146

Анонимен

преди 2 години

Слави има кинти ,не може да го купите затова, а тоя тегли кредити и подкупва депутати, за да нямало хаос в държавата,сълза и смях

145

Анонимен

преди 2 години

Слави и с артистите и музикантите си се отнасяше зле. Сега ще започнат да бягат от партията му. Чалгар с чалгар

144

Анонимен

преди 2 години

Mucupku ... "Асен Василе:" ... Нещо пунктуация, правопис ...

143

Нищо нямате

преди 2 години

Тоя нахалник Василев трябва, колкото може по-бързо да се махне и повече никога да не идва.

142

Анонимен

преди 2 години

Крадливи нагли и арогантни са всички от пп!Акъл трябва да нямаш хептен за да гласуваш за тия рунгели!

141

Анонимен

преди 2 години

Eх, Василев, Василев?! Развалихте детската мечта на Слафчу да изпрати македонски космонавт в Космоса. Лоши хора сте, работите срещу развитието на българо-македонската космонавтика, пък и не пеете македонски песни, че и отгоре на това имате и харвардски дипломи.

140

Анонимен

преди 2 години

докато не махнете канадеца и любовницата нищо няма да стане,народът се издразни.

139

да се обзаложим?

преди 2 години

герб няма да състави кабинет никога повече. Ако ще магаре да си изберем на следващите избори.

138

Огледало

преди 2 години

Знайте, мили гербаджии, че образа който се опитвате да изградите на ПП е вашия най-лош огледален образ, от който психологически се опитвате да избягате, без да осъзнавате, че този образ е единствената причина самите вие да паднете от власт. И не, тия новите не са цвете, но трябва да ви стане ясно, че не ги защитаваме, за да ги подкрепяме, а за да не поддържаме ГЕРБ-аджийските опорни точки. Което е много важно за голяма част от обществото. Истината е във фразата "Никога повече ГЕРБ". Осъзнайте го

137

няма да разберете

преди 2 години

До :) - кое точно е гола вода. Тия хора тръгват не от нулата, ами от минусовите цифри и се държат доста стабилно. Искам само да направя паралел, че ГЕРБ имаха доста задоволителен комфорт през първите 6 месеца на своя 1-ви мандат, прикривайки некомпетентността, която днес осъждате сурово, зад неоспоримата харизма на натуралния прoстак с богат квартален и междуселски ноу-хау. Така че .. не съдете толкова сурово, защото златната среда далеч не е в Банкя. Знам, че няма да го разберете.

136

:)

преди 2 години

Гола вода сте!

135

Признавам си.

преди 2 години

Гласувал съм за ПП и сега ще ви кажа своето откровено мнение, базирано на наблюденията ми, в суров вид. Никола Минчев и Кирил Петков показват притеснителни признаци на несигурност, за разлика от Ицо Хазарта, Асен Василев и Мирослав Иванов. Грешно са си структурирали партията, като са издигнали по-емоционално-офанзивните нагоре, за сметка на къдърните. И сега си берат плодовете. Кирчо има шанс да се поправи. Забелязвам, че работи върху лексиката си, което е добър знак, но още ми свети за него.

134

грешни микрорешения

преди 2 години

кокорчо трябваше да е министър председател, но е твърде интелигентен, за да приеме и е "отстъпил" на Киренцето, а той се е заел с "по-кучната" работа.

133

прощавайте

преди 2 години

знаете ли на къде да продължа към кабинета на психиатъра?

132

колко посръбна

преди 2 години

лягай си вече

131

Щурчо

преди 2 години

Гласувам с литър гореща уринжада в лицето на анкетаджията

130

K+Л=ВНЛ

преди 2 години

коментарчетата днес разцепват. евала. на моменти се пръснах от смях

129

ББ

преди 2 години

До К1Дмали само 16 викаш...ц.Василев пратил по пеевски 200 мил.на борисов...Гриша Ганчев го обяви по тв,Божков показа документи за едни над 70 милиона които им е платил,сподели,че боко го е рекетирал да финансира итн!ама чете моля!

128

Каракольо

преди 2 години

Радев как се отрече от бившите си министри-шарлатани били ,ама и него с финес преметнаха.Още когато Киро уволни Янев (Янев каза,че сам напусна) това правителство приключи,но не го знаеха още...Добре ,че са ИТН ми чи то обърнали държавата на семеен бизнес теа ве.

127

К1Д

преди 2 години

Създателя на Скайп не го домързя човека звъня преди изборите в Бтв да ни предопреди за служителя му е Василев ( бивш назначен за генерален директор- съдружник за да движи нещата тука) в софийската му фирма за софтуер ... Нашия без да казва продал готовия продукт като свой -хахаха ,лошо нема 16 милиона са си 16 милиона (в зелено) -човештинка -сиромах човек жив дявол. Обаче продукта е сериозен и много по-ценен- сега щото през този софтуер минават 20% от всички самолетни билети в Света днес !