65

Анонимен

преди 2 години

Баба чака пред кабинета на кардиолога. Излиза лекарят и пита:- Вие за ЕКГ бяхте, нали?- Не, не, аз съм за БСП!

64

Тянкова

преди 2 години

Освен,че ти се натискаш да бъдеш на всяка цена в правителство,друго нищо не е толкова фатално,дори едни нови избори !!! Дай,Боже,да има нови избори,че да се избавим най-сет не от некадърници като вас дошли чрез измама на власт !!! Чиба! Чиба от там барабар с кокала,който сте се захапали !

63

Анонимен

преди 2 години

Нинова бърза преди да си иде за последно от властта да си прибере парсата от ВМЗ СОПОТ. Цял ден е кибичила в завода да притиска хората за смяна на ръководството. Обещала им 200 лв.повишаване на заплатите и 200 лева ваучери за храна. Раздава чужди пари наляво,надясно. Бърза, бърза и накрая ще настъпи мотиkата.

62

Анонимен

преди 2 години

Импексова е решила да свали комунистите под 4-те процента. Похвално, другарко, похвално.

61

Анонимен

преди 2 години

В лудницата идва объркал адресите агитатор от БСП и започва да чете лекция пред болните.- Успехите на правителството... Приватизацията бележи... Расте доверието на международната...Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла.Агитаторът пита:- А вие защо не ръкопляскате?- Аз? Аз съм санитар...

60

Анонимен

преди 2 години

Другарко Крушовице феновете ти те псуват като хамали. Сигурно те сърби нещо изотздека ама ти си мислиш чее старчески сърбеж. Не нее старчески сърбеж от псувните е. Така ги предупреждавах шкембе войвода скатажията и магарешки но те бяха заети с крепенето на лоестия и не четяха сайтове. Сега теб те предупреждавам да не се чудиш защо на изборите ще гледаш парламата през кривио макарон.

59

Ангелов

преди 2 години

Най добре за Държавата ще е повече никога да не участвате в управлението. Още по хубаво ще е лъжеца Киро и крадеца Асен да подлежат в затвора и после по живо по здраво хайде за харвард дамаджаната които само разказва кой колко откраднал да каже той колко е откраднал. И време е разните мустаци черепи прокопиевци да си понесът последиците от кражбите и престъпления.

58

Анонимен

преди 2 години

Тази пак лъже!

57

IQ 3.14

преди 2 години

свириха дузпа срещу тех и сега се почва с тръшкане, плашене и доноси. колко познато.

56

Куку

преди 2 години

Нека да уточним,само за теб Нинова са фатални.Не ставате,марш навън!

55

МЕЧ

преди 2 години

Лельо,Стига си манипулирала хората,втория път е фатален само за БСП!!!За хората той е спасителен !!!

54

Анонимен

преди 2 години

С болните си амбиции да е министър, Нинова се прегърна с харвардските мошеници и предаде хората от БСП. В 48 НС едва ли ще прескочат бариерата за влизане в НС. Това, което сам си направи човек дори и най-големия враг не може да му причини. Лакомията е психично заболяване. Нинова не се наяде на пари и власт. Още докато беше на 28г.дойде в София от с.Крушовица, направиха я министър и купи Техноимпекс. По онова време жена на 28г.да стане министър беше възможно само ако е агент на чужда държава.

53

да

преди 2 години

да, фатални ще са изборите.....за тебе!

52

Анонимен

преди 2 години

Не дадоха БНТ, БНБ, не дадоха 3,9 милиарда на СЛАВИ. Не дадоха да се очалгари БНБ, БНТ. Фалиралото шоу на Слави да влезе на държавна издръжка в БНТ да сее простащина и чалга. Спряха митницата на ГЕРБ и ДПС. Пуснете една ревизия на телевизия Седем-осми и на фирмите на Чалгаря. Да го видим колко печели, кои са му спонсорите. Овергаз и Лукойл дават ли му руски пари? Да научи народа как върви бизнеса му с чалга и вулгарие.

51

Нане

преди 2 години

Българите се оказахме най жилавото Племе в юрогея, колкото и да ни мразят... Не се оказахме в робия на ковид фашизма, свалихме тиквата и направихме така, че никой не можа да ни яхне след него... =)))

50

Анонимен

преди 2 години

Но управлението на хора чиято програма включва само и единствено да са в управлението на всяка цена е трижди по фатално ! Избори, избори и пак избори избирам!

49

Анонимен

преди 2 години

Не бих се изненадал, ако от Козяк са обещали стипендия на синчето и стига да крепи Киро Лъжата.

48

гражданин

преди 2 години

Хе-хе, "фатални" а? Защото пак ще се върне ГЕРБ и ще ви потърси сметка на вас за поредния фалит на държавата.

47

Анонимен

преди 2 години

Ох така ще ги запомня захапят ли кокала БСП не пускат . Корни показахати вратата, никой не ти е виновен, че влезе в саюз в Кирчо и кокорчо лъжци и некадърници

46

Анонимен

преди 2 години

Знаеш ли какво е социума, *** другарко, в превод от латински? -Партньор, партньорство. Управляващите трябва да си партнират с хората, а не да ВЛАСТВАТ над хората. Това зло в пола го махнете от управлението на държавата!