30

Анонимен

преди 2 години

Кирчо неговото отроче, набързо узна какво значи компромати в БГ :))) Че има любовница Кирчо не е проблем, ама на тази позиция която заема е неудобно това нещо :))) Язък за хубавата му жена на Киро, сега ще го гледа с подозрение......хахахахаха :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Този изззрд е виновен за положението в което сме!! и има наглостта пак да дава съвети отстрани.

28

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите да не забравят да благодарят на любимеца си Славиту, че няма да имат увеличение на пенсиите си от 1 юли

27

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой професионален хакер да го изтрие това мизерно сайтче днес.бг,които трият съвсем нормални коментари само защото не са съгласни с мнението?

26

КИРО = РАДЕВ =НИНОВА

преди 2 години

ШАРЛАТАНИ....

25

Анонимен

преди 2 години

До този който съжалява , че гласувал за Радев ЦАЧЕВА Е СТО ПЪТИ ПО-ДОБРИЯ ИЗБОР, НО БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХА ПОСОЧЕНИЯТ ОТ РУСКИ СЛУЖБИ ПОСЛУШНИК РАДЕВ!ЦАЧЕВА БИЛА ГРОЗНА!ТАКА Е КОГАТО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИЗБОР НА ЛЮБОВНИЦА И ИЗБОР НА ПРЕЗИДЕНТ! АКЪЛА НА БЪЛГАРИНА ИДВА НА ДРУГИЯ ДЕН! СЕГА СЕ ЗАБАВИ ДОСТА ГОДИНИ! КАТО ПОГЛЕДНЕ ЦЕНИТЕ И СЕ СЕЩА КАК ГО ИЗПЪРЗАЛЯ РАДЕВ

24

Анонимен

преди 2 години

Каква отговорност ? Тиквата е на свобода при раздадени много милиарди без конкурси по системата Ф16. Всички помним мидените ферми и че Ф16 въобще не отговаряше на критериите на конкурса а го спечели за сметка на тия които покриваха изискванията не искаха парите напред и сега щяхме да имаме авиация и разни самолети нямаше да кацат незаконно да зареждат гориво необезпокоявани и да си излитат пак ;) Та за ква отговорност говори тоя като тиквата е на свобода ?

23

Morski

преди 2 години

Радеф, МАРШ В Сибир! Ти ни докара до тук с фурашковия си мозък и нагона да "вдигаш самолета" по секретарки!

22

Сержант

преди 2 години

Изглежда като анализатор. Нищо съществено не е излязло от тази институция. Не само Радев, а и всички преди него.

21

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ЗАЩО НЯМАШ СРАМ ОТ ХОРАТА!ТИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! С ТВОЙТЕ СЪВЕТНИЦИ ПРАВЕЙКИ КОМПРОМАТИ НА ББ И С ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА ОРГАНИЗИРАХТЕ ПИЯНИЦИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ВНУЦИ СТУДЕНТИ В ЕВРОПА ДА СЪЗДАВАТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗА БУНТОВЕ!ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ ВОДЕНИ ОТ РАЗНИ НЕУСПЕЛИ ПЧЕЛИЧКИ И ПЛАТЕНИ ПОД..ЛОГИ !СЕГА ВЗЕМИ НА ПОМОЩ ХАДЖИГЕНЧО И БАБИКЯН С МАЯ И ИЗХВЪРЛЕТЕ КРАДЛИВИТЕ НАВЛЕЦИ !ТИ ГИ ДОВЕДЕ! ТИ ГИ ОТВЕДИ ДО СЛЕДСТВИЕТО!ПОД СТРОЙ!ТОВА Е ТВОЯ ПРОВАЛ!ТИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА

20

Пазете се то този

преди 2 години

Какво стана с юмрукът на Радев? Не може ли да го вдигне? Защото той докара страната в криза след криза.

19

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ЗАГУБИ 10 ГОДИНИ ВРЕМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТОЗИ УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН И ОСАКАТЕН ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА И ПРОРУСКА ДРЕСИРОВКА ИНДИВИД Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ НА ЕДИН НАПЪЛНО ПРОВАЛЕН ПРОЕКТ ЗА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ.

18

МУТРО СБОГОМ

преди 2 години

ТОЯ ДА СИ ХВАЩА МУТРИТЕ ДА СИ ЗАВРЕ ЮМРУКА НА МЯСТО ПО ИЗБОР И ДА СЕ ПРАЖДОСВАТ ЧЕ РАЗПИЛЯХА ДЪРЖАВАТА

17

Анонимен

преди 2 години

ох, котьо колко сладка службичка...

16

Анонимен

преди 2 години

To банковата сметка на комуниста е като черна дупка. Че били изчезнали 10-15% от бюджета - майната му Ще се разиграят едни изборни игри, ще дойде някой като Бойко, ще понапълни бюджета и върне кредитите като попритисне българите да си платят за акъла и ще обере негативите на народа и това съчетано с координирана медийна пропаганда ще го събори и КРЪГЪТ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ ОТНОВО. Нищо ново под слънцето. Това го играят от 30 години и все става. Защо ли???????

15

Анонимен

преди 2 години

Интересите на държавата и българите...На държавата интересите не ги знам, но на българите е да има висок доход. Да станат депутати. Да пийват ракийка и да мезят. И да обикалят света да се снимат и да качват снимки в социалните мрежи. Да събират лайкове и последователи.

14

Анонимен

преди 2 години

Аман от кухи фрази вместо да се извини за това, че докара ПП на власт седнал да се прави на загрижен.

13

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БИХ УДАРИЛ ШАМАР НА РУМЕН РАДЕВ, НО НЕ ГО ПРАВЯ ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ИЗЦАПАМ.

12

Анонимен

преди 2 години

тоз като само като му гледам физиономията и само му зачислявам една мотика и да оди да копа картофите и пипера на село

11

Вьзмутен

преди 2 години

Ако знаех как ще ме подпре радев с промяната неминуемо щях да гласувам за - герб джипков