111

София

преди 2 години

Каква всенародна симпатия, бе, Левоне? Ти да не си на някакви гъби или наркотици? Аз на площада видях двестатина човека. Това ако ти е всенародната симпатия, значи другите 5000296 човека не ги броят за живи или как?

110

песен

преди 2 години

Мама Леонеееее....

109

Анонимен

преди 2 години

Хъмпи, и ти си уникално банково явление с инженерно образование и си мислиш че ставаш за всичко, да ама не , не се изказвай неподготвен и по теми в които си дилетант!

108

Случаен минувач

преди 2 години

Всенародна любов към Минчев... Хе, хе, хе, хе... Чакай бе, то дори в София, не говоря за провинцията, ако попиташ случаен човек, кой е Минчев, 90% ще ти отговарят че е певец. Той почина, лека му пръст. Или пък ще кажат, че не знаят. Левон, лъжеш като дърт ц иraн ин! А за икономиката и парите - това, което казваш, евреите са го разбрали още преди 3 000 години. И са станали много единни, това продължава и да днес.

107

мхмхмхмх

преди 2 години

Много си прав,Левоне !

106

Браво Славе

преди 2 години

Славче стана като Гешев ... изкара спонтанно народа, както Гешев при атаката на президентсвото!!!

105

Мдаааа

преди 2 години

За полтик не ставаш славче...ТИ СИ на на най на"... по твойта песен.Вчера не е днес... вчера ти вярвахме, но днес Не... Предаде ни славче, две НС с железни протестърски мнозинства провали...., а вече и трето НС проваляш, предаде протеста, не чуваш ли от СУВЕРЕНА ти го казват... много споменаваш думата суверен, а не вникваш в съдържанието....Залезна преди да изгрееш...абе наиграхте се с тошката!!!! И ти си вече от СТАТУКВОТО!!!!Гушкайте се с Tиквyцй, Доган и копейката и скачайки в тоалетната.... не ставате!!!!

104

www

преди 2 години

Политиката е игра когато част от играчите са некъдърни или лаици се случва това. Опозицията е това като има възможност да сваля властта, въпроса е кой допусна властта да се разпадне... Нима Кирчо и кокорчо не знаеха с какви се съюзяват защо и кой ги накара да арестуват лидера на опозицията без никакви доказателства и сами си отрязаха якия клон, който щеше да ги държи във властта

103

До Обективен

преди 2 години

Лош, но много силен съветник

102

Анонимен

преди 2 години

Най- хубавото ако завием към руската сфера е, че ще има дълга и висока граница с Гърция и за почивка ще се вадят визи. ***- *** ще помни "тъмните" времена на упадъчния запад

101

рибока

преди 2 години

"Защото се съмнявали в нас,затова още не били произвели 8 самолета,въпреки че са платени от нас"?То бива,бива,ама чак толкова не бива!

100

Обективен

преди 2 години

Левон,народа няма да свие с една-две дупки коланите а ще изрита тая пасми_на от парламента. Глада е лош съветник.

99

Дам...

преди 2 години

До вчера ривахте, че Петков гледал само навън, че бил послушко на Козяк, че подменил промяната,че това, че друго, а сега като му свалиха шефа на парламента....А...У.... Слави е предател , че напуснал, че Борисов и ДПС гласували с ИТН и се съюзили. Е, кой друг да гласува и с кой друг да се съюзи, като тези са налични и Възраждане? Това са, щете или не, други няма, тези избирате, те са налични!

98

Анонимен

преди 2 години

Всъщност няма всенародна симпатия към този. Единствено само платените протестъри го искат. Като има и такива, дето не знаят какъв е.

97

Анонимен

преди 2 години

БГ ОЛИГАРХИЯ РОЖБА НА КРЕМЪЛ/ДС ОТДЕЛ НА КГБ/ МОНТИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРОСТО КИРЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО ДА СЪСИПЕ БГ ИКОНОМИКА, СЕГА ПЛАЩА ПАК ПРОТЕСТИ ЗА ЗАЩИТА НА КИРЕ

96

g.venov

преди 2 години

всенародна-откога България е население оъ 1000 души,че нещо съм пропуснал,да е.а *** купен...

95

Анонимен

преди 2 години

Минчев никой не го знаеше кой е, докато не го спуснаха с парашут. Нормално момче, но му липсва знанието и опита за поста. Отделно стана мега нагъл, защото си повярва колко е велик. Да си ходи и повече да не идва.

94

куца славуца

преди 2 години

Хайде накажи ме , хайде нарани ме . нека че боли..

93

Анонимен

преди 2 години

И Левон изплиска легена. Време е за пенсия, друже. Нещо и акциите спадат,а?

92

Анонимен

преди 2 години

Минчев никому известен до преди няколко месеца, сега протести от 1000 човека, Уаауулл масоните мислят,че с пари вечно могат да движат нешата, сега русаците като разбутат още старата финансова система и ред, парите ви няма да имат съшата тежест , още повече че с политиките си генерират все по-глупави кадри ,чиято глупост се обръща срещу тях, кефф