18

Анонимен

преди 2 години

"Любопитното е, че сценарият се повтори и в развоя на резултата българите поведоха в резултата, а домакините изравниха от дузпа."-------------Ами Перукан е играл и двата мача за хикс.

17

Анонимен

преди 2 години

Българският футбол е на дъното отдавна,а някои говорят за излизане от шока довечера срещу Грузия. Занапред за успехи във футбола ще се говори само в минало време...за съжаление .

16

Анонимен

преди 2 години

Защо перуката не подава оставка или никой не му я иска!Този индивид в затвора требен да изгние....затова немаме футбол.Оставка

15

Валентин

преди 2 години

Това ръководство на БФС отдавна трябваше да е поп затворите,като се започне от сливенският доказан престъпник Лечков до президента Михайлов.Всички виждаме че обслужват интересите на мафията.

14

лапачков

преди 2 години

Мораториум за 10 години за българския футбол!И тогава гледай вой до небесата!!!

13

Отбор от

преди 2 години

Наркомани!

12

жена

преди 2 години

Аз ви писах преди време! Закривайте го този спорт,защото само се крадат едни пари от н екадърници на терена дето за нищо друго не стават и едни алчни пр остаци ,нищо не разбиращи от футбол ! Милионите дето се мятат там ги дайте за пенсии,за децата и за култура!

11

Анонимен

преди 2 години

Лъвчетата хахахахахахахахахахаха хахаха хахахахаха. Мишки.

10

БКП

преди 2 години

Малки ***. Заслужавате бой 100 тояги по голите дупета .

9

xx

преди 2 години

То само като ги видиш, че на идна снимка не могат да се подредят като хората, как да го направят на терена.

8

Анонимен

преди 2 години

Михайлов казва- Не сме виновни ние. Предоставяме им отлични условноя.Лечков казва- Не сме виновни ние. Клубовете са виновни,че не налагат български играчи. И в същото време Михайлов и Лечков гласуват клубовете да могат да игратя с 8-9 чужденци. На терена остават 1-2 българи,но е възможно и те да са натурализирани чужденци. Е как да не сте виновни тогава вие бе Михайлов и Лечков. Вие гласувате да няма българи в отборите. Тия играчи за националния от Септември и Славия ли ще го взимаме.

7

данчо

преди 2 години

Каскета Гешев продължава да се прави на луд относно БФС.Първо трябва да изметем продажната прикриватура за да си дойдат нещата на място.Перуката е за затвора.

6

ЦСКАр

преди 2 години

Всичко започва с Гешев. При нормален прокурор ще падат глави като домино... От "футбола, през енергетиката до политиката и обратно защото са оплетени като свински черва гадовете. Гелове, Перуки, Тикви....

5

Анонимен

преди 2 години

Единственото значимо нещо което е направил перушан,е да оправи и отърве от затвора малък перушан, когато изби хората на магистрала с държавния рейндж, връщайки се от танци в Пловдив, трезвен,а дрога виждал един път на снимка.

4

ЬЬЬ

преди 2 години

Жалко за похарчените стотици милиони за футболни стадиони в България,само за нискоразредни футболни постановки,които показват,че този спорт няма бъдеще у нас. Умните ръководства инвестират в спортове,в които сме имали и има какво още да покажем пред света. Футболът е противопоказен за българския спорт като цяло.

3

Евала

преди 2 години

Бъдещата бодра смяна...

2

Анонимен

преди 2 години

С Антарктида ще имат шанс за победа.

1

х

преди 2 години

Копаем дъното.