37

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ МУ КАЖИ И МАЙ НАТА МУ ТИ МОМЕНТАЛНО ТЕГЛИ!

36

Анонимен

преди 2 години

Каква епохална новина. Достойна за този сайт. Как не сте я сложили още като водеща, не знам.

35

АнонимеН

преди 2 години

ТО И С БИНОКЪЛ МОЖЕ ДА ВИДИШ КАКВО СТАВА ВЪТРЕ В АПАРТАМЕНТА НЕ САМО НА БАЛКОНА! ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА Е ОСЪДЕН В ФАЩ ЗА ПОДОБНО НЕЩО!!! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ СА МНОГО МОРАЛНИ :D НО ДА УБИЕЩ СЪСЕДА ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ ЗЕМЯТА БИЛО СЪЩО МОРАЛНО! ПО ТОЧНО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ДАВАТ 5 ПАРИ ЗА МОРАЛА ВСИЧКО Е ТЕАТРО!

34

АнонимеН

преди 2 години

В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ХОРАТА СА НАПЪЛНО ЛИШЕНИ ОТ ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЧИСТОТО ЗЛО ПУТЛЕРОВИЯ!

33

Анонимен

преди 2 години

"Колкото повече време минава, толкова повече се радвам, че живея в България. Ние сме нормални хора, а света и на изток и на запад е напълно откачил" _____________ Радвам се и аз, но се натъжавам, че няма да е за дълго.

32

Анонимен

преди 2 години

Целия свят откачи. Ние българите живеем в една от малкото свободни държави, където не се среля по улиците. Успеем ли да преодолеем корупцията, безхаберието и моралния упадък, ще бъде рай!

31

ДоАлтерниращ веганис

преди 2 години

В Европа ще му пукнат кофата ако снима непозволено, но ако на терасата са с еропейски ценности - двама мъже, и още повече ако единия е арабски бежанец например, или по - тъмен

30

Къде е

преди 2 години

видеото?

29

Яна до 66

преди 2 години

Мъжа ми просто е алкохолик и изобщо не го интересува семейството,а и изцяло аз го издържам. Естествено не му купувам пиене,но той все намира как да се издокара.

28

Бай...

преди 2 години

А как е в Нидерландия където нямат пердета на прозорците ?

27

Анонимен

преди 2 години

Дали му го е лапала. Щот тук в Б-я са все порядъчни жените и никак не лапат

26

Яна

преди 2 години

На мен вуйна ми направи подобен проблем и то не на балкона. В мазето с вуйчо слезнохме за буркани и там за пореден път се забавлявахме,когато вуйна влезна и ме наричаше как ли не. Малкият ми е от вуйчо,а големият от свекъра. Не съм няква си да обикалям с разни мъже по улиците.

25

до Алтерниращ вегани

преди 2 години

Балкона ти е видим за всички бе Айнщайн. А сексът там се води непристойно поведение във всяка точка на света. Няма да е проблем само ако не го правите над нивото на прозорците и само ако няма по-висока сграда наоколо за да видят жителите какво става долу.

24

до Алтерниращ вегани

преди 2 години

В никоя цивилизована страна по света не можеш да правиш секс на място, където всички могат да станат свидетели на акта. Запознай се със законите, защото вече излагаш яко.

23

Анонимен

преди 2 години

е щом не е министър председател и началника на кабинета му не е проблем..може.

22

Анонимен

преди 2 години

"Балконът е част от жилището. Той е не е нещо различно от леглото в спалнята."_____Запознай се с термина "непристойно поведение" преди да ми обясняваш. Това нито в Европа, нито в САЩ не минава безнаказано. Даже са ти цитирали мнение на адвокат в статията.

21

до Алтерниращ вегани

преди 2 години

"Всъщност някъв первезник е гледал докато те са правили някакви лични работи в жилището им. И отгоре на всичкото ги е снимал. И публикувал видеото, очевидно без тяхно знание и/или съгласие"_____Щеше да е перверзник ако надничаше на закрито място, а тези го правят пред очите на всички с видимост към балкона. Ами ако не беше този, а беше дете, което просто е излязло на терасата и се е натъкнало на гледката. Как ще му го обясниш?

20

Анонимен

преди 2 години

"Арестуваха жена заради секс на собствения й балкон"_____Какво значение има, че е собственият й балкон? Хората, които притежават парцели в населени места означава ли че могат да правят секс на улицата пред очите на всички? Морал е ключовата думичка.

19

Анонимен

преди 2 години

Света вече отива на нивото на животните, кой, кога, къде му скимне. Явно много малко човеци има. Има едни усещания които отличават човека от животинския род.

18

Кирил Петков

преди 2 години

А моята Лена е винаги свежа и гладко обръсната. ;)