237

Патрона

преди 2 години

Този разказа играта на всички, които са завършили в чужбина. Аз никога не бих взел вече на работа човек завършил в Харвард, Кембридж, Оксфорд и.тн разни чуждоземски ПУЦ-оже!

236

Анонимен

преди 2 години

герб прекалиха с троловете днес задачата плюене по всеки и всичко

235

Анонимен

преди 2 години

бойко беше високопоставения политик по МАГНИТСКИ който не го споменаха. ДАНО СИ ПОРАВЯТ ГРЕШКАТА иначе ще става още по-нагъл

234

Анонимен

преди 2 години

Много отдавна се прокрадна идеята, депутатите да не могат да променят народния вот, тоест да няма политическо номадство, както го нарекоха. Хората са гласували не за личности, а за партии, и така са разпредилили квотата им. Като цяло това е и борба с корупцията и съмненията за такава. Ако си влязал мажоритарно, тоест сам - евала, ама ако те е вкарала партия, чао и да идва следващия в листата.

233

гост

преди 2 години

НАЙ ВАЖНО Е ДА ТИ БИЕМ ШУТА . РАДОСТИН ВАСИЛЕВ Е ЮДА , А ТИ КИРО СИ ПРЕДАТЕЛ . РАБОТИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛТА ВИ Е ДА ФАЛИРАТЕ ВСИЧКО ЩО МОЖЕ . ОТДАВНА НЕ СИ ПЪРВА СИЛА И ЗАТОВА НЕ ИСКАШ ИЗБОРИ . Я ВЛЕЗЕШ , Я НЕ . ИТН СИ УВЕЛИЧИ ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ИЗБОРИ ЗАРАДИ ОТВРАТИТЕЛНАТА ВИ ПОЛИТИКА . СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВЕДНАГА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА МИЛИАРДИТЕ . НЕ ПО ПЕРО А И ПО ДЕЙСТВИТЕЛНИ ХАРЧЧОВЕ . ОСТАВКА И ЗАТВОР . КИРО И АСАН СА ГОТОВИ ЗА ЗАТВОР . НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ , А ВИЕ СТЕ ТОЧНО

232

Анонимен

преди 2 години

СЕВДА Е ИЗКАРАЛА ТРОЛОВЕТЕ НА ПАША

231

Кънев

преди 2 години

Тъкмо сега е моментът тоя и сие да бъдат тържествено изчегъртани от политическата сце на на България и с един лек шут да им се даде нужното направление т.е. кой откъдето е дошел !!! Аман от тия недоносени пишман политици !!!

230

Анонимен

преди 2 години

Кеворк Кеворкян : Тия управляващи работт за ЕНЕРГИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА САЩ !

229

3 в1

преди 2 години

След лъжец и крадец мафията има и мутра.

228

Анонимен

преди 2 години

Вие за няколко месеца една тухла не положихте, но спортните площадки на Боци, колкото и скапани да са, си ги ползвам и даже заформих мускуляк. Малко направи, но не без хич, а вие нищичко.

227

Анонимен

преди 2 години

А след това , какво следва ? То сега няма програма , а после , какво ???

226

северозапад

преди 2 години

Ако доведе макета може и да събере 121 павиани

225

Анонимен

преди 2 години

Ако махне ветото за Македония с купени гласове, ако вкара еврото без референдум и ни пришие окончателно към периферията на европейската империя, придатък на американската, след някоя и друга година няма да има българи и кой да помни предателството на Петков и драгите ни политици. Няма да има България на географската карта. Името България ще затрият, за да няма спомен и помен от народа ни...Гробокопачи сме на България, всички, до един -едните действат, а другите мълчаливо помагаме! Позорно е!

224

Анонимен

преди 2 години

Е тати мизерната европейска държава. Такава жестока мизерия света още не е виждал. Че и кинефите на село външни, обрасли в треволяк. Мизерия и ***. Още се женят в народни носии отпреди 200 века на бабите им.

223

КирчоКокорчовец

преди 2 години

Дръж се Кире. Баницата още не е свършила.

222

Извод

преди 2 години

Явно в Харвард така ги учат. Не е важно кой как гласува, а на кого после американците ще платят за да унищожи България. Резултата от нарушаването на конституцията е това. Извода не ни трябват изводи след като после американците ще си купят който им трябва.

221

Трезвен

преди 2 години

Радвам се единствено, че тоя ще го забрави историята стршно бързо.

220

Изстържем

преди 2 години

Американците, които разбомбиха София трябва най - накрая да бъдат отстранени. Стика циркове и просто тия

219

Анонимен

преди 2 години

Когато начело на държавата застават случайни хора резултатът е този.

218

Народе

преди 2 години

Кирил Петков и ПП са вредни за националната сигурност... Подготвят национално предателство! Трябва да ги изринем ако искаме да останем българи...