68

Тези убиват

преди 2 години

Социалните са Терористична Организация, убиват Българи и се грижат за роми и трафик на деца към чужди Държави!

67

ЦСКАр

преди 2 години

Тва е. Българинът се чуди как да свърже двата края и ако закъснее да плати нещо в веднага го режат. Децата веднага ги взимат социалните! А при ман7алите??? Нищо не плащат, крадат, живеят на помощи обаче не им взимате децата, защото в мафията наречена бизнес за осиновяване се търсят бели деца нали!

66

Анонимен

преди 2 години

Според фашистите тук, всеки който не работи е мързелив и не заслужава нищо. Заради такива е добре, че България изчезва като народ и държава.

65

Димо

преди 2 години

Във София в ЖК Света Троица има семейство което обикаля по кофите на пазара Димитър Петков всеки ден, майка, баща и цялата им челяд от четири деца, най малкото от които в пеленаче. Предполагам, че това е семейство за пример според излишната служба, която уж се грижи за добруването на децата.

64

Анонимен

преди 2 години

Днес.ру продължава с пропагандата.

63

Анонимен

преди 2 години

Вместо да вземат да помогнат на майката те я наказват като й отнемат децата. Егати държавата. Тези пари по разходите сега които ще дадат за децата по-добре да ги бяха дали на майката за да й помогнат. Това разделяне от семейството не го разбирам и не е помощ а наказание.

62

Аа

преди 2 години

Да за навлеците от Украйна има курортни безплатни условия.Потрошиха си коленете от навеждане и слугинаж.А за Българските дечица нищо.Да взема една сопа и по чуторите .

61

Анонимен

преди 2 години

5 деца сме в семейството и не живяхме никак заможно. Сега, след като пораснахме, всеки се издържа и живее по-добър живот от преди това. Трудният живот учи на работа и търпение. Не всичко е бяло или черно. Никой от вас нищо не е просил. Само хленчите за родените деца. Голям грях е!

60

Анонимен

преди 2 години

Пускам сАлза как някой, който уж бил беден, гледал 3 деца...

59

Серго

преди 2 години

Е хубаво статия ама защо няма някакъв контакт ако някой иска да помогне? Какъв е иначе смисъла на статият освен саир ...

58

Анонимен

преди 2 години

Кой е сигурен в утрешния ден? Че ще работи в кол център за 3 хиляди. Осъзнайте се. Хората имат 3 деца! И те ли са ви много, мислите само за материалното. София е едно, малкият град е друго. Дай Боже социалните да им върнат децата.

57

Един от многото

преди 2 години

За някои може би ще прозвуча цинично, но...кой за Бога има 3 деца в наши дни в България? Човек трябва да си прави сметката докъде му се простират възможностите. Що за поведение и потенциал имат тези хора, след като живеят по този начин, но въпреки това правят деца. От цялата работа страдат естествено най-невинните - децата.

56

Анонимен

преди 2 години

Децата не ги чака нищо добро. Положението се влошава всекидневно и няма да става по-добро. Като поотраснат ще усетят на гърба си свирепи живот. Затова по-добре да не се раждат деца и да се затрием.

55

Илиана

преди 2 години

Майната им на социалните. Не вършат никаква работа. Само ужас и жестокост в тях. Затова ли плащаме данъци, за да взимат децата на хората. Къде е моралът тук? Вместо да помогнат социалните на майката, за са може да си отглежда децата... Те ги настаняват в социален дом, за да може някой друг да ги отглежда и да му дават по 1000 лева. А може и в чужбина да отидат .. тези закони трябва да се махнат, ако трябва и от ЕС да се махнем. И това ще стане. ЕС се разпада защото няма Никакви ценности.

54

Гражданин

преди 2 години

Вместо да събират пари за майката да й намерят работа и да й покажат как нормалните хора работят дори на две места за да си изхранат едно или две деца. По този мелодраматичен начин единственото което ще стане е да й върнат децата в някаква по-нормална къща но те пак ще гладуват а може и да получат нови братчета и сестричета.Съвсем правилно социалните са отнели децата. Да си родител е и отговорност!

53

Анонимен

преди 2 години

Айде да не са само 50% невярващите в медиите, особено след близо три годишния цирк, който ни сервираха и след който се увеличи процента на самоубийствата и домашно насилие.

52

Анонимен

преди 2 години

А бе тия как ги правят тия деца при тая мизерия, инфлация и фашизъм в България. Живейте си сами, не правете деца и нека да изчезнем като народ.

51

Анонимен

преди 2 години

До 58 - не ме интересува в какво вярваш. В демократични времена твоята вяра си е твой проблем. А омразата е мой свободен избор. Ако изпитваш жал, отивай да се грижиш за тия изрудчета. Кой ги знае къде се сополявят и вият "мама, мама". Ще видят мама като, мама почне да изкарва по 3 бона като нормална бяла жена на 35 в кол център.

50

Либертарианство

преди 2 години

Айн Ранд значително повлиява на политическата философия и на либералната икономика, най-вече в Северна Америка. Считана е още за теоретик на индивидуалния капитализъм и на либертарианството, отхвърлящо всички форми на принуда, проповядващо ценностите на разума, производителността и рационалния егоизъм главната идея на обективизма. Като член на крайните антикомунисти, Айн Ранд проповядва независимост с идеите на капитализма срещу всички форми на колективизма и религията.

49

Анонимен

преди 2 години

До 54 - нищо не ми плащат, пуша си тревата и ръкопляскам на социалните служби. Това заслужават бедните семейства. Бедняците-социалисти са по-безполезни от бездомните кучета. Кучетата можеш да ги погалиш, а тея будят само погнуса.