , и те да не останат по-назад ! Гадното е , че моделът "И аз съм npocm u вue cme npocmu " все още работи - npocmume гласуват за него , а npocmuяm после им обира паричките ...

45

Пич

преди 2 години

Абе тия гербери от година и половина все печелят и накрая все никой не ги иска :)

44

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен,който написа:-"По-голям ДЪРЖАВНИК и политик от бориссофф няма"...Драги,драги!...Не си наясно с понятията..Държавника мисли основно за държавата !..Тиквата се ПОДЛАГАШЕ на ВСИЧКИ само за да го галят по главата и да не го бутнат от яслата..Това НЕ е политика!..-Това е безпринципен СЛУГИНАЖ..Нека не се правим на по-дамлосани,отколкото сме!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45....Е,то и Нинова казваше,че никога няма да се съгласи да даваме оръжие на Украйна,но даваме,нали???? Някой да не е съгласен???

42

....

преди 2 години

Крадливата хиена вожда, мълчи като вдовица, защото така му изнася, но онзи чакал трифонов пък си набута сам кочана на доган дълбоко в мозъка. Ха ха ха .

41

Анонимен

преди 2 години

До ха ,борисов 10-По-голям държавник и ИЗГРАДЕН ПОЛИТИК от ББ НЯМА!!! Колкото и да им се иска на някои да не е такъв-АМИ ТАКЪВ Е!-може да се спарави в критични за държавата моменти,може да говори с народа,може да поддържа приятелски отношения с ВСИЧКИ държави,умее да договаря и...още и още..Никога не ни е излъгал!Имало е моменти,когато е казвал едно,но се е получавало друго...НО:ВИНАГИ е давал обяснение защо се получило обратното!!!Срам ги е някои хора да си признаят,че така,НО-ТАКА Е!

40

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам ГЕРБ пак да управлява.Имат добри специалисти с опит,но заради Бойко няма да стане.Писнало им е на хората от него.Пък и да не забравяме,че той беше подкрепил даването на оръжия на Украйна.Някакви по-умерени ще са следващите.

39

Анонимен

преди 2 години

За ИТН повече бих гласувал само ако балет Магаданс ми дойдат на гости с преспиване...

38

извод

преди 2 години

спасението е в едно от двете: или монархия, или президентска република.....тази републиканска пасмина от 240 хрантутници, без чатал на врата, води към гибел май-ка българия!

37

ПроСоТо

преди 2 години

Тиквата не говорел?!?!...Това некакъв майтап ли е?..Първо:-ТОЙ лае най-свирепо по сегашните..Второ:-Освен от неговата уста,клевети излизат и от устите на държанките му.Тоест,пак той ГОВОРИ...И трето:..- Бакиите в държавата ги забърка той и сега е трудно да се върнем в нормални релси..Па и друго:..-Тоя разчита на максимата "Всяко чудо-за три дни"..И чака да се позабравят историите му .."Снишаване,снишаване,снишаване!"..Помните ли кой изрече тия думи?..-Ами КУМИРА на Тиквата..

36

Варан

преди 2 години

Че той като говори се излага всячески,така че най-добре е да мълчи и да се скрие в с.Банкя.

35

тт

преди 2 години

Има ли още сбъркани хора,които да гледат в банкянския шебек??По-скоро в затвора той и Ахмед крадеца/сложната мисъл-сбърканото изречение/.

34

taschunka witko

преди 2 години

Войната се води по научни правила: 1 правило: Остави врага да си покаже магариите.Николо Макиавели в трактата си За войната.Сигурно Боко Тиквата го е прочел и поумнял.А харвардците не са го чели.

33

Анонимен

преди 2 години

Той Борисов що милиардни е напечелил за 12 години , докато народът спи , ехеееееееееее

32

Анонимен

преди 2 години

Борисов е изпечен интригант, най вероятно стои зад всичко това и се прави на ударен. Не му е за пръв път.

31

щкщкщкщ

преди 2 години

спри да си даваш мнението

30

ТАКАВА Е ИГРАТА ,БЕ.

преди 2 години

..ЩОМ РУСИЯ Е НАЗНАЧИЛА --ТОЗИ , КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ "СМЪРТ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ" НА ЛЕВСКИ /..ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ/---ЗА ГУПЕРНАТОР НА СОФИЯ СЛЕД РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА ....НЯМА ИЗОБЩО , КАКВО ДА КОМЕНТИРАМЕ...!!!!.....ДА ВИ ОБЯСНЯВАМЕ ЛИ --КАК ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ Е СТАНАЛО ПО ЗАПОВЕД НА ГРАФ ИГНАТИЕВ--ДИПЛОМАТ ПРИ СУЛТАНА В ИСТАМБУЛ , ИЛИ ПРЕДАВАНЕТО НА ЧЕТАТА НА Х.ДИМИТЪР ОТ РУСКИЯ КОНСУЛ В БУКУРЕЩ , ЗА МЯСТОТО НА ДЕБАРКИРАНЕТО И ПО ДУНАВА...??!

29

Анонимен

преди 2 години

свалиха единия шоумен и веднага ни натресоха другия шоумен.Празно нема.