108

Анонимен

преди 2 години

Тези съвсем откачиха от страх и най-вече от ЗЛОБА , че не им минава номера - Този шут плаши България и Полша , а Клечко се пробва с Германия - НЕ разбархте ли че вече сте тотал щета бе клоуни - Прелъстени и изоставени ?!

107

Не фен на Путин.

преди 2 години

След изнудваненото за пари, почна да изнудва ЕС за да вкара, най-корумпираната според статистиките държава с света, в ЕС през задната врата. И напъва за Световна Война ако не му угодят. Вържете го или лекувайте бе!!!!!!

106

мак

преди 2 години

Утре ще каже, че Русия иска да завладее целия свят. Няма по-голям манипулатор от него и аверите му. А за членство да бъде добър да почака, както правиха останалите членки, и да изпълни всички изисквания. Това, че са във война не означава, че трябва да бъдат приети ей така, от днес за утре.

105

789

преди 2 години

До Истината. Доста крива истина. Украйна я съсипа Русия. Руснаците това могат да рушат, да грабят и да убиват. Сега ми разкажи опорките как украинците сами се избиват, сами си рушат сградите, как сами си избиват децата и тн. После ми припомни кво стана с трите хиляди натовски войници дето пазели лабораториите в подземията на Азов и излетяха ли прилепите убийци дето заразяват само руснаци.

104

Анонимен

преди 2 години

На днешно време е много модерно на ВСИЧКО да се гледа ПОЗИТИВНО . така че ако го погледнем по този начин , и вземем предвид предната статия как " 15 000 милионера " щели да напуснат Русия , България може само да спечели : Нашите милионери ще избягат , което автоматически означава че няма кой повече да КРАДЕ България , след тях ще избяга и целия ПРАЙД от ФКЛКПД и ЛГБТИта и НЕОПРЕДЕЛЕНИ , всичли ще отидат на Запад ( или поне така се предполага) - Пък тама вече онези да му мислят !

103

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия от доста години вече води война в България. Засега само хибридна,но за сметка на това доста успешно. Ако бяха прегазили Украйна, вече щяха да са тук танковете им

102

Истината

преди 2 години

Това зелено джудже още ли не сте го напъхали в усмирителна риза? Докато не унищожи напълно Украйна и предизвика свтовна война- няма да миряса. Кара се на вички, заканва се ако не му дадат колкото иска милиарди и оръжия. Дърдори нашмъркани глупости. Тропа с краче. Полша и България са в НАТО и Русия може да ги има само ако победи НАТО във война- невъзможно.

101

Анонимен

преди 2 години

Зеленски......Амбициите на Русия са само към твоята страна така че изпълзи от дупката в която си се заврял, вземи викни почиващите украинци от нашите курорти и престани да цицаш помощ от всички и да се опитваш да вкараш в твоята война и други страни. Вече не ни пука. Наркоман!

100

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой е по- отвратителен- зелиния, или тъмно лилавия от СЗО. Как може природата да е направила такива фатални грешки?!

99

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте да погледнете под леглото за руснаци. И си пазете парите, че американският газ е скъп.

98

Късата памте

преди 2 години

До Бен. То и през ВСВ пътя на съветската армия към Берлин не минава през София, но се откониха и загубиха няколко месеца за да ни окупират. Така, че не подценявайте амбицията и лакомията за територии.

97

Бен

преди 2 години

Руснаците ще завладеят Украйна.А този техен президент с високо героично его, а също и с геополитическите си прогнози иска да плаши Европа ,а и България само и само да му дадът повече оръжияЕВРОПЕЙЦИТЕ И АМЕРИКА.Мисля че руснаците като завладеят половината Украйна ще спрат.Отсъпките които трябваше да направи преди време щяха да запазят страната му. Политическите джуджета са и при нас.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 , дето иска да коли русофили - приготви си повече вазаелин, щото русофилите ще те оплодят по трудния начин !

95

Димитър Кетипов

преди 2 години

Тоя е голям тип... И той не знае шо ги говори

94

Анонимен

преди 2 години

Ако това е начинът да се отървем от ЕС и изобщо да бъде унищожен ЕС, аз съм ЗА.

93

Анонимен

преди 2 години

Как иска да ни вкара във война с Русия. Колко е гаден нашмъъркания интригант!

92

6754

преди 2 години

До SS. Аз не ви разбирам, искате руснаците да избият ваши сънародници, защото не ги харесвате. Това е фашизъм, решава си примерно Хитлер , че не харесва някой и го праща в концлагер или директно го убива. Бихте ли ми казали, каква е разликата между вас и Хитлер или Хитлер и Путин.

91

Анонимен

преди 2 години

Напротив - крайните амбиции на Русия е за вземе цяла Европа, не само до Варшава. Ама Зеленяшки както винаги просто чете, квото са му написали на един лист.

90

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно.Опитва се да въвлече у други държави в този конфликт,но няма да му се получи.

89

765

преди 2 години

До Русофил 118. Пич полезен си. За да мислещите хора да видят как расъждават путинофилите и колко сте неграмотни. Пиши повече , ръси мозък , а ние ще се посмеем.