28

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Е, какво и Пиринска? Пиринска Македония е част от Западна България, както са части и Видинско, Врачанско, Софийско, Кюстендилско и т.н., нещо неясно ли има за теб? Какво те интересува специално Пиринска Македония, претенции ли ще предявяваш?

27

Анонимен

преди 2 години

Има договор но северняците не го спазват ... затова вето. П.С. не им вярвайте на тези там ... много са коварни

26

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Видяхме ние албанеца как потупва Ковачевски и се хили, иска ти се на германеца да се е подигравал. Реално Западна България е от Видин до Петрич, сега какво, и за Видин ли имате претенции?

25

Анонимен

преди 2 години

Западните Балкани ме интересуват колкото положението в Западна Сахара или Мозамбик.

24

Анонимен

преди 2 години

До 5-koНай-после що годе свестен коментар от маке :)) Признавам си, че диалекта ви е малко странен за мен, но те разбрах друже :) Рама се измя на вас макетата и ги нарече западна България, не виждам защо само макетата упорстват, като всеки знае, че нема такова нещо като македонска нация, дори сърбите които са ви го пробутали това нещо го знаят :)))

23

АлБо

преди 2 години

Албания трябва да вземе Македония, а Турция да вземе България и Албания трябва да граничи с Турция, Халифат на Балканите.

22

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Успокой се малко, много се надъхваш като дойде някой европейски политик на посещение в България. Те и при вас идат, да не мислиш, че е щот сте им много убави! Па те албанците ония ден на вас така ви го плеснаа во очи, че чак през газо ви излезе. "Future West Bulgaria" ви нарекоха, то добре, че не беше "Future East Albania", че щяхте още повече да се жегнете.

21

Анонимен

преди 2 години

Проблема с БЮРМ ще се реши само след като бъде поделена между България и Албания

20

Анонимен

преди 2 години

Защо Албания върви заедно със Северна Македония или смятат ,че скоро ще имо само Албания ? А те ще се обединят с Косово и ще има Велика Албания!

19

Анонимен

преди 2 години

Османи, твоя сънародник ти го каза ясно, че това е западна България, стига си се пенил :))

18

Анонимен

преди 2 години

Никва Македония не е тва. Въобразилите се за македонци българи вече са малцинство в "собствената си държава" и отдавна ги управлява албанската мафия. Дестани, Османи, всичките им олигарси и политици са с Османско потекло. Северна Македония е последния Османски вилает на Балканите, а македонците са последните българи останали под Османско иго. Докато Сърбия и България се караха за история трети, четвърти и пети им откраднаха Македония. Албания и Македония както виждате вървят в комплект.

17

Анонимен

преди 2 години

Те макетата си мислят, че можем всичко да им простим, щото ги сметаме за наши, ама търпението си има край :))

16

Колко

преди 2 години

Още колко договора искат? Един по един, като изпълнят единият, после другия и така нататък ..

15

Пич

преди 2 години

Абе имаше там един договор за добросъседство подписан, от който не изпълнихте и една точка.

14

Анонимен

преди 2 години

Че няма да станете Западна България няма, но е доста вероятно скоро да сте Източна Албания.

13

Куберъ

преди 2 години

България иска две неща от РСМ: 1. В преамбюла на конституцията си да извадят българите от графата други, тоест да ги запишат с името им. 2. Общата ни история в учебниците им да се основава на достоверни исторически извори и документи. Тези наши искания трябва да бъдат изпълнени преди вдигане на ветото и да са безвъзвратни, защото друг удобен момент може да няма. Кое от тези две естествени и справедливи искания е лошо, страшно или недемократично, някой от РСМ може ли да обясни?

12

Анонимен

преди 2 години

Този е албански министър на външните работи на Северна Македония а столицата на Северна Македония се намира в северна Северна Македония.

11

Анонимен

преди 2 години

Аменхотеп! Това е Аменхотеп

10

Дякона

преди 2 години

Като няма формален договор, то защо декларирате пред ЕУ, че всичко сте свършили и сте готови за преговори !? Да е** мошениците !

9

12

преди 2 години

Арее, скрийте се някъде. Срамите се българи да се наречете, но скоро шиптите ще ви направят албанци, без да ви питат.