117

Анонимен

преди 1 година

До 128 РФГладна кокошка просо сънува ! То за писане трябва и мозак но явно се губи при тебе

116

Смяяях

преди 1 година

Рашисти, сър.....!

115

САТАНАТА

преди 1 година

Руската армия да атакува Украйна диагонален фронт !

114

От Вселената

преди 1 година

"Когато стояхме на ръба на пропастта, ние направихме решителна крачка напред .... и паднахме в ръцете на КОМУНАТА!"... и няма излизане от нея вече с десетилетия...

113

АА

преди 1 година

До Анонимен 127 Русофилче, не така, нали не признавахте пресата щото много лъжела, а сега ми я предлагаш като довод! Но всъщност го пише във всички световни медии, освен в руските, разбира се!

112

РФ

преди 1 година

На тия азиатци колкото и да ги бият, все ще им е малко. Хич не ми е жал за Московията, която разширява територията си само с войни и жертви. Държавите с които граничи са или васални, или врагове, няма средно положение. Дано по-бързо се разпадне и да иде в орбитата на Китай, там поне ККП има акъл.

111

Анонимен

преди 1 година

Президента на Казахстан не е казал такова нещо. Недей да лъжеш и да си измисляш. Ако е казал това пресата щеше да е гръмнала до сега.

110

БОЗО

преди 1 година

До 100% Не разбрах къде свърши, на Путин в устата ли?

109

Българин

преди 1 година

До Анонимен 121А най жалкото е че средноинтелигентните българи, не разбирата това, което и руснаците знаят, че Путин е диктатор и яростно го защитават, понякога даже по яростно и от руснаците!

108

100%

преди 1 година

украйна свърши........

107

От Вселената

преди 1 година

До 112 Анонимен "Влезе ли едно учение в една организация става религия." Та след влизането на СССР по Славните Балкани всичко се обучи в КОМУНИЗМА и заприличахме на КУМАНИТЕ от жълтата река на китай... и гледам в днешно време вече се е превърнало в религия! Затова трябва да направим Комунистическа Църква, да си вземеме Руски КомунПопове и да ходиме на молитви! Пример! Та Фори Светулката завърши в СССР физика, върна се в България и стана ПОП.... с огромен ЗЛАТЕН КРЪСТ НА ШИЯТА!

106

Анонимен

преди 1 година

Същите *** и мнения като другия форум. Лозунги и лъжи които ще ни натикат във войната.

105

Анонимен

преди 1 година

Средноинтелигентните руснаци разбират, че от 20г ги управляват престъпници. За жалост такъв страх цари в Русия, че никой не смее да се опълчи.

104

Боганов

преди 1 година

Президента на Казхастан направо ги закопа на този форум - не признава ЛНР и ДНР и няма да нарушава санкциите срещу Русия. А и още нещо важно каза - руснаците да не си мислят че казахстан ще им бъде задължен за нещо. Това го заяви директно бе друзя, а ония бяха като попарени. Да дорогие тавариши и друзя, може да ви изнася но това са фактите. Рашка беше унижена публично.

103

Анонимен

преди 1 година

Факт, който ви се повтаря непрекъснато от доста време.

102

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си *** да вярвяш на този злобен джуджак! Лъжата в расия е издигната на ниво държавна политика!

101

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще пукне този

100

От Вселената

преди 1 година

До 112 Анонимен "Когато Любовта Царува Смутъ не става. Когато Мъдростта управлява реда не се нарушава. Когато Истината Грее плода цъвти и зрее...... Петър Дънов

99

Анонимен

преди 1 година

А само преди няколко дни писах те, че Путин бил в кома.. Някои пак се правят на разсеяни и не си признават че са излъгали

98

От Вселената

преди 1 година

Вие запитвалили сте се каква е връзката между създателите на каменните мегалити по цялата земя и създателите на съвременните мегалити по земята - кирпич, тухли, керемиди, цемент, печки, бойлери, хладилници, спални, столове, маси, терлици, обувки, чорапи, ризи, панталони, вратовръзки, радио, телевизор, компютър, телефон, каруци, автомобили, влакове, самолети, спътници.....? ЧО+ВЕК (Чо - Енергия, Век - Вечна) Вечната Енергия!