28

Анонимен

преди 2 години

Винаги става въпрос за пари, нали сме капиталисти. Ако ставаше въпрос за ценности и идеали, висок морал или пък вярност към семейството и почтеност, вие нямаше да сте на сцената!

27

Халифат България

преди 2 години

Новото име на БГ е Халифат България - МВР и ДАНС масово ни следят, убиват и гаврят с нас от името на Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев!

26

Халифат България

преди 2 години

Нова име на БГ е Халифат България - МВР и ДАНС масово ни следят, убиват и гаврят с нас от името на Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев!

25

Майора

преди 2 години

Що не си гледаш рапа и се занимаваш с това , което не разбираш! Умният и възпитан човек работи и не се хвали какво прави , остави другите да те хвалят! А човек с неговите глупави песни и цинични изказвания да си трае! Но нищо ме ме учудва чалгата и глупатта вървят заедно , дори и авторката на "Шат на патката ..." и други такива е член на СЕМ! И такива хора ще дават пример!

24

Аз промяната

преди 2 години

До 20 А ТИКВИТЕ КОИТО ПИШАТ ТУК ЛЪЖИ ЗАЩО НЕ ГИ БРОИШ А ТИКВИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ПОДМЯНАТА ЗА ТАКИВА КАТО ХАЗАРТА ЗА ЧАЛГАРИТЕ ЗА ДБ ЗА ПИКАЕЩИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ ВИЖТЕ КАКВИ ТИКВИ ЖИВЕЯТ ТУК ЗАЩО НЕ ГО ВИЖДАТЕ БЕДНИ ЗЛОБНИ МЪРЗЕЛИВИ ТИКВИ ПИШАТ ЛЪЖИ ПО САЙТОВЕТЕ МРАЗЯТ ЗЛОБЕЯТ ПОЗОР УЖАС ПОТРЕС ДЪРЖАВАТА НА ТИКВИТЕ Е ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ПИСАЧИТЕ

23

Анонимен

преди 2 години

Дарява всичките си заплати на домове за сираци. Но с шепата жалки фашистчета и средния пръст бръкна надълбоко на копейкиновите и Винету последователи.

22

Аз промяната

преди 2 години

ЛЕЛЕ ИЦО ХАЗАРТА РАБОТЕЛ ЗА ОБЩЕСТВОТО НЕЗНАЕХ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕ ТЕЗИ ОБЩЕСТВИНИЦИ ТЕЗИ РАБОТАРИ АТКЪДЕ ИЗНИКНАХА ЗА СКРОМНИТЕ 10000ЛВ ИЦОООО ЗАЩО ПРЕДИ НЕ РАБОТЕШЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО ИЦООО ПОДМЯНА СРУТВАНЕ ЛЪЖИ ГРАБЕЖИ

21

Анонимен

преди 2 години

Ицо Комара дарява цялата си депутатска заплата на бедни нарко дилъри от Нсдежда 2

20

Анонимен

преди 2 години

Ало певицата- време е да си ходиш!!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Клишета клишета ...а ти с какво помогна на обшеството повече виждам изгодите за теб

18

Анонимен

преди 2 години

Ицо е много готин и свестен мъж... така че можете да лаете колкото си искате. Всичките си заплати ги дарява, не е взел 1 стотинка държавна пара.

17

Влади

преди 2 години

Ставало въпрос за пари. Опорката на жабата Гном, нали партията му (на Костов,де) сега е в коалиция с БСП. Че и Хазарта, гравиращ около "тъмносините демократи" се оказа с такива морални принципи : парата, парата, долар , рубла, пара да е.

16

Vsбва гражданско

преди 2 години

Едва ли ще се намери някой който да ни харесва на българите! Истината обаче е друга - *** народ - слаба държава! Или ще кажете че държавата не е слаба? Трябва ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, което да е коректор на властта. Тук обаче това е невъзможно. 80 % от хората не значт колко е 2,34+3,21, не могат да пишат, а някои и да четат. После се чудим защо тиквата проста от Банкя управлява 12 години! Ами заради това.

15

Пян_Гъ

преди 2 години

Ицко е забравил текста на "Колега". В нея брутално (и заслужено) критикува политиците и парламента. Сега самия той стана "политик" и се превърна в обект на собствената си сатира. За това се иска или къса (маймунска) памет, или прекомерна алчност и липса на достойнство.

14

Анонимен

преди 2 години

То винаги става въпрос за пари, ама и ти нямаш място в политиката. Едни хора те подлъгаха за да им върви далаверата, а ти се окепази като им се върза.

13

недоразумение

преди 2 години

Това човешко недоразумение ощети държавата с 40 хиляди лева заплата, и със средният си пръст показа колко е про ст.

12

Анонимен

преди 2 години

Борисов навремето пак за пари нарита Слафчо. Тоя път едва ли ще е ставало въпрос за патриотизъм

11

До 2

преди 2 години

Е той в статията ти обяснява на кого с какво е помогнал,ама ти даже не си я прочел от бързане да плюеш.

10

анонимен келеш

преди 2 години

Абе в тва правителство кой кого клеца?Киро,Лена,Кокора,Спеца:):):)

9

Истината

преди 2 години

Ицето е един застаряващ и залязващ изпълнител, който търси къде да се пенсионира. Парламента му изглежда добра опция при положение, че нищо не може да ваботи освен да пише рап, ама публиката си иска по-млади рападжии.