9

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато комунистите са на власт и най вече другарят Гечев- специалистът по фалиране на банки и хиперинфлация през 1997г. има кризи, хиперинфлация 1долар струваше 3000 лв. Заплатите тогава бяха по 3 долара. Пак гласувайте за комунисти и му се доверявайте на комуниста с вдигнат юмрук кРадев.

8

До 9

преди 2 години

Ти скоро гледал ли си в имот.бг за цените на четиристайните жилища в Изгрев, Изток, Ив.Вазов, за докторски да не говорим. Жилиша над 1 милион (евро) има и в нашата столица. И то не малко.

7

Анонимен

преди 2 години

Ами Румен Гечев отново ни управлява, нормално е. Всичко върви по план, човекът си знае работата как се вдига инфлация и се обезценяват левове.

6

Анонимен

преди 2 години

В САЩ бил виновен Путин за цените.Щели него да избират за президент,защото от Бай Дрън нищо не зависело .

5

Хахахаха

преди 2 години

ПП-Продължаваме Поскъпването!Заедно можем да направим заплатите,пенсиите и цените в милиони!Подкрепете ни на шествието на 22-ри юни,което ще е с наслов"Да изгоним мафията от България с помощта на други НОВИ мафиоти!"

4

Анонимен

преди 2 години

В другите държави на ЕС реалната инфлация е между 5-8%, в България е над 40%,, а според НСИ е 15% коети не е вярно. Всички виждаме как са надути цените. При Борисов хляб Симид 830 гр. струваше 0,90 лв. а сега е 2,50 лв. (160% увеличение), олиото от 1,60 лв. при Борисов сега е над 5,60 лв. ( над 400%). Пак гласувайте за ПП (Продължаваме Падението).

3

Хаахх

преди 2 години

Комунисти и военни президенти,какво да очакваш от тях.

2

Hamid

преди 2 години

Промяната ни промени и затри

1

Анонимен

преди 2 години

Шествие в подкрепа ще има ли ?