30

Анонимен

преди 1 година

Тука единственото, което трябва, е да има повече гаранции македонстващите да си изпълнят ангажиментите. Къде е тежката подмяна, която виждат образованите анализатори от днесбгто?

29

Анонимен

преди 1 година

Ех на БСП не хич не им върви! Последното им управление беше в тройната коалиция с ДПС и НДСВ и от тогава власт не можеха и да подушат дето се вика - като гладно куче дюнерджийница. Сега влязоха и са само от 03.12.2021 на власт и по всички личи няма да изкарат и година. Голям зян станаха. Сега след това правителство повече няма власт да видят освен ако Бойко не ги вземе да са му коалиция. Той нещо все хвали Нинчето може и да са се разбрали. Ако не още 15г власт няма да видят!

28

Анонимен

преди 1 година

Да ама не. Не е дал на когото трябва колкото трябва за да си мълчи и сега всичко лъсна. Сега Кирчо е сам и скоро правителството ще падне, а с падането на правителството ще отидат всичките тия в историята, като една от най-нескопосоните и некадърни министерски групи някога стъпвали в министерския съвет. Айде насрочвайте нови избори и стягайте куфарите. Тоя път няма машити които да ви спасят!

27

Един Българин

преди 1 година

Ако всичко това е вярно, но Киро е предател без съмнение. Кире, за една Македония ще прецакаш лостовете на САЩ в 5 пъти по-голямата България, член на ЕС, с многократно по-голяма икономика и стратегически излаз на Черно море.... Кажи им че си правят криви сметки и тези за натискане са Митко и Педаловски...

26

Анонимен

преди 1 година

Национално предателство, това е целял Киро просто. Нови избори и аут, от политиката за ПП.

25

Анонимен

преди 1 година

БКП като си отиваше на изпроводняк ни остави едно ДПС. А Борисов като си отиваше на изпроводняк ни остави едно македонско вето.

24

айде

преди 1 година

айде бати бойко, връщай се и сложи край на тая гнусна каша!

23

ДЖЕБЧИЯ

преди 1 година

Абе, Балабана нещо много надебеля откакто учиндолският чалгар го назначи за депутат! Физиономията му направо заприлича на балон, а се оказа и джебчия, откраднал от джоба на премиера някаква хартийка и я размята по телевизиите! Горкото нищожество! Натиснаха учиндолския чалгар от Кремъл, защото доста народ увяхна, особено в сараите и Банкя, след като Кирил Петков осигури газ и нефт от други източници и отряза Газпром! Национални предатели и долни продажни *** - това са чалгарите!

22

Анонимен

преди 1 година

До 19, тя Лена го прибра сега. Само българка може да размъти мозъка на Харвадски възпитаник. Ленчето е много космата и емоционална.

21

Анонимен

преди 1 година

Е, какво е желал? Да зарадва леля си Мустафа разбира се!

20

Ludoto Lenche

преди 1 година

...a ia sega mu pokajete shemata na Centralnia sofiiski zatvor i v koe krilo e kiliata mu ,do tazi na Boko,Kokorcho i bai Stavri !!!

19

Анонимен

преди 1 година

Не се развиват преговорире както желаем и трябва да исчакаме 10-15 г. Това трябва да кажат на САЩ и ЕС нашите политици.

18

Ламбе Алабашовски

преди 1 година

И нас какво ни имтересува Македония изобщо?само дъвчете таз дъвка за отвличане на вниманието!

17

?

преди 1 година

Още ли не е подсъдим за нац. предателство.

16

Анонимен

преди 1 година

Липсва и езика който е български и не е записан в конситуцията на Македония. Не македонски език а български език. Както е английски в САЩ.

15

Анонимен

преди 1 година

Никакво споразумение с Македония докато и в ЕС не се приеме че македонската нация е бг. В противен случай Македония ще се извъртят и след като станат членове пак ще почнат подли номера.

14

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата лъже българите по най-отвратителен начин. Оставка

13

Нищо ново

преди 1 година

То това, че Кирил беше инсталиран в Българската да ни ваксинира и да пусне макетата беше ясно. Хубаво, че нищо от това не му се получи. Господарите му са много ядосани. Дано Бог не позволи РСМ да влезе така без да се реформира.

12

Анонимен

преди 1 година

Киро не е БЪЛГАРИН. Той не познава българската история. Той, ако е учил, е бил издържан от американски фирми и защото няма безплатен обяд сега трябва да върне жеста като играе троянско кон на САЩ в България. Същото се отнася и за Асен и Лорер. ПРЕДАТЕЛИ, това са те. Работят за чужди интереси и ше крадат докато им позволим. Слави се е надявал и той да вземе туй онуй, но не му дадоха и той скочи. Корнелата мълчи защото при нови избори ще е аут, Ристьо също.

11

Абе

преди 1 година

Тоя ми е много антипатичен,всеки ден е по телевизията,взе да става много известен,до оня ден не го виждахме и познавахме,сега за ден два прави исказвания от телевизия в телевизия.я да отива при жена си и детето,тая работа не е за него.ама парата те прави г.л.у.п.а.к...