111

Анонимен

преди 1 година

До 157 Хубаво е, че така отблизо следиш бойните действия. В следващите месеци ще имаш много поводи да се питаш "що станА така". Надявам се, че си си проготвил торбата с оправдания и "извинения". За всеки град и всяко убийство руските военопрестъпници ще отговарят пред военен трибунал. Да не кажеш, че не си бил информиран още отсега, когато "празнуваш" победи на руските нацисти.

110

ГОЧО

преди 1 година

Украинската армия никъде нищо не освобождава и не си възвръща! Лъжливи новини, които АРЕСТОВИЧ разпространява за да повдигне духа на украинците! Всеки ден умират и раняват до 1000 украински войника! На завод Азот има около 2000 войника а вчера са се предали 400! Това е истината за войната там! Когато отстъпват укрите сриват със земята селата и градовете които оставят! Точно както са правили войниците на ХИТАТА през 40те години! Колкото и да лъжете истината винаги излиза!

109

По голямо унижение

преди 1 година

монголоидните руски нацистки окупатори не са изпитвали.

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 153 На международния трибунал, който чака руските военопрестъпници се надявам такива бълнувания да минават, защото иначе .....

107

Анонимен

преди 1 година

Зеленски готви се съд и смъртно наказание !

106

натовски популист

преди 1 година

тоз зеленски все си връща инциативат и все повече загуби и територии н а ден на кого помага това не се знае.вместо да си спаси остъците от 1 дивизия в севернодонецк и изтегли затри 10хил души

105

Анонимен

преди 1 година

"Имаме представа, щото ти пишиме от САЩ. " ---- Ей смoтaняк, дай да се обзаложим на $50К или по-висока сума, че това е истина. Дай адрес, бе пpocтак! Ако си в САЩ или си някакъв чистач на кeнeфи в летището на Чикаго или си някакъв бачкатор във ферма. Тъпaнар уpoдлив - да ти сepа в yстeнцата, неграмотно нищожество. ПишИш на майка си оная работа.

104

ганю е проста путка

преди 1 година

коментира САЩ и социалния им живот от външната тоалетна......да за теб 135 пиша каскет смачкан.

103

Не фен на Путин.

преди 1 година

До дядо йоцо гледа- Гледа ама не вижда. Сега тия с "големите топки" пак са свряли в канализацита на завод и пак са навряли там деца и жени за да си спасят "топките" с тях. Докато Зеленски, Мъск и Папата пак ги "евакуират"

102

до 136

преди 1 година

ПишИте от САЩ, ама друг път! Ако наистина пишИте от САЩ щяхте да знаете, че в общи линии е прав. И още по-страшни неща има там- след като смениха Тръмп

101

Пикая на Русия

преди 1 година

И днес

100

Пyткин

преди 1 година

Чекаме с нетърпение новият пакет от санкции.

99

До 135

преди 1 година

Имаме представа, щото ти пишиме от САЩ. Пробвай в жанр "фантастика". Грешка няма да имаш.

98

Анонимен

преди 1 година

Вие имате ли си най-бегла представа за това, което става в САЩ. Там дори човешката комуникация не съществува. След въвеждане на социалните мрежи в 2010 - около 30% от мъжете са девствени, а около 50% от мъжете не са правили секс с жена оттогава. Там ако се влюбиш в жена и напишеш няколко любовни имейла без неин отговор (повече от 5-6), те съдят за тормоз при нейно оплакване - снимат те в полицията и ти публикуват снимката 10 години в нета --- това не е майтап изобщо

97

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Преди им пречеше ''живия щит'', сега се оказа, че им пречат ''големите топки'' на нацистите. Дрогаре, кога ще вземаме ДоМбас.

96

Анонимен

преди 1 година

Очакваме "extraction" отново. Под егидата на ООН и червения кръст

95

Амониев нитрат

преди 1 година

Укронацистите наторяват руската земя с от 3-5 човека на 2 км фронт, а фронта е над 400 км. В най-добрия случай на ден си заминават 600 човека на ден. Разбира се с тях и западни наемници главорези. Русия за пореден път спасява света от нацизма и западните главорези. Слава на Русия! Z

94

До 129:

преди 1 година

Едно допълнение - загуба на Русия означава перманентни военни конфликти в нашия регион, теорията на хаоса на глобалистите - създаваме хаос под формата на войни или конфликти далече от САЩ, управляваме този хаос и извличаме ползи. Ирак, Сирия, Либия, Арабски пролети и какво ли не. Това е за онези територии, които са далече от САЩ, иначе ти описа как се управляват обикновените хора, които са вътре в САЩ.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 - а ти разбираш ли какви са последствията ако Русия, Китай и въобще всички други страни който се опълчват срещу т.нар. евроатлантически ценности бъдат победени? Ако сложат ръка на целия свят? Знаеш ли какво следва? 10 пола, QR кодове, заключване по домовете, когато им хрумне и за каквото им хрумне, конфискация на всичко което притежаваш. И още и още. Как можеш да вярваш, че правителства който са дори не крият че ходят на отчет в Давос при милиардерите, защитават ТВОЯ интерес?

92

(-_-)

преди 1 година

Какво се чудиш? Разкажи да чуем какви ще са последствията. Защото света не е това, което ни представят, ами същата хищническа надпревара, каквато винаги е бил!