157

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ВСЯКА ГОДИНА ГЕРБ ВДИГАХА ПЕНСИИТЕ ПО ШВ. ПРАВИЛО ОТ 1 ЮЛИ С 5 -6% И ДАВАХА ПО 40 ЛВ. НА КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕН. И ВДИГНАХА ОТ 50 НА 130 МИЛИАРДА БВП!

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 238-Давай таблицата!

155

Анонимен

преди 1 година

Най-добре на новите избори да са две групи.Герп Дпс Слафчо и Копейко и ПП,ДБ, отцепници от ИТН и бсп/засега/ Иначе чичаците се връщат на бяло магаре.

154

Анонимен

преди 1 година

До до 234/237---А кое увеличение на цените ти е!? Как може да има още толкова заблудени хора! Осъзнайте се! Как може да сте доволни от сегашния геноцид!??

153

Не са 38%

преди 1 година

Не са 38%, а 78%!

152

ха ха

преди 1 година

Буци бърза Внася вот на недоверие.Ще спечелят избори на куково лято.

151

Анонимен

преди 1 година

Слушам ви,как лигльоото Киро мачка Русия?Искате ли таблица за цените на петрола който преработва Лукойл от началото на конфликта до сега и таблица за цените на горивата които ни продава?Пак ви питам как Киро мачка Русия?

150

Анонимен

преди 1 година

Виж ко Славчо, ако искаш нови избори, гарантирам ти, че твоята изсмукана от пръстите партия нема да влезе у парламенто, така че не си давай много зор Славун :))) Ако толкова се чувстваш отхвърлен и подиграван в БГ, винаги може да се преместиш в любимият ти РСМ, докато и там не те научат какъв про стак си :)))

149

ВАШ АСЕНЧО.

преди 1 година

ДОГОДИНА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ПАК СТАВА 150 ЛВ. , КАКТО ОТ ПРЕДИ ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, АТАКА! НЯМА ПАРИ? НОО ТАВАНА 3400 ОСТАВА? ПО-ЗДРАВ ОТ ПРОМЯНАТА.

148

Анжектоплякторчо

преди 1 година

Кирето е печено момче! Ще размаже русофилското котило у нашта страна!Убеден съм в това!

147

Анонимен

преди 1 година

Слави нито взе мнозинство, нито направи качествена коалиция, нито можа да развали гнилата такава а само произведе предатели!!!

146

До219-Кирчо

преди 1 година

Как"мачка"Киро Русия и в частност русофилите?Лукойл преработва петрол сорт Урал който не е надхвърлял 85 долара за барел от началото на войната а в същият момент ни смъква по три кожи като ни продава горива на цени все едно преработва петрол сорт Брент,ама иначе"бори"Киро,бори на маййка си п....та!

145

Анонимен

преди 1 година

Остават 62% нормални!

144

Анонимен

преди 1 година

Аз съм убеден че Киртака захапа властта и не ще да я пуска. И това рязко ме убеди срещу него. Ако всичко което е правил до тук е правилно и хубаво - значи на едни нови избори ще хване още повече проценти, нали? Ееее, да, ама Киртака не иска избори, нали? Що? Шото го видяха че е гола вода и след нови избори Киртака ще трябва да си ходи за Канада, без Ленчето. Или да се запише на борсата за безработни и да хване някакво обезщетение.

143

Трябва да се мачкат

преди 1 година

Проруските селяци в България! До един!На първо място - товаришч Копейкин!

142

УСПЕХИ

преди 1 година

ТИЯ - ПППП ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ! ГОДИНА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С НАРОДА И С ДЪРЖАВАТА И НИЩО НЕ ИЗЛИЗА? САМО УСПЯХА ДА ВДИГНАТ ЯКО ЦЕНИТЕ И ДА СПРАТ ЕВТИНИЯ ГАЗ!

141

Глей

преди 1 година

Ще гласувам този път за ИТН

140

Кирчо !

преди 1 година

Мачкай , Удри по русофилите моето момче !

139

Анонимен

преди 1 година

Може Трифонов да е всякакъв,ама нямаме политик през последните 30 + години да е излязъл доброволно от власта!Чакам всички които плюете по него да посочите такъв?

138

РЕАЛИСТ

преди 1 година

КЪДЕ Е БАТКО БЕ? И ТОЙ ЛИ КАТО МАЯ БАБИКЯН, МИНЕКОВ, ХАДЖИГЕНОВ И ТАНЯ СТАНА ИЗЛИШЕН? КИРО И АСЕН И ТЕ ПРЕЧАТ - НИЩО НЕ ВЪРШАТ, ЛЪЖАТ И ТВОРЯТ СКАНДАЛИ? КАКА КОРНЕЛИЯ И ЛОДКАРИТЕ И ТЕ ПОТЪВАТ, САМО КОСТЯ КОП. ИЗПЛУВА, ЯНЕВ ЦАПА ОЩЕ СЪС СПАСИТЕЛЕН ПОАС? ДО КОГА ЕКСПЕРИМЕНТИ? Я СИ ВЪРНЕТЕ БОЙКО. ХЕМ ЗНАЕ ДА КРАДЕ, ХЕМ СТРОИ, ХЕМ И ЗА НАС ОСТАВА!