39

Анонимен

преди 2 години

От кога на дъртите рукви им викате журналисти?

38

Фактите говорят

преди 2 години

За какво руснаците ще подкрепят турците в тази външнополитическа цел, "Възраждане" си гледат интереса!Искат да махнат това правителство, възможно най-бързо!Няма никакво време!И За руските агенти в ДПС,ако това е така,цялата външна политика в Северна Македония, държава,която може да я гласуват да стане конфедерация примерно да е албанска част,сръбска и македонска да кажем.Косово(автономна област в Сърбия),която иска да се присъедини в Албания.

37

Фактите говорят

преди 2 години

Турците имат интерес да присъединят чрез референдум Кърджалийска и Хасковска област да кажем,но тъй като ние нямаме адекватно правителство,те не го правят.В същото време,вие твърдите,че руски агенти диктуват на ДПС в политиката за тези да кажем области?! Руснаците тука за какво са идвали преди 150 години да ни освобождават,за какво сме им били сателит,за какво искаха ние да бъдем този,който ще бъде посредник на другите, тоест ние щяхме тоя турски газ,щеше да е български газ!

36

Фактите говорят

преди 2 години

Вие слушате ли се какво говорите руски агенти в ДПС?!В протурска партия с руски интереси в България?!Алоооо?!!!Значи турската спрямо Украйна си е една,тя пак си продава байрактарите и си участва във военния конфликт в Украйна,но е против санкциите! Но това не значи,че Украйна вземе нещо от конфликта повече,няма например да си иска Крим,след като са помагали, финансирали да освободят Крим,Турция работи за себе си,тя е срещу Русия, не е с Украйна,за украинския въпрос.

35

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ,Асен и тяхната тайфа -кумове, бой,гърл фронтове не се награха...*** БУЛГАРЕ!Събуди се!Тея ще ти вземат гащите,ще те на%%бът и ще отлетят!Недей да спиш,децата ти ще плащат за Кирчо и кокорчо

34

Анонимен

преди 2 години

Не пазим властта с протеста, а пазим държавата от Русия и депесарските им слуги

33

Анонимен

преди 2 години

Киро ментата да си намери друга далавера, лапането на държавната софра свърши.

32

Анонимен

преди 2 години

30 Има огромна разлика, Борисов подаде тогава оставка, а тези ПП лъжци хората ще ги излитат от властта с камъни!! Те ще загубят, отсега търсят, молят, купуват, пращат джипове, заплахи, за да намерят 7 рице в парламента, да които да останат на власт.

31

...

преди 2 години

Валерия Велева и Петьо Блъсков?!Ами защо не добавят и Петър Волгин,Недялко Недялков,Бареков и цялото ято платени ***,обработващи общественото мнение по поръчки на мафията?...

30

Анонимен

преди 2 години

Ще се изпълни прогнозата на ГЕРБ за ПП, с лъжа дойдоха, с лъжа ще си отидат. Надяваме се, завинаги.

29

Банго Васил

преди 2 години

Гласувах за НОМЕР 3... На хесента за кой номер да гласуваме?!? Ама с хартия кО може че таз машиН многУ сложну

28

Анонимен

преди 2 години

А да, да добавя... плакатите им ги раздаваха от няколко нарко джипа, тип " кубче" за да викат за ГЕРБ

27

Анонимен

преди 2 години

Неумните излязоха да си защитят неумното правителство. Не може инфлацията да е галопираща, народа да обеднява с часове, работодателите да не могат да си плащят сметките, а в същото време това да се харесва! Няма логика, освен добро заплащане на калпак разбира се. А защо смятам, че протеста е платен ли? Защото не познавам истински избирател на ДБ, който би аплодирал БСП. Ей за това!

26

Анонимен

преди 2 години

А когато Барисов подаваше театрално оставка, дали не идваха автобуси с платени хора, който викаха " Баце на кого ни оставяш".Катя Анева, пресаташе на ВМРО, тогава репортер в БНТ, снима хора които казаха, че не знаят защо са тук ама щели да им дадат по 20 лв и сандвич.Коко Каменаров, тогава изп.директор на БНТ, спря репортажа.....хайде на имаме памет малко, госпожа

25

Джо

преди 2 години

Тия не са журналисти, а подлогги!

24

Bp

преди 2 години

Власт се брани с всичко( с юмруци, ритници, танкове, и мн.др.).

23

Анонимен

преди 2 години

Хартиената бюлетина може да се фалшифицира! Гарантирано и изпробвано от ГPOБ!

22

Анонимен

преди 2 години

Докато има живи комунисти и русофили в България винаги ще има корупция и нестабилна власт...

21

2-OCOCH3-C6H4-COOH

преди 2 години

Хартиената бюлетина се оказа по-добра. При машинното гласуване възможностите за шашми са по-големи.

20

Хахаха

преди 2 години

петьо блъсков и изрусената бабичка не са журналисти. Смърт на всички рашисти. Децата си ще погребете.