88

Анонимен

преди 2 години

Оказа се че ИТН са суингъри. Нямат проблем да се сношават с всички. Може и една коалиция с Коцето да избацат.

87

Анонимен

преди 2 години

Маските паднаха на 22.06 съм на протест и ако трябва така ще е всеки ден но няма да позволя на мафията да си прави коалиция проклет да си Трифонов и компания

86

Сатаната ликува

преди 2 години

Те - ДПС на идеолога на мафията Доган, ГЕРБ на силовашката мутра Борисов, ИТН на чалгарската мутра Слави и Възраждане на Кремълския Копейкин плеснаха с ръце и се прегърнаха !

85

Анонимен

преди 2 години

Хора стига гласувайте за псевдо патриоти Трифонов ни го заби яко продаде се на мафията Копейкин и той се прави на Българин с рубли заедно с мафията са едно цяло

84

Анонимен

преди 2 години

хаха две мафии се сочат и плюят и използват думата "мафия" за да заблудят овчелюдието, че техните опоненти са мафия и това автоматично означава, че те не са:))))

83

володя

преди 2 години

Народа иска правителство, което ще изпълнява нарежданията на ДПС. Това се е доказало. нешеошките горят!

82

Анонимен

преди 2 години

Като нямате пари къде сте тръгнали. Срещу вас има милиарди. Избирайте или вас или държавата ще я съсипят

81

Анонимен

преди 2 години

ПП ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ЗАЩОТО САЩ НЕ ПРОЩАВАТ НА ИЗДЪНИЛИТЕ СЕ. СТИГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ ХОРАТА, ЧЕ РАБОТИТЕ ЗА ТЯХ. С ИНФЛАЦИЯ ОТ 40% И ПОДХВЪРЛЕНИ ТРОХИ НЯМА КАК ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ. ВЪН ОТ ВЛАСТТА. ВИЕ СТЕ ТАМ САМО ЗАРАДИ МИЛИЯРДИТЕ ОТ ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ. НЯМА ДА ГИ ПОЛУЧИТЕ!

80

Просветен

преди 2 години

Не знам за маски!? Явно в управлението трябват маски, като на карнавал??? Интересно, че управляващите в момента се опитват да ни убедят, как мислят за България!!! За тяхното управление от изборите, някои да е засегнал темата за Демографската криза!За агресията сред младите, благодарение на това, което наблюдаваме в" Нашия партньор"-сащ.КОЛКО РАБОТНИ МЕСТА ОТКРИХА ЗА БЪЛГАРИ??? КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ? ЦЕНИ ЦЕНИ ЦЕНИ НА ВСИЧКО- УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКО!!!

79

Анонимен

преди 2 години

111 Киро просто сам призна, че мафията е пробила това правителство. Значи ПП са управлявали заедно с мутри? Защо чак сега видяха това, когато ги напусна Слави? Досега всичко си бе ОК, с мафията. Хааах.

78

Анонимен

преди 2 години

Гюров с остарялата пиянка от мракобесната ДС Рашков 19-те имота, ли иска да реформира КПКОМП?

77

Анонимен

преди 2 години

Читав човек в бг политиката не вирее, само маскари.

76

555

преди 2 години

Правителството на ПП е бременно на 6 месеца и прогнозата е , че до 1 седмица ще абортира със сигурност много трудно и за последно и слава богу , защото се очакваше двойник на Фран-кенщайн с характера на Луц-ифер.

75

Петю

преди 2 години

За Следващият Парламент Слави да си намери най-правият от всички най-криви Макарони. Ако не знае какво е това да попита--НДСВ,Воля,Атака,,ВМРО ,НФСБ-ТЕ горките не можаха да намерят Правия Маларон.

74

Анонимен

преди 2 години

Слави обслужи мафията, за което е заслужено възнаграден

73

Анонимен

преди 2 години

Аз доколкото разбрах, Славчо го е грижа само за неблагодарните макета, нас кучета ни яли :)) Те са пародия на партия ИТН, самото им име го подсказва това :)

72

Анонимен

преди 2 години

Македония ще влезе в ЕС, рано или късно, но славуна загуби шанса си да направи нещо за България завинаги

71

Отец Народен

преди 2 години

Тежките грехове на тия които зарязатха народа си и мислеха само за джоба си - ГЕРБ с Борисов ,ДПС с Карадайъ ,Възраждане с Костя и Слави с ИТН ,ще бъдат стоварени на главите им!Те си мислят че са излъгали народа ,но Бог не можеш да излъжеш!

70

Бесен!

преди 2 години

Два пъти гласувах за Слави, но със сигурност няма да потретя! Вижда се как си пригласят с герп и дпс и е толкова гнусно всичко! Дано се намерят честни хора, които да подкрепят това правителство, а ако се стигне до избори Слави може да забрави партията му да влезе повече!

69

Анонимен

преди 2 години

Оууу авие сън не ви хваща от мислене за хората, само че ако може да са украинци за българите разбрахме, че не ви дреме само да гепите и оргий да правите в това бива