14

Анонимен

преди 2 години

Те Руснаците ги "Калиброват" още в складовете

13

Анонимен

преди 2 години

Да попитам сорросоидите *** какво добро и полезно нещо е направила тази страна за света освен че се е фашизирала и няма капка капчица мозък за да извърше това безумие.

12

Анонимен

преди 2 години

Астероиден дъжд ще вали.

11

Анонимен

преди 2 години

Нямат право да се месятДано да ги изядат крокодилите и да ги постигне земетресение преврат болести и глад.

10

Tалибан

преди 2 години

Тия не са евтини и никой не праща такова оборудване безплатно, но за какво? 4 елементарни бомби и са за вторични суровини.....

9

1000 на ден

преди 2 години

Австралия да си пази оръжията за китайците,скоро май ще потрябват!

8

Анонимен

преди 2 години

Долу квази Австралия и най лоши пожелания за народа правителството и парламента на континента.

7

Антинатовец

преди 2 години

Кенгурата скоро май ще ги сполети беда от природата . То бива злоба , то бива дупене на краварите но чак толкова не бива. Януари спряха без причина Джокович от участие видя се че няма проблем с него и никой от него не е умрял заразен. Сега фашагите от бандера ще подкрепят да пращат доброволци Путин ги чака да ги замрази.

6

Анонимен

преди 2 години

Да ние не пращаме оръжия но масрафа за издръжката на украинците у нас е доста повече от тези 280млн които дават бедните австралийци.

5

Анонимен

преди 2 години

Австралия няма право да се меси в Европа. Но за сметка на това е удобна мишена. Да не вземе да им падне астероид на тези стратегически миролюбци. То все някой ще изгърми..

4

еми тооо

преди 2 години

Кой ли вече не им прати оръжие на укропите, кой ли не им помогна....даже гладуващите аборигени и индианци. Русия сама се бори за каузата си срещу целия свят и пак не могат да я сломят. И това, ако не е пълен провал за целия самообявил се за цивилизова и демократичен свят! На туй отгоре се очертава адска енергийна криза и огромна печал за доставящите оръжие.

3

Анонимен

преди 2 години

50 украински генерали се пренесоха при Бандера след като руснаците удариха щаб край Харков. Чудя се защо ли не пишете но по темата :)

2

Анонимен

преди 2 години

Айде сега и австралийците, които на пИчка си майна и нямат предсттава къде е Украйна и за какво се бори, взеха да пращат оръжие. Това му се вика смех до сълзи.

1

САЩ ФЕН

преди 2 години

Всички държави изпращат военна помощ, дори Сомалия се включи в инициативата с тръби за фуниики и амониции за тръбите - особено опасно и смъртоносно оръжие ! България, като виден член на НАТО и ЕС ще изпрати на господин Зеленски , ЦВЕТНИ КСЕРО КОПИЯ на чертежите , на изтребители Ф16 ! След , като украинската армия получат снимките на чертежите, руската армия ще капитулира автоматично а Путин ще се самобичува и ще иде пеша и на бос крак от Москва до Хага, за да го съди военен трибунал !