33

Анонимен

преди 2 години

Нинова като дърmа клюкарка с сложила ръката пред устата. Проверете да видите какво означава този жест!

32

ГОЧО

преди 2 години

Нинова е седнала на голям и удобен ... и никога няма да стане от него щото е направен от много пари! Тя е най-големият вредител на България от 89 до сега! Най-продажнатапартия,която като кърлеж смуучекръвта на народа!

31

Хаха

преди 2 години

На кого пък му пука за Корнела и мнението й? В собствената й партия не я харесват и се чудят как да я разкарат, а тя все се вре. И все ГЕРБ та ГЕРБ. Сигурно дори сънува Борисов. Каква е тази нейна фиксация не знам. И тя като Майчето Манолова, но поне русата кокошка сега не е в управлението (един луд по-малко).

30

Анонимен

преди 2 години

А когато нинова внасяше вот след вот срещу герб, не се изумяваше..

29

ПП = БСП = ДБ

преди 2 години

= ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ - ТАКА КАЗА НИНОВА....НАЛИ ТАКА, КИРЕТА..??................ =ПРИЯТЕЛИ НА ЧЕРЕПА И БОБОКОВИ.... НАЛИ ТАКА, КИРЕТА..??............. НЕЩО МНОГО ГУЗНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ МИ СЕ ВИЖДАТЕ..... НАЛИ ТАКА, КИРЕТА..??

28

Анонимен

преди 2 години

Който запали парламента е герой ! Съединението правило сила ,майко мила !

27

Анонимен

преди 2 години

Кабинет в който е министър и вицепремиер Корнелия Нинова.. не ми го хвалете.

26

Ганьо

преди 2 години

Много Гербав *** се е събрал тук. Как е ? Заработвате ли копейките?

25

Най ще се радвам,

преди 2 години

когато това нагло,арогантно,властолюбиво,с непомерни амбиции същество падне от власт.Така лъжите му няма да бъдат обвързвани с институциите които са принудени да го търпят.Така няма да заема мястото на истинска лява партия,каквато БСП не е. След изчезването и от политическия небосклон въобще няма да се усети вакуум,или може би само в липсата на негативен дразнител.

24

Анонимен

преди 2 години

Хахааа, как я гледа оня в дясно.. Не е с възхищение де.

23

Анонимен

преди 2 години

БНБ да покаже кои са тези инвестиции и не са ли заварено положение. БСП се страхува, че в следващия парламент едва ще събере да мине прага, камо ли, да влезе във властта през задния вход.

22

Анонимен

преди 2 години

харесва и родоотстъпничеството,лъжите,погазването на конституцията,некомпетентостта..всичко и харесва.

21

Анонимен

преди 2 години

Нинова може само да се поклони пред политическата компетентност на ГЕРБ. Повече никога да не помирише власт тази..........крадлива гад. Лъжи след лъжи от новото правителство, което събра всички некадърници и ги накара да се прегърнат. Клети, глу.па.ви народе, гласувай пак без да мислиш

20

Анонимен

преди 2 години

Хубави статистики. Само народът не усеща нищо от тях, ама нищо. Добре звучат. Иначе герб са мафия, да.

19

Анонимен

преди 2 години

И аз съм изумен от твоята наглост ама на,нагла си

18

Анонимен

преди 2 години

Радев следял с огорчение разпадането на Народното събрание, думи на един нагъл некадърник, лишен от елементарен политически усет, какво ще последва от вдигнатия му юмрук,насъскването на народа един срещу друг с лъжи,омраза и да довлечеш на власт улични нагли некадърници, лъжци, мошеници слугуващи като него на олигарси. Радев е срам и позор за България, Нинова ти също. ОСТАВКА

17

На баба ти фърчило

преди 2 години

то ГЕРБ мафията. Как така при мафията се строи и ремонтира, а при тези Гроздан Караджов е безсилен един ремонт да направи, за фискалния резерв да не говоря, ба.ла.мур.ници зальохани едно си знаят едно си баят ...

16

Анонимен

преди 2 години

До 17 Абе има война и прочие,ОБАЧЕ ние сме едни от малкото балами които не купуват руски газ. Даже Италия и Германия плащат в рубли. Не взе една мярка която не е свързана с кредити. Кой ще ги връща. Говори за милиарди кражби,а единствения арестуван за 1 г е някакъв който е носел някакви псри в чували. Смешна работа. Иначе на приказки всички ще ги хване. Къде са делата.

15

Нане

преди 2 години

Умно красивите феерасти, що ги няма и днес да манифестират... ===)))

14

Анонимен

преди 2 години

Най-бързо сриналото се правителство в историята на българската държава е правителството, което панически се опитвате да спасите с подкупи. ОСТАВКА