51

Анонимен

преди 2 години

Преди промените/89г./ този индивид си пробиваше със доносничество по комсомолска линия ДКМС.И после като повечето комсомолци се хвана за синият байряк.От там неможа да захлеби,и се прехвърли в ДПС.Трябваше им човек вещ в пропагандата и агитацията.Никога не е бил на ръководен пост,няма нужните качества.Абе как им се викаха на онези охлуви слузестите дето са без чорупка и остават гадни следи след себе си?

50

Тома

преди 2 години

Мента боли ли като ви спряха кранчетата за крадене на пари

49

sofeto

преди 2 години

Къфто е народа такива са му правителствата!

48

Киро ме предаде

преди 2 години

КИРО = НИНОВА......= НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПУТИНИСТИ..... =БСП =ПП =ДБ.......

47

Анонимен

преди 2 години

Дпс: призоваваме прооостият български народ да продължава да не гласува, така следващият път ще вкараме не 35 , а 50 турци в парламента ( Мюмюн,мустаха, Байрям, Хасан , ибриям ) чакат, ще ви ***...Ем за пореден път. А Делян Пеевски ще го сложим председател на народното събрание. Слушайте чалга, пиите ракия и мизерствайте, сами си го правите!!!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

то най-добрата антикризисна мярка ще е ако махнем всички бг политици и си внесем от някъде по-свестни, некрадливи и мислещи за хората повече от за собствената си далавера и банкова сметка

45

Анонимен

преди 2 години

ДПС, Руските агенти в България, активно защитават чуждите ибтереси. Унищожението на държавата предстои

44

Бай Ставри

преди 2 години

Ментааа, чакаме ви крадльовците и ментите!

43

Лешояд

преди 2 години

Този *** сигурно всяка вече го опъват няколко османлии

42

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да е невероятно, с дпс в случая съм на едно мнение. Докъде ни докараха харвардските извратеняци, да се съгласявам с Данчо Ментата!

41

Марга Рит

преди 2 години

Запари ви под задниците и пак за избори заговорихте. Там е истината - голямата лапачка в мътно време. После пак по три дни ще обсъждате кой да е в комисия, а народа да ,,духа супата".

40

Чочо

преди 2 години

Ей,"мента"....марш в Анадола да ти пооткрехнат 'алката!

39

Анонимен

преди 2 години

Ето какво правят СОЦ д.ъ.р.т.а.ц.и.т.е...независимо от партията всички са рашароби. Народа трябва да започне да избира ДРУГИ ПО МЛАДИ ЛИЦА.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Когато мерилото ви стане равно с това на запад, тогава ми говорете за това и онова. Гешев беше проблем, щяхме Гешев да махаме. После пълно мълчание. Ицо кривия нос изигра театъра с акостирането в сарайте и там уж нещо щеше да се случи. Резултата НУЛА. Още прокуратура и полиция отчитат дейност с трева и потребителите и.... Пародия е пълна

37

Анонимен

преди 2 години

...и прораша е мярката другарю

36

Анонимен

преди 2 години

До Браво39 Ментата ли мисли за България. Боже мили...... Тоя ли кърлеж с професия депутат?

35

Браво

преди 2 години

Дпс мислят за страната колкото и да ги плюят някой хора като неудобни - сьгласен сьм с всичко казано от цонев

34

Анти-кризинсният щаб

преди 2 години

To кризите са си от 32 години в нашата държава. Вечно е някаква криза

33

Чук и Гек

преди 2 години

Цонев при Волгин и раздават правдата и истината! Цонев, който се е скрил от правосъдието в ДПС на времето и Волгин, който миналата година бе впрегнат да хвали ИТН, когато и на бездомните кучета бе станало ясно, че никаква каца за *** за зелка не стават! Същия, който цвилеше иронично с някакви гости в студиото си и се подиграваше на ,,параноиците", които твърдяха, че Путин щял да напада Киев....! И сетне млъкна като .... след нападението! Абсолютна Чибурашка!

32

SS

преди 2 години

Кризата едва сега започва ! Колко ще продължи обаче никой не знае ? Едно обаче е сигурно ! Ще бъде много тежка ! Запасяване се с трайна храна,гориво,лекарства и не харчете за глупости ! И се ВЪОРЪЖАВАЙТЕ !