14

Varna

преди 15 години

Този престъпник е сгазил лука и веднага е бил наказан, де да можеше така работи и съдебната ни система ...Защо не стрелят по кварталните производители на банички, а ???Не даде полагаемото на някои хора и му взеха мярката, само това заслужават той и семейството им, ако е бил крадец !А истината никога няма да я научим, няма кой да я каже !

13

преди 15 години

Само Бог има право да съди, не и ние! Никой не знае какво го очаква! Злобата ще ни разруши! Който и да е, каквото и да е правил, животът му си е негов и той ще го изживее както съдбата е посочила! Където падне огънят - там гори! Това е жестока трагедия, която всеки преживява самостоятелно!

12

VRACH

преди 15 години

oshte ot parvite izyavleniya na nevrohirourzite u nas stana yasno, che tozi chovek, za neshtastie e s polovin mozak! toy ne e i nyama da bade v saznanie / ako oshte e jiv?/. a, ako doyde v saznanie toy shte ima tejki naroushenia...jalko za nego, no ne yasno zashto jena mou i journalistite ni zani9mavat sas sadbata mou!

11

Mimoza

преди 15 години

Хубаво е, че семейството е "достатъчно заможно" за да поеме лечението, защото ако не дай боже на някой в моето семейство нещо се случи или просто се разболее от нещо по-сериозно, ние не бихме могли да "поемем" лечението, защото сме едни *** висшисти, които ходят на работа за по 400 лева заплата.На всички хора като нас от сърце желая много здраве и късмет, защото иначе ще *** като кучета!!!

10

sisi

преди 15 години

"Лечението изцяло се поема от семейството"Може би трябваше да му поемем и лечението на тоя престъпник.

9

мда

преди 15 години

В момента за фирмите на бившия председател на бизнесклуб "Възраждане" се грижи братът на Весела Лечева - Даниел Лечев.Тук малко преразпределение има ми се вижда...Таз кака изглежда е сменила служители само. Комунистите пак ще си лапкат.

8

преди 15 години

Значи не е в съзнание, но опитва да става?"В състоянието, в което Манол Велев се намира, може да движи ръцете си и да опитва да става, но все още не е проговорил."Интересно...

7

преди 15 години

А бе вие имате ли представа какво е висша функция на мозъка, та се връзвате на изказванията на Лечева и журналистите? Това са основни функции, които не могат да се изпълняват, ако централната нервна система не функционира. А това дали говори или не не означава нищо. Може да е в съзнание и пак да не говори - даже не зависи какво говори - може да говори и това, което не мисли. По-скоро е добре, че не говори, но пък ако пише, това е по-скоро показателно, че е добре. Празни новини, които са извадени, колкото да има нещо. Дано да се оправи и да ПРОГОВОРИ, че да узнаем истината!

6

преди 15 години

Еми още в първото изречение го пише.

5

преди 15 години

къде пише, че не е в съзнание??????

4

atanas

преди 15 години

Чудя се защо ни занимават с хора,като тоя?Нито ме интересува,нито искам да зная нещо за него.

3

koshe

преди 15 години

На Манол Велев се опитва да му става. Ха, ха, ха!

2

преди 15 години

Само с глупости ни занимават-престъпниците в тая абсурдна държава са с ранг на национални герои....

1

преди 15 години

как се опитва да става?