34

Анонимен

преди 1 година

браво на Путин ,но може и още .

33

ИнХП

преди 1 година

С една дума много се бият срещу путинистан. Въпроса е кога путин ще бъде съден

32

Анонимен

преди 1 година

Невъзможно е да бъдеш едновременно почтен, интелигентен и русофил! Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си русофил! Ако си почтен, но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!

31

Истината

преди 1 година

До Боби.... Рашките не ползват фейкове по принцип....... .. Всичко в Русия е един огромен ФЕЙК.

30

Анонимен

преди 1 година

В случая поляците са най гадни.На времето Хитлер ги прегази с два мотора за една седмица руснаците ги освободиха и сега плюятДа не говорим че по нашето море най големите *** бяха полякините

29

Ха-ха-ха

преди 1 година

Коста Копейкин и бил на фронта и се е бил на страната на Путин. Преживял е много ужаси, затова косата му е бяла. Бялата Златка 2.0!

28

Ха,Ха,

преди 1 година

надявали се западнячетата да отидат на сафари за руснаци, па попаднали "на ***" и много ще го джвакат ако не са си полезна и у трапа.

27

Анонимен

преди 1 година

Просто кирЕ, баце и Ристо от Дее.Бъ да не се ослушват ами да нарамват мешките и калашника и ходом марш на източния фронт!!!! Нали те искаха да подкрепим зеления клоун с пари и техника. Да нахлузват кубинките и да ходят да бранят евроатлантизма

26

Анонимен

преди 1 година

Ако руснак ти каже добър ден, погледни къде е слънцето. Между другото пропагандата им е много смешна. Но за нивото на руснаците е ок. Сигурно са разпитвали убитите откъде са:)))))

25

Истината

преди 1 година

Най-добрият путинист е този във вид на ГРУЗ 200!

24

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама не се оповестява колко са пленените чуждестранни наемници, които са се сражавали за укро-нацистите. Май бойците на РФ (+ ДНР и ЛНР) като че ли много-много не се стремят да отчитат пленяване на такива... т.е., приключват въпроса набързо по схемата "няма наемник - няма проблем"...

23

Анонимен

преди 1 година

америка загуби тази война ,както и останалите !

22

Анонимен

преди 1 година

Това твърдение е колкото и твърдението, че нямаше да нападат Украйна.

21

Анонимен

преди 1 година

Имаше някакъв снайперист суперзвезда, който даде фира на първото излизане в Мариопул. Сега стискаме палци на Глиги, съпругът мароканец и близнаците, които ще са чисти украинци. Казвам го, защото познавам лично ситното мърляво *** от 25 години.

20

Наблюдател

преди 1 година

А на страната на Путин се бият все етнически руснаци! От Якутия, Бурятия, Ингушегия, Чечня и други. Етническият руснак Шойгу им е министър на отбраната! Имаше и малко башибозук от Сирия и Либия, ама лошите украинци ги избиха!

19

..

преди 1 година

а поляците дали просто не си проучват почвата за след войната да си определят кое парченце да си откъснат за себе си, за да не е руско. времето ще покаже

18

Цеко

преди 1 година

Тези поляци още не са поумняли. 39 г. сключиха договора Хитлер-Пилсудски надявайки се да участват в разграбването на СССР и на края отнесоха топоришката. Получиха Бабий яр, избито население и съсипан столица.

17

Анонимен

преди 1 година

Представям си американчетата ,промили си гладкия мозък с филми като рамбо и командо ,отделно тяхната пропаганда ,че са най-великите на света ! С ужас са установили ,че холивудската продукция ги е пратила на сигурна смърт !

16

72949

преди 1 година

Ако действително твърдят, че от 64 страни има наемници - трябва да се притиснява оная другарка п...ко...ва. Току виш е започнала и трета световна заради неговите прищявки и тогава ще бере душа срещу 64 страни. Добре че е скатал ядрени оръжия, че без тях е гола вода. Явно целия разумен свят мрази тия мекерета от раша.

15

Истината

преди 1 година

До Боби...... Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.