160

санитар

преди 1 година

До юлиян за днр мобитата е Вярно копейкин а сега беж в стаята Утре дават хапове

159

юлиян

преди 1 година

Няма,няма.Бъдете ''спокойни''.Украйна няма вече ресурс в жива сила.Само ''запасняци'',необучени и немотивирани,но за сметка на това поживяли и понабрали жизнен опит.Такива не е лесно да мотивираш само с празни приказки,лишени от здрав смисъл.

158

северомакедонец

преди 1 година

До русия ПрайдПИШЕШ ЛЪЖИ. НИЩО ВЯРНО.

157

Анонимен

преди 1 година

Аз като гледам накъде вървят нещата ние скоро ще си излезем сами от ЕС ако не ни изгонят. Тогава проблемът на Македония ще бъде разрешен...

156

Нема лабаво!

преди 1 година

А се подигравахте за Зеленски с дамските токчета и по прашки на гол ..., като каза че палачинката ще се обърне и ще победи. Не с война, а с моного любов ще победи! Това с внасянето на оръжие бе само губене на време, територии и животи.

155

Анонимен

преди 1 година

Рашките чоплят мозерии. Обаче Нато един ден ще им писне и ще натиснат копчето. И всичко приключва.

154

До 188

преди 1 година

Колко много ядрено оръжие имат и произвеждат за месец държавите в НАТО,каква радост само.Колко от тези бомби,според вас,ще са необходими,за да унищожат живота на планетата - това е другата радостна новина.

153

До Прайд

преди 1 година

Но беше весел ден за хомофилите.Забавно е да гледаш как хора с многоцветни коси развяват плакати и привличат внимание с това,че могат да правят секс с мъже,с жени,с животни,с хибриди,и това е най - важното.Е,свободни сте да излагате на показ интимното си пространство и това е демократично.Но измамните свободи са всъщност истинската цензура,защото затискат способността ви да мислите.

152

Анонимен

преди 1 година

Те Нато щото нямат бомби с уран.. Наскоро имаше пресконференция и казаха, че са си увеличили запасите. В момента Нато имат над 10000 ядрени бомби. Преди 3 месеца имаха 6000. Смятайте по 1500 на месец правят.

151

Costa

преди 1 година

С удар на" Калибър "са унищожени над 50 генерали и офицери от ВСУ, в това число Генералния щаб, командването на групировката войски" Каховка", десантно-щурмови войски и съединения, действащи в Николаевското и Запорожското направление. Руските ракети "Калибър" нанесоха удар по пункт за управление на украинските войски в района на село Широка Дача в Днепропетровска област.

150

Анонимен

преди 1 година

Войната няма да продължи с години. Предполагам, че руснаците са напреднали с производство на атомна бомба с обеднен уран. НАТО по време на войната със Сърбия заради Косово използа многократно тази рожба на САЩ и ООН змълча, така че Русия може без угризения на съвестта да бомбардира с такива бомби укрите. Те са устойчиви на всякакви въздействия и понасят всякакви несгоди.

149

Анонимен

преди 1 година

агресори сте вие г-нт пияница ти беше се скрил и пак се появи набра сили да говориш ти си виновен и сащ за тази бъркотия в укрите вие натовските гей насъскахте укрите против русия от 2014 г до сега това скоро ще свърши с ега раша ходи на пръсти в руско-говорящи се градове в укропските градове ще ходи с марш тогава раша нема да жали никои щеви мачка до края да не съществуват тези бендеровци

148

Анонимен

преди 1 година

Още миналата седмица събрах всички руски книги от вкъщи в една торба и ги оставих до кофите. Детето ми няма да учи руски език, който е по програма наесен. Сменяме училището. Дотук с Русия.

147

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, още лятото не е дошло, идва в петък. Лъжете като Путин.

146

ГОЧО

преди 1 година

ДРЪН ДРЪН, НАТОВСКИглупости! Иде зима, а с нея гладът, студът и смърт! Ако бяхте чели историята щяхте да разберете че Русия печели войните през зимата! Питайте бащата на ШОЛЦИ и дядото на МАКАРОНА!

145

Анонимен

преди 1 година

След като руските нацисти превземат Донбас (неизбежно е, прекалено голямо огнево превъзходство имат), ще се стигне до позиционна война, в която никой не може да спечели за дълго време. Западът ще подкрепи Украйна във война на изтощение и ще се стигне до някакво примирие, което ще продължи докато Русия не колабира, след което тероториите на Украйна ще й бъдат върнати, а след това ще има и репарации.

144

Анонимен

преди 1 година

До Гошко-Научи буквите ,Гошко!Трудно е , но ти можеш.И гледай да не засенчиш Вожда ,Боко Тиквето.

143

Гошо

преди 1 година

ОК, ще ги хвърля до кофите, може да минеш да ги вземеш...

142

Роза

преди 1 година

Искрено се надявам тази прогноза на НАТО да е погрешна и войната с Украйна да не продължи с години!Обикновените хора не искат война,само политиците искат!Ама обикновените хора никога за нищо не ги питат!

141

реалист

преди 1 година

Укронацистите трябва и ще бъдат изтребени.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за всички честни и достойни хора по Света.Алчните ФАЩ и келявото НАТО се оказаха обикновени мишоци.Русия може да ги смаже на куп за минути.